ההודעה של KOSH

• פותח הנושא kosh
  • פורסם בתאריך

kosh

New member
כותב מהר לפני...

שהביטחון שלי ירד שוב. אני רק אומר לכם עכשיו שאני קורא כרן הרבה זמן ולא יודע אייך להתחיל. מזל אני לא אראה אם יש תגובות כי אני חוזר מחר לצבא בכול מקרה אני אנסה לאגור כוח ושבוע הבא לכתוב יותר מזה. kosh we are gray

לירונר

New member
זה הזמן להמשיך ~../images/Emo70.gif~

חברים יקרים, ידידנו kosh יאבד בקרוב את שרשור הודעתו האמיצה... שנמשיך פה
כותב מהר לפני

לירונר

New member
מקווה שתראה את הברכה שלי...

ברוך הבא, אתה יכול להרגיש בבית... אני רק רוצה לומר- אתה יכול לדבר איתנו פה על הכל
את הקפה (
) והעוגה אני אגיש לך בפעם הבאה... ולכל הבנים (והבנות)- בקשה לי אליכם- תנו לנחמדון אפשרות לראות את ההודעה שלו... תקפיצו, שימו לו לינק, העיקר שיהנה

campari

New member
ציונות זה...

להציל את השרשור של קוש מנפילה לארכיון

לירונר

New member
../images/Emo45.gif לשרשור של kosh ~../images/Emo70.gif~

מממ... צריך לרשום על רוב ההודעות את השם שלו, שידע שזה פה...

campari

New member
המף, אני לא לירוי25, אבל...

ברוך הבא
עכשיו תאזור רגע אומץ, ותכתוב קצת יותר עליך. אנחנו רוצים לדעת ה-כ-ל.

gayguy100

New member
נכון...

עד שהוא אגר את האומץ לכתוב זה יהיה באסה אם עוד שבוע הוא יצטרך לחפש את ההודעה שלו 5 עמודים לפני... תמיד תשמרו על ההודעה בעמוד הזה!!! ואתה-תרגיש חופשי,דבר על הכל...בשביל זה הפורום הזה קיים... :))) וקבל חיבוק ענק וחזק

campari

New member
אני גם לא מאי ../images/Emo24.gif, אבל...

תראו מה מצאתי באתר ההנצחה של ויקי ומוטי: "אז את רוצה לראיין אותי" ? שאל אלוהים. "אם יש לך זמן"... אמרתי. אלוהים חייך, "הזמן שלי הוא נצח, אלו שאלות ברצונך לשאול אותי" ? "מה הכי מפתיע אותך לגבי האנושות" ? אלוהים השיב... "כשהם משתעממים בילדות, הם ממהרים לגדול ואז הם משתוקקים להיות שוב ילדים, שהם מאבדים את השיער שלהם כדי לעשות כסף ואז מאבדים את הכסף שלהם כדי להחזיר להם את הבריאות שעל ידי חרדה לגבי העתיד הם שוכחים את ההווה, כך שאינם חיים בהווה ולא בעתיד, הם חיים כאילו אף פעם לא ימותו, הם מתים כאילו אף פעם לא חיו"... אלוהים אחז בידי והיינו שקטים לרגע, ואז שאלתי... "כהורה, ספר לי על כמה משעורי החיים שברצונך שילדיך ילמדו" ? אלוהים השיב בחיוך. "ללמוד שאינם יכולים לגרום לאף אחד לאהוב אותם, מה שהם יכולים לעשות זה לאפשר לעצמם להיות נאהבים. ללמוד שהדבר הכי יקר הוא לא מה שיש להם בחיים אלא מי שיש להם, אותם מערכות יחסים שייצרו. ללמוד שזה לא טוב להשוות את עצמם לאחרים. ללמוד שאדם עשיר הוא לא זה שיש לו הכי הרבה, אלא זה שמספיק לו הכי מעט. ללמוד שדרושות רק שניות בודדות ליצור צלקות רגשיות אצל אנשים שאנו אוהבים, ויכול לקחת שנים רבות לרפא אותן. ללמוד לסלוח ע"י התנסות בסליחה. ללמוד שישנם אנשים שאוהבים במאמץ, אבל להבין שפשוט אין הם יודעים איך להביע או להראות את רגשותיהם לאחרים. ללמוד שכסף יכול לקנות הכל מלבד... שמחה ! ללמוד ששני אנשים יכולים להסתכל על אותו הדבר אבל לראות אותו בצורה מאד שונה. ללמוד שזה לא תמיד מספיק שאחרים יסלחו להם, חייבים גם לסלוח לעצמם. "וללמוד שאני נמצא כאן תמיד" ! באהבה ויקי כהן - 2001
==================================================================

פיציק

New member
יש לי מצגת ממש ממש יפה של זה../images/Emo77.gif

אם מישהו מעוניין. זה אותו הטקסט, אבל עם תמונות פשוט מהממות!!! הקובץ קצת גדול בשביל להעלות אותו, אז מי שרוצה את הקטע במזכרת, אני פה...

פיציק

New member
אויש תודה, לא היית צריך ... ../images/Emo140.gif

התכוונתי לשים איזה הודעת שלום קוראים לי... למעלה, אבל בגלל ששמתי לב שאתם משתדלים להשאיר את ה ת´רד הזה בעמוד הראשון, אני בהחלט מוכן לתרום את חלקי למאבק .... אז ... אני פיציק, חייל בן 20 (מלפני שלושה ימים
), גר בקריות. לפני 4 חודשים בערך תפסתי קצת שכל והבנתי שאני עוד מעט בן 20 (זה נאמר לפני 4 חודשים כמובן....
) והגיע הזמן להתנהג כמו ילד גדול ולצאת מהארון. עד אז דגלתי בעמדה שאני זה מה שאני (
) וזה לא אמור לעניין אף אחד חוץ ממני. אני כמובן עדין תומך בזה, רק שאני חושב שזה לא נכון להשאיר את שאר העולם שקרוב אלי (חברים ומשפחה (בקרוב מאוד)) מחוץ לזה, כי זה בעצם אומר להשאיר אותם מחוץ לחיים שלי. והנה אני מתחיל לברבר כבר בהודעה הראשונה שלי ... so what ?? מאז עברו 4 חודשים. עדין לא ספרתי לכל החברים (יש כאלה שפשוט לא מאפשרים לי ליצור את האווירה לשיחה שכזו), אבל אני בהחלט בדרך. אני מרגיש שמנטלית יצאתי מהארון לחלוטין. אני פתוח לכל שינוי פגי או קווירי שרוצה להכנס בי (קניתי פדלאפון והוא נראה פשוט מ-א-דהים!!!) או כל דבר אחר. אם אנשים אחרים יראו בזה בתור רמזים, אדרבה, זה יקרב אותנו לשיחת ה "אני הומו. ואתם?". וזהו ..... נראה לך שנשאר משהו לשיחה על
?

לירונר

New member
ל../images/Emo96.gif אפשר לשבת גם אחרי...

וכמובן ששותים קפה לרגל איזו פגישה חגיגית (ומזמינים גם בראוני ~
~) אז המון
וקבל

campari

New member
"לשקר בשמו של החדקרן"???

פיציק, מה הכוונה בזה? יש הסבר? וחוצמזה ברוך הבא!

פיציק

New member
לא משהו מיוחד ....

אני מנחש שאתה מתכוון להודעה ההיא בפורום פילוסופיה .... ניסיתי להכנס לראש של הבחורה הזאת ולהבין מה בדיוק המטרה שלה, ואז נזכרתי בספר/סרט/הצגה המעולה - "הגל" (אגב, ראיתי/קראתי את כולם). אז אמרתי - If u cant fight them, Join them או משהו בסגנון .... חשבתי שזה יעזור לה להעביר איזה מסר, אבל כנראה שהיא לא רוצה עזרה. נו טוב, לא צריך ...
וכן, אתם בטח מתפלאים - אבל מתחת לחזות הפג הטיפש, מסתתר בחור עם הרבה חוכמת חיים .... (או משהו בסגנון...
)

MARMELAD

New member
לך תבין.....

גם פאג טיפש וגם חוכמת חיים.....? לדעתי ההומואים מתחלקים לשני חלקים: אלו שנתנו לארון ולשקר להרוס להם את החיים והפכו לטיפוסים פאסיביים (לא במיטה אלא בחיים) וחסרי אחריות על החיים שלהם.. ואלו שלמדו מהחוויה של הארון והתחזקו ממנה - ואלו הגייז עם החכמת חיים. והייתי רוצה להאמין שמיום ליום האחוזים עולים לטובת אלו שלומדים...

למעלה