ההודעה של יוסי 987

ניגונים

New member
ההודעה של יוסי 987

הדברים נמצאים עדיין, ליוסי אין כרגע גישה לאינטרנט הוא יכול לחכות עוד לתחילת שבוע הבא למסירה באיזור נתניה: - כלי מטבח ובית (צנצנות אחסון, סלסלות, מגבות, סדינים, שטיחון, נרות ומעמדים שוני לנרות, מתקנים לדיסקים, תיק עור ועוד המון דברים) - בגדים - נעלי גברים (איטלקיות) - מכונת כביסה+מייבש (מכשיר אחד) שדורשת תיקון (לא אמור להיות משמעותי) - טלוויזיה 23" שדורשת תיקון (גם לא אמור להיות יקר) - ארוניות לספרים/אחסון כללי - שידת מגירות על גלגלים - שידה ליד המיטה - מגירות פלסטיק - מיטה 200 על 160 (זוגית), ללא מזרון מאחר ומדובר בכמות גדולה של ציוד ואני מעדיף למסור כמה שיותר במהלך השבוע/שבוע הבא, הייתי מעדיף להעביר כמה שיותר דברים ביחד. בעוד מספר שבועות תהיה "נגלה" נוספת: - בסימן שאלה - ארון בגדים גבוה (גובה 230) 3 דלתות עם מגירות, מדפים ומוט תליה - עוד כלי מטבח - סכו"ם, כוסות, צלחות, סירים/מחבתות אני בשמחה אעזור גם בהובלה לאן שנדרש, לגבי הפריטים שנכנסים ברכב פרטי (לא מכונת כביסה או רהיטים גדולים). תודה יוסי

מעוניינת

ב"כלי מטבח ובית (צנצנות אחסון, סלסלות, מגבות, סדינים, שטיחון, נרות ומעמדים שוני לנרות, מתקנים לדיסקים, תיק עור ועוד המון דברים". היכן הדברים נמצאים? בבקשה להודיע לי כי מחר אני באיזור המרכז עם רכב. המון תודה!!! גלית

למעלה