ההודעה של KOSH

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

gayguy100

New member
אז למה אתה נחשב ל-../images/Emo106.gif

רשע של הפורום עוד לא הבנתי... או שאני טועה? :)

Liroy25

New member
אני?? הרשע של הפורום??

אני מותק!!
אבל רשע בטח שלו..אם כבר אז העצבני של הפורום. למה זכיתי בכינוי הנ"ל? את זה תצטרך לשאול את חברי הפורום שהעניקו לי את הכינוי (מרמלד, ספיינבאר, מאי, תורן וקסאנדו).

xanadu

New member
אתה יודע מה אומרים במשק

אם זה הולך כמו ברווז וזה נשמע ברווז אז כנראה ש....

פיציק

New member
הברווז גומי שלי !!!!

אוי כמה שהתגעגתי אליו !!! אתה יכול לשלוח לי אותו בחזרה? הוא בטח נורא עצוב ובודד בלעדיי ....

.m

New member
יוווווווווו רז ../images/Emo99.gif

מה שלום הברבי שלי באמת? וחוץ מזה, אתה לא יכול לקבל אפ´חד! לך יש נסיך, וביננו, אני ואתה יודעים שהוא לוקח את כל הברביות ואת כל האחרים גם... אבל זה סוד. אל תגלה לו.
mai

campari

New member
תראו מה זה, יא הומואים...

אני שאלתי שאלה לגבי ניתוחים פלסטיים ומה שאנשים מוכנים לעשות בשביל להיות יפים בעיני עצמם, ופתאום צמח מזה שרשור שלם על מדידת גודל הזין לפי כף היד. כאלה הומואים אתם. אבל אני לא כועס, כי הבוקר ראיתי *שני* מראות משמחים בדרך לעבודה: 1. בדיזנגוף עמדו זוג הומואים חמודים מחובקים, ולאחד מהם כיפה סגולה מהממת לראשו. אני, החולשה שלי זה גברים עם כיפה (+10) 2. באבן גבירול חלפתי מתחת לדגלי הגאווה שהעיריה תלתה שם אתמול בלילה (+20) איזה כיף להיות הומו בתל אביב בשנת 2002!

g a y g u y

New member
אשמח אם תסביר לי../images/Emo3.gif

מה משמעות הסוגריים והמספרים בתוכם בהודעותיך ניסיתי וניסיתי להבין לבד ולא הצלחתי

campari

New member
../images/Emo63.gif הסבר מספרים...

אם אני לא טועה מייסדת המספרים היא לא אחרת ממאי, ההומואית של כבוד של פורום זה, הידועה גם בכינויה
ה מ ח ב ק ת
. המספרים מציינים את הניקוד החיובי או השלילי של הדבר שעליו סיפרת. לדוגמה: "הלכתי היום לדוכן הלוטו, והמוכר הכוסון חייך אלי (1+); גירדתי חישגד וזכיתי במיליון שקל!!!(1000000+) ואז חציתי את הרחוב ודרסה אותי משאית זבל (5-)..."

.m

New member
נכון מאוד

וככה זה התחיל... (אוי הנוסטלגיה, אני כבר מזמן שכחתי את הסטרייט ההוא
)
mai

g a y g u y

New member
אהבתי...יש על זה זכויות יוצרים?../images/Emo41.gif

או שגם אני יכול להשתמש? :) ובלי שום קשר- היום אזרתי אומץ ושאלתי את החבר הסטרייט שלי שאני מאוהב בו כבר שנים מה הוא חושב על גייז... התשובה שלו היתה כ"כ לא "לכיוון אחד",שאני רוצה לשמוע את דעתכם- הוא ענה ש"אין לו בעיה עם גייז,הם אחלה אנשים ואין לו בעיה להסתובב עם הומו,אבל הסקס ביניהם דוחה אותו ביותר"...(100000000000000000+-)... אז ? מה אתה לעזאזל?

.m

New member
כמובן שיש זכויות יוצרים.

אבל אחרי שביקשת כ"כ יפה (ואתה אוהב את רז(
) מאירמן) - אז איך אני יכולה לסרב?
mai

g a y g u y

New member
תלמד אותי אחי

אני חדש בקטע... יעני זה אחד שרק מסתכל ולא נוגע?

פיציק

New member
לא בדיוק ....

פשוט אחד שאתה יכול לקרוא לו חבר. (רק תשתדל לא להתאהב בו או להזיל עליו ריר כשהוא יושב ליידך...
)

ParanoidPookie

New member
ברור שהוא סטרייט.

אחרת איזו סיבה יש לו להגיד שדווקא הסקס דוחה אותו? אם אתם חברים כבר שנים ולא סיפרת לו אף פעם יש סיכוי לא רע שהוא כבר ניחש בעצמו.

g a y g u y

New member
ומה תגיד על היציאה הבאה שלו

פעם הוא זרק לי "חאלאס כבר ללכת למכון כושר הזה,יא הומו..." למה הוא קישר חדר כושר להומו אם הוא סטרייט? אממממ..... זה מה שגרם לי לחשוד... יש דברים בגו?

למעלה