ההומו המניאק?

ArchiTomer

New member
אני מסכים,

אבל... (ויש אבל) אנחנו לא פעם נתקלים בסיפורי יציאה מהארון ונותנים עצות בסגנון "תעשה/י מה שטוב לך" ואני שואל את עצמי האם זו תגובה נכונה. כן, תעשה מה שטוב לך אבל תעשה את זה בעדינות ולא באלימות. תדע שמי שמולך אלו ההורים שלך שרוצים שיהיה לך טוב ולפעמים הם מבולבלים כשזה מגיע למה באמת יעשה לך טוב. אני לא רואה שום סיבה להכנס בראבק שלהם. ונתתי את המקרה דנן כדוגמא כי לא ממש ברור אם הוא יוצא מהארון או מענה את אימו, ואני חושב שאם אנחנו רוצים שלא יבלבלו את הנטיה המינית הרצינית שלנו עם מרד נעורים, זה אף פעם לא צריך להצטייר כעינוי קטנוני. כל אחד יעשה מה שטוב לו בחיים ויבנה את מערכת היחסים עם ההורים שלו כפי שהוא רואה לנכון כמובן. אותי זה עדיין מטריד אם הייתי הוגן מספיק להורים שלי. קיבלתי המון הצעות בסגנון "אתה מי שאתה ולא צריך להסביר כלום, הם צריכים לאהוב אותך כמו שאתה", אני מוצא את ההצעה הזו נכונה לטווח הארוך אך לא לטווח הקצר...

eig

New member
באיזה פרק אתם?

על מה אתה מדבר בפוטנציה? הוא כבר מזמן יצא מהארון....

gabcake

New member
I love desperate houswives

I think that it's a great series. (Yes I liked The L word too..) It is not good film quality, it is deffinitely american trash, but it is not trying to be anything but that. The "דמויות חד מימדיות" are such, on purpose. It is part of the charm.. Anyways, the fact is, that it led to a wonderful discussion about coming out of the closet..it was really interesting to read everybody's stories and opinion. As for my own experience, I agree with Noile, that it depends on what the dynamics in the home are all about. For me it was about honesty, and I have to say I was not a teenager when I came out. I came out becasue I could not stand lying or hiding. There is no right way or "the way" of doing it, it is about finding what is right and safe for you.​

odedee

New member
מה? סדרה עם גייז?

ואני לא צופה?!
באיזה ערוץ זה פה באמריקה?

ro99

New member
חזרתי עכשיו מקליינטית בת 11

לשאלתי מה תכנית הטלוויזיה הכי אהובה עליה, ענתה ללא היסוס: Desperate Housewives. היא עוד תגיד רחוק.

ArchiTomer

New member
כן כן...

אבל בהתחלה הוא אמר שהוא דו ואחר כך הוא אמר שהוא מרגיז את אמא שלו. רק בשניים שלושה פרקים האחרונים הוא מעז להביא את החבר הביתה (חתיך החבר שלו) או להתגפף איתו בציבור...

למעלה