ההולנדים ,כרגיל מזל יותר משכל, מנצחים מבלי לשחק
מ מלפפiן New member 20/6/10 #3 ../images/Emo13.gif לא יודעת לגבי מזל או שכל, יכולה רק להעיד שאתמול בצהריים, כשכל ההולנדים היו קבורים בבתיהם מאחורי מסכי הטלוויזיות, אני ניצלתי את ההזדמנות (הנפלאה) לערוך קניות בסופרמרקט כמעט ריק (נדיר מאד מאד בשבת בצהריים...)
../images/Emo13.gif לא יודעת לגבי מזל או שכל, יכולה רק להעיד שאתמול בצהריים, כשכל ההולנדים היו קבורים בבתיהם מאחורי מסכי הטלוויזיות, אני ניצלתי את ההזדמנות (הנפלאה) לערוך קניות בסופרמרקט כמעט ריק (נדיר מאד מאד בשבת בצהריים...)
א אספרסו2 New member 21/6/10 #6 תארי לך שכולם היו גאונים ואז היה לנו עולם משעמם וחד-גוני. הכדורגל נותן את האפשרות לרפי השכל להביע את עצמם ולאוכלוסית רפי השכל להתלהב ולעודד.
תארי לך שכולם היו גאונים ואז היה לנו עולם משעמם וחד-גוני. הכדורגל נותן את האפשרות לרפי השכל להביע את עצמם ולאוכלוסית רפי השכל להתלהב ולעודד.
A ayala26 New member 21/6/10 #7 חוששת שלא הבנת אותי זה אתה כתבת "מזל יותר משכל" ולכן שאלתי מה הקשר בין שכל לכדורגל.
א אספרסו2 New member 21/6/10 #8 אל חשש../images/Emo13.gif שימוש במטבע לשון נועד על מנת לתאר מצב מסוים ואין לנתח אותו מילולית. אני סומך על יכולתך האינטלקטואלית לפיצוח הסוגיה.
אל חשש../images/Emo13.gif שימוש במטבע לשון נועד על מנת לתאר מצב מסוים ואין לנתח אותו מילולית. אני סומך על יכולתך האינטלקטואלית לפיצוח הסוגיה.