אויש תודה, לא היית צריך ... ../images/Emo140.gif
התכוונתי לשים איזה הודעת
שלום קוראים לי... למעלה, אבל בגלל ששמתי לב שאתם משתדלים להשאיר את ה ת´רד הזה בעמוד הראשון, אני בהחלט מוכן לתרום את חלקי למאבק .... אז ... אני פיציק, חייל בן 20 (מלפני שלושה ימים
), גר בקריות. לפני 4 חודשים בערך תפסתי קצת שכל והבנתי שאני עוד מעט בן 20 (זה נאמר לפני 4 חודשים כמובן....
) והגיע הזמן להתנהג כמו ילד גדול ולצאת מהארון. עד אז דגלתי בעמדה שאני זה מה שאני (
) וזה לא אמור לעניין אף אחד חוץ ממני. אני כמובן עדין תומך בזה, רק שאני חושב שזה לא נכון להשאיר את שאר העולם שקרוב אלי (חברים ומשפחה (בקרוב מאוד)) מחוץ לזה, כי זה בעצם אומר להשאיר אותם מחוץ לחיים שלי. והנה אני מתחיל לברבר כבר בהודעה הראשונה שלי ... so what ?? מאז עברו 4 חודשים. עדין לא ספרתי לכל החברים (יש כאלה שפשוט לא מאפשרים לי ליצור את האווירה לשיחה שכזו), אבל אני בהחלט בדרך. אני מרגיש שמנטלית יצאתי מהארון לחלוטין. אני פתוח לכל שינוי פגי או קווירי שרוצה להכנס בי (קניתי פדלאפון והוא נראה פשוט מ-א-דהים!!!) או כל דבר אחר. אם אנשים אחרים יראו בזה בתור רמזים, אדרבה, זה יקרב אותנו לשיחת ה "אני הומו. ואתם?". וזהו ..... נראה לך שנשאר משהו לשיחה על
?