ההומור

ההומור

אולי זה לא חשוב אבל תחשבו על זה: תמיד אומרים שהומור בריטי הוא הומור מוזר, לא מובן וכו`. למרות זאת ספרי הארי פוטר מצחיקים אותי כל פעם מחדש, גם אם קראתי את הספר בפעם ה- 20. סתם תחשבו על זה

עדיא

New member
מי אמר שאין לבריטים הומור?

קראתי בראיון עם הסופרת שהיא לא כתבה את הספר לקהל יעד מוגדר, ושההומור בספר זהו ההומור שלה. לא נראה לי שהיא מייצגת את הבריטי הטיפוסי אבל אין ספק שההומור שלה נהדר. אגב, בראיון זה היא גם אמרה שלדעתה העובדה שהכתיבה שלה מבטאת את ההומור הפרטי שלה הביאה לכך שגם מבוגרים נהנים מהספר, וילדים לפעמים לא כ``כ מבינים, אולי, את ההומור ונהנים מחווית הארי פוטר בכל זאת.

יפעת28

New member
הומור בריטי - טעם אישי

אני מאד אוהבת הומור בריטי. האמת שאני די אנגלופילית, ובלונדון כבר הייתי איזה ארבע או חמש פעמים. הומור הוא עניין של טעם אישי, כל אחד והעדפותיו. אני אוהבת אותו כיוון שהוא מתוחכם, ומהווה אתגר אינטלקטואלי, לכן גם ככל שמתבגרים, מבינים אותו יותר ונהנים יותר ממנו.

Padfoot

New member
humor me

האמת היא, שכשאני חושבת על הומור בריטי אני חושבת על מונטי פייטון וספרי דאגלס אדמס (מדריך הטרמפיסט לגלקסיה) ומהבחינה הזאת אני חייבת להגיד שאני באמת, אבל באמת לא מבינה הומור בריטי. הומור בריטי, כפי שאני רואה אותו, הוא יותר ``מתוחכם`` וציני- אני אישית לא כל כך אוהבת ההומור של הארי פוטר לעומת זאת הוא לא ממש כזה, כפי שכבר נאמר בפורום, לג`יי קיי אין הומור בריטי טיפוסי אני מניחה שלמרות הכל, יש קטעים שאני אישית לא מבינה מעובדת היותי non-british אבל זה לא מפריע לספרים לדבר אלי ולהיות מצחיקים ומשעשעים nonetheless Padfoot

Padfoot

New member
אני אמרתי שהוא רע???

אני אמרתי שהוא רע??? לא היו דברים מעולם!

למעלה