ההוכחה שאין עתיד

zigmond 69

New member
וואו. פשוט ידעתי את זה...

אני לא מסתובב באף פורום אחר בתפוז,אבל איכשהוא פשוט ידעתי שהוא מפיץ את זה בעוד פורומים. בכל מקרה,זאת שאלה מגוכחת בפני עצמה. אין שום סיכוי ש-לא-יהיה עתיד,שכן כמו שכבר אמרו פה,התקדמו 2000+ שנים,וזה לא ייעצר לרגע.

advanced soul

New member
שאלה מקורית, אך חסרת משמעות

ידוע שיש עתיד, והודעה כזו לא תבוא. קודם כל התשובה - העולם היה הופך הרבה יותר רוחני, כי אחרי שלא עושים "אלוהים" מטכנולוגיה, אנשים מזכירים לפחש אלוהים/רוחניות במקום אחר אבל אני לא מסכים להנחות היסוד שבמודעתך (למען גילוי נאות אזכיר שאני "רוחניק") הנחתך הראשונה: כל התקדמות היא טכנולוגית, ואם אין כזו - החיים שלנו בעתיד ייראו כמו עכשיו. כאן נכנסים להגדרות "מה זו טכנולוגיה עבורך?". כי מה שאתה רואה כטכנולוגיה (כללית) אני (ושאר העולם הרוחני) מגדיר "טכנולוגיה גברית", שזו רק צורת טכנולוגיה אחת, והיותר פרימיטיבית, למשל בכך שלא מאוזנת עם הצרכים של כדור הארץ, לא אקולוגית ותחסלת את עצמה עם הזמן. הטכנולוגיה הגברית מאופיינת בחיפוש דרך לשפר את יכולות האדם (ראיה, כוח חישוב, יכולת דיבור למרחקים...) דרך בריאת מכשיר חיצוני, שאנחנו הופכים להיות תלויים בו, הצרכנים שלו, מבזבזים עליו הרבה כסף, ומזיקים לבריאות שלנו ולאקולוגיה של כדור הארץ. אבל דווקה לטכנולוגיה "נשית", אשר מבוססת על פיתוח וגילוי יכולות מוסתרות של האדם עצמו, זו שבתבוננת וחוקרת פנימה - בריאה, יותר חזקה, יותר מפותחת...אבל לצערי אי אפשר לעשות ממנה כסף, וקשה לשלוט באנשים שמצאו מקור אנרגיה פנימי, מקור אור פנימי, יכולת טלפתית - אי אפשר לצרוך כסף על שיחות טלפון ולעשות מיליונים על גב אנשים שמשעבדים את עצמם , החיים שלהם ומשכורתם לצעצועים חיצוניים חסרי משמעות. כך שגם אחרי סוף הטכנולוגיה הגברית - אחרי 100 שנה העולם ייראה אחרת (אפילו אחרי כמה שנים), כי האדם יגלו את הטכנולוגיה החזקה ביותר ביקום - את עצמו, ואז הוא יוכל בקלות להגיע לכל מקום, לדבר על כל מקום, בכל זמן, בעבר, בעתיד, בלי תלות באף אחד...יכולות ריפוי, חיזוי, טלפתיה, יכולת טלפורטציה, יכולת ליצור דברים בכוח המחשבה, יכולת להגיע לכל מקום בכוח המחשבה...יכולת לדעת הכל, להיות בכל מקום...לקבל אנרגיה ישירות מהיקום

yoo

New member
אין עתיד, אבל...סטאר וורס זה מתרחש בעבר לא?

along time ago!

למעלה