ההוכחה!

dearanita

New member
ההוכחה!

הייה פה לא מזמן ויכוח ובו נטען על ידי מספר רוכבים שבדרסז הסוס מתבקש להציג צעד לא טבעי לו. אז הנה לכם ההוכחה
ואני לא רואה אף רוכב על הסוס הזה...

התמונה הזאתי

לא נראית הכי מקורית בעולם שינו לה תרקע וכו אין לדעת אולי מישו עומד ליד הסוס עם שוט לונג' והורידו אותו?!!?!? לך תדע..................

dearanita

New member
אין בעיה אני יכול למצוא לך עוד הרבה

תמונות שדל סוסים שמבצעים תנועות של הארכת צעד או פסאג' בטבע אם את עדיין לא מאמינה...

אני

מאמינה לך ולא פיקפקתי בדברים שלך לשנייה אבל אם אתה רוצה להוכיח למישהו את זה אז התמונה הזאתי לא כל כך טובה.......

mottyor

New member
אחרי כמה שנות אימון?

כמה שנים מאמנים את הסוס הזה. מאמנים = מדכאים. אם היתה סוס לא היתה רוצה להחליף אותו. או שמא אתה אוהב משמעת וסדר אז תהיה רס"ר בצבא.

dearanita

New member
היו לי פעם תמונות אבל מחקתי אותן

של סוסה עושה פסאג' בלי רוכב... ואני לא חושב שהתמונה שרעות שמה מזוייפת !!!

Sweet SuGaR

New member
../images/Emo32.gif אנשים....

אני היום חוגגת שנה בפורום
חחח עברתי לא פה לא מעט שאני חושבת (חחח אגודת פיא"ט, טויוט"ע, התמונות של ניצן
והמוןןן ריבים) חח פנאןן

mottyor

New member
זה לא ריב

ריב זה מכות. כאן זה ויכוח פילוסופי. האם מה שאנו צריך או לא צריך לחיות עם קונפליקט או שאנו חיים בעולם מושלם. וכל מה שאנו עושים זה טוב. אני טוען שאנו לא מושלמים. ולאלף סוס ולהגיע איתו להרמוניה מושלמת, הוא לא מעונייו בהרמוניה הזו. הוא היה מעדיף לחיות בעידן שהאדם היה חיה ניטרפת. והוא היה מנהיג העדר והיו לא 50 סוסות בעדר (50 בתולות).

dearanita

New member
אז ההצעה שלי היא

שתמציא מכונת זמן ותחזור לעידן ההוא כי האמירות שלך ממש מציקות וממש אבל ממש לא נכונות!

mottyor

New member
טוב בסדר אני אמציא סמוך עלי.

כל "ההכחות" שלכם לא משכנעות אותי. "ההרמוניה" בין הרוכב לסוס נרכשת לאחר שנות אימונים רבות. אבל הווכיח הזה מתחיל לעייף אותי. אני אחייה עם קונפליקט קטן אתה תחשוב שהסוס שלך מאושר, סבבה לך(אפילו עדיף לך כך). ובזה אני מסיים את הדיון שלעיתים הפך לאישי מידי. תודה לכול משתתפי הדיון לא הצלחתי לשכנע אותכם , לא נורא. ניתראה בדיונים מקצועיים (לא פילוסופים).

ניסיתי... ניסיתי לא להתערב..

אבל אני פשוט לא יכולה!! בעולם כמו שלנו הבני אדם הם השולטים או לפחות ככה אנחנו מאמינים, הסוסים לא יכולים לשרוד בטבע של היום. האדם לקח אותם, וביית אותם. מה לעשות עם סוסים סוררים האדם לפעמים מעדיף לא להתעסק או דווקא לקחתם כאתגר.. אולי אין לאדם זכות לקחת את החיה המדהימה הזאת ולהכניע אותה לעבודה, אבל בתמרה לזה היא מקבלת אוכל יותר משובח ממה שהיא תמצא בטבע, היא מקבלת מקום מסתור, הגנה, טיפול וטרינרי וכמובן חום ואהבה. את הדברים האלו קשה למצוא בטבע.. אז האדם מבקש משהו בתמורה, אז מה?? אותה הרמוניה ונתינה/קבלה שנועם מדבר עליה וכל רוכב שואף להגיע אליה לוקחת לפעמים כמה ימים באילוף ולפעמים כמה שנים, הבסיס לרכיבה טובה זה הבטחון ההדדי ששורר בין הסוס לרוכבו, הסוס סומך על הרוכב והרוכב על הסוס, שוב להגיע למצב כזה יכול לקחת חודש ולפעמים סוס לא יכול לסמוך על רוכבו.. רכיבת הדרסז לא שווה כלום בלי יחס הדדי של כבוד בין הסוס לרוכב. הרוכב בדרכים עדינות מבקש מן הסוס להוציא את התרגילים הכי טבעיים ויפים שהוא יכול. אימון לדרסז' ברמה גבוהה לוקח כמה שנים, לא כי צריך להרביץ לסוס עד שיבין שסטירה ושוט זה לפתוח צעד ו2 סטריות ו8 שוטים זה פירואט. אלא כדי ללמד את הסוס איך להבין את התנועות הכי קלות ועדינות וכדי להראות לסוס כמה עבודה יכולה להיות מהנה. לפני שאתה מדבר, תחשוב מה אתה אומר!!!

dearanita

New member
ויש לי עוד הוכחה לכל מי שעוד לא תפס

תנועה זאת נקראת פסאג'

אממממ מצאתי הוכחה!!!! הנה זה...

סטאליון בן 22.. בשם תומס... שהוא בעט ריגוש כי הוא הולך להרביע!!!!! ויש לי גם את הקישור לאתר שממנו מצאתי את ההודעה.. והנה התמונה

למעלה