ההודעה של KOSH

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

merman

New member
שלום שלום

בטח חזרת כבר לצבא... חבל. רציתי לשמוע מי אתה ומה אתה, טרה לה לה לה לה. טוב... המממ.... עד סופ"ש הבא (עלינו לטובה)

campari

New member
ושוב אנו מקפיצים את השרשור הזה...

אחרי הכל קוש יחזור ביום שישי מהצבע ויחפש אותו, ואם לא יימצא הוא עלול להתייאש ולעבור לפורום "זינה הנסיכה הלוחמת"
וחוצמזה יש לי כל מיני דברים לספר לכם. למשל, מי הגבר הכי יפה בארץ? לא, לא התרנגול המרוט שנבחר ל"גבר השנה". גם לא הברבי-עם-הבעה-אחת-בלבד רז מאירמן, ולא, גם לא הדוגמן-עם-שפתי-הדובדבן דודי ב. (ואל תזכירו אפילו את איתי אטיאס הגמד)... הגבר הכי יפה בארץ הוא יובל סגל. זוכרים אותו מהפרסומות של בזק בינלאומי? אז במציאות הוא הרבה יותר יפה. רוצים הוכחה? לכו להצגה "עקב אכילס" בהבימה. הוא השחקן הראשי שם, והוא לובש רק מכנסיים (מכוערות) לאורך כל החמש שעות (מה, רק שעה וחצי? זה נראה כמו נצח). יש שם עוד ארבעה שחקנים (כולם בלי חולצה חוץ מאחד שלובש בגד גוף, כנראה מתוך רחמים על הקהל), וכמה שחקניות. ההצגה נוראית, השחקנים לא משהו אבל יובל כל כך מרשים/יפה/הורס שזה לא משנה. עכשיו, כמה מכם אולי לא מודעים לכך שהוא כבר עשר שנים לפחות מדגמן ומשנה לשנה הוא רק נהיה יותר יפה. ממש פלא טבע (וכנראה סטרייט. טוב, אף אחד לא מושלם
)

.m

New member
../images/Emo88.gif קמפארי!!!

עוד מילה רעה אחת על רז (
) מאירמן, ואני משסה בך את לירוי! ראה הוזהרת.
mai

Liroy25

New member
יפה אמרת ילדתי!

גם לי פעם היה קראש הסטרי על יובלי, עד שראיתי אותו ב"חלומות בהקיציס" כמדומני וצ´מעו! הבחור סתימה!! ובכלל ראית את החברה שלו שאלוהים ישמור אותי חי?? אני נשאר נאמן לרז!

campari

New member
בלי להעליב אף אחד...

(והנה באה העלבה): ממש לא התרשמתי מהתמונה בכרטיס האישי שלו. כלומר, כל הכבוד על ההשקעה, אבל למה בסוף זה נראה כמו עוף מהסופר שנשאר בתנור יותר מדי זמן
ויובל, אחרי שרואים אותו על הבמה (ובלי חולצה) יכול להיות טיפש, אבל הוא פשוט הורס. אני מספיק חכם בשביל שנינו, בכל אופן

Liroy25

New member
אני דווקא אוהב פרגיות!

אבל על טעם וריח אין מה להתווכח. עם כל היופי שלו מחסור באינטליגנציה או אפילו מבט מטומטם בעיניים לי אישית מוציא את כל החשק!

gayguy100

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

לא נעלבתי,אין לי פשוט ממה... :)

loreal

New member
משתתף במאמץ המלחמתי...../images/Emo140.gif

להשארת ההודעה בראש בעמוד... אז גם ממני ברוך הבא!!! ובקשר לדילמה רז דודי או מר סגל אני אומר: ???"why choose when you can have it all" חחח....
אני והחלומות....
loreal -----------------

gayguy100

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הסמקתי לשלושה רגעים... תודה אחי :)

campari

New member
ומעניין לעניין באותו עניין ../images/Emo86.gif

ישבתי לי באחד האמשים בבאר. נכנס בחור חמוד, שחום, יפה. אבל משהו בו היה מוזר. ואז הבנתי - זה האף! בחור כזה בדרך כלל מגיע עם אף גדול ומחוטב, שמעניק תוקף לפנים וגם מהווה קדימון לדברים אחרים
אבל לבחור דנן היה מין אפון כפתור כשל ג´ולי אנדרוז (גיי איקון, נכון, אבל בכל זאת) - לא מתאים בכלל. אז תגידו, למה להוציא כסף ולסבול ניתוח בשביל לכער את עצמך? ואגב, הוא דווקא לא מרט את השיער מהחזה - לפחות זה נשאר כמו שצריך

gayguy100

New member
ודווקא אומרים ש...../images/Emo166.gif

את גודל הכלי אפשר לדעת לפי כף היד והאצבעות-חוץ מהאף- את העניין עם האצבעות כולנו מכירים(האורך האורך...) אבל לגבי כף היד זה משהו חדש ששמעתי לאחרונה- אם חשקתם בבחור היושב על ידכם בדקו את כף ידו,בהשוואה לאצבעות- אם כף היד(ללא האצבעות) שווה באורכה לאצבע הכי ארוכה,אז יש לו כלי ממוצע. אם היא קצרה-יש לו לצערינו ולצערו קטן, ואם כף היד ארוכה מהאצבעות-יש לו הרבה מה להציע... נראה לי דבילי אבל זה מה שהולך עכשיו... אני כבר רואה איך אתם בודקים את הידיים שלכם ממש עכשיו...זה בסדר גם אני... :)))

MARMELAD

New member
לא יודע..... בדקתי על עצמי הרגע

ואצלי זה לא אומר כלום.....

gayguy100

New member
טוב,עכשיו אני הולך לראות../images/Emo3.gif

חתיכים בטקס פרסי האופנה

פיציק

New member
זה נכון, פחות או יותר ... ../images/Emo132.gif

"השיטה" שלי (
) עובדת על שיטת כף היד והאצבעות וזה גם נורא פשוט. לפי הגודל היחסי של כף היד (כולל אורך ועובי האצבעות) לשאר הגוף, ניתן לקבל מושג טוב מאוד לגבי גודל הכלי. ז"א בחור בעל מבנה גוף צנום וידיים גודלות, ישא באמתחתו גם כלי מרשים ביותר. בחור רחב או סתם גבוה או משהו בסגנון (לא מישהו שפיתח את הגוף שלו, אלא שזה המבנה הטבעי של הגוף - וכן, אפשר לשים לב) וידיים קטנות יחסית לגוף גם מחזיק כלי ממוצע מידי או פחות .... זה עובד - תסמכו עלי!! (לא שאתם מכירים אותי מספיק בשביל לסמוך על המילה שלי, אבל תחשבו שכן...

למעלה