ההודעה של KOSH

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

פיציק

New member
תקרא את השרשור הזה ../images/Emo22.gif

זה בערך יענה לך על השאלה הזאת .... (אני לא מאמין - יומיים בפורום ומפנה אנשים לקישורים, אני כ"כ מוכשר שזה מדהים
)

g a y g u y

New member
אם לא שמת לב זה אני ../images/Emo6.gif

בקישור... פשוט שיניתי קצת את השם... :)

Liroy25

New member
בשורה התחתונה אח שלי

גיי פרנדלי זה מישהו כמו מאי - אין לו בעיה עם הומואים וחלק ממעגל החברים שלו הם כאלה. הוא יבוא איתך למצעד, יצא איתך למקומות אבל זהו! זה לא כולל מגע מיני כלשהוא. ועל פי מה שלי נראה אותו בחור סטרייט למהדרין או סתם הומו מודחק, בשני המקרים עדיף לא להתעסק. תחתונים יפות, אגב.

g a y g u y

New member
אלה תחתונים יפות?../images/Emo66.gif

עוד לא ראית איזה תחתונים יש באתחתי , גבר

.m

New member
טוב, עד כאן!

מספיק! רמיזות מיניות ללירוי באות רק מהכיוון שלי!!!
mai

g a y g u y

New member
לפי התמונה שהוא שם בכרטיס../images/Emo13.gif

אני דווקא חושב שהוא שמח לקבל הצעות מגונות ממני... נכון גבר?

campari

New member
לירוי לא אשם שהוא נראה ככה...

למרות שאני במקומך לא הייתי מצטלם בבגדי עבודה

.m

New member
לירוי!! סצינות איפה שצריך!!! ../images/Emo46.gif

חשבתי שזה כבר ברור שאתה לא מפלרטט עם אף אחד בלי לכלול אותי גם!!!|שוברת אגרטל ויוצאת בדרמטיות| |מציצה פנימה| אהה, וממוש, צריך לקנות סרוויס חדש... mai

Liroy25

New member
אז אני מציע..

שכל יום תחליף את התחתון בתמונה...קודם כל בשביל ההגיינה! דבר שני בכדי שנוכל להתפעל מהקולקציה המרשימה.

MARMELAD

New member
למה מקללת?

אתם הורגים אותי שניכם
לא פלא שאתם חברים טובים

Liroy25

New member
יש המפקד...

אגב -פעם שאלתי חייל שלי במטווח "יש?" מתוך כוונה לראות אם הוא הבין את ההוראות והדביל פלט כדור.. סתם קוריוז שנזכרתי בו פתאום.

ParanoidPookie

New member
אין ספק

רק סטרייט יכול להשתמש במילה הומו כקללה אגבית... ואם הוא קורא לך ככה אז לא רק שהוא סטרייט גם אין לו מושג שאתה הומו. תעשה עם זה מה שאתה רוצה, לי יש ידיד כזה. מבין כל הסטרייטים שהכרתי... הוא מבין הבודדים שנשארו. אז לסיכום... אם היו לך תכנונים על שעשועים בצל עץ התאנה איתו... קבל ביטול. אבל יכול להיות שמסתתר בו ידיד תומך שייקח אותך לטיולים לבית הפנקייק באמצע הלילה. ואולי גם יום אחד תצליח לשכנע אותו שאם אתה מוצץ לו זה לא אומרמ שהוא הומו.

למעלה