ההודעה שלי...

lee E

New member
ההודעה שלי...

לאאא......לא מה שחשבתן... הודעת ה-
שלי.. חזרתי עכשיו מקבלת מנת הרעלים החודשית שאמורה לעשות...משהו. אז כנראה שהיא לא עושה את ה..משהו..שהיא אמורה לעשת כבר 9 חודשים. אז הרופא רמז לי היום, יש לומר בהחלט בעדינות, שעליי להתחיל לשקול ניתוח. הסברתי לו, יש לומר בעדינות, שכבר 4 שנים אני בורחת מסכינים והגעתי כבר ליבשת אמריקה בטיסה מהירה כדי לברוח..מהר..מהר. רציתי גם להסביר לו שיש מכסת ניתוחים בפורום ואני לא רוצה שוב להעפיל ולהיות מנצחת בייחוד אחרי שזק כל כך התאמצה להיות איתי בתיקו-אבל הייתי קרובה לחצי התעלפות ופחדתי להביך את עצמי שוב ולפצוח בריצת אמוק מן החדר..אז לא אמרתי לו. אז עברה שנה וחודשיים, וכנראה שזה הזמן שלוקח לסכין מנתחים לעבור מיבשת ליבשת. הוא אמר שהוא ידבר עם הרופאה הקבועה שלי...שהיא גם המנתחת של האנדו'..והם ידברו ברצינות על ההמשך..אבל זה לא נראה טוב.. כאן מגיע שלב הקללות?????

אוי ליהוש../images/Emo201.gif

מקווה שזה באמת יהיה הניתוח האחרון שתצטרכי לעבור. וכרגיל את צריכה להיות שוברת השיאים של הפורום ....

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

את רוצה שאני אעזור לך לקלל? עצוב עצוב לשמוע שגם כשמנסים להטיס את הנושא - אז אין מקום בו אפשר להסתתר מה
אולי.....? אולי תחשבי שזה מגניב, שבזמן שאנחנו מנותחות בעברית, אז את
באנגלית, ואולי הדברים נשמעים יותר קוליים ככה? או ש... באמת את צריכה לשמור על הטייטל?? אוי ליהי, תהיי חזקה.

galim29

New member
ליהוש אהובה../images/Emo201.gif

מבאס זה לא מתקרב אפילו בטח לאיך שאת מרגישה. מקווה שאכן יהיה הניתוח האחרון... את בהחלט חורגת בגדול מהמכסה המותרת ותני לז'קי את תואר הכבוד (שגם היא תעצור שם).. אנחנו פה לחבק אותך... אולי תגיעי לכאן אם כבר ניתוח? לפחות נוכל לפנק אותך באמת...

יקירתי

מצטערת לשמוע ............טוב לברוח 4 שנים מהסכין זה מעולה ....ראית איך אני תוך שנתיים תפסתי שוב את הסכין.
...ממני את מקבלת את תואר הבורחת המצטיינת ביותר....
.......מלבד שאר התארים שיש לך
נותחתי באנגלית והם שם יותר צעירים וחתיכים .....אולי תזכי למרדים כמו שאני קיבלתי ...אומנם שלי היה גרמני אבל חתיך שחבל על הזמן..................והרופא הצעיר שהצטרף לרופאה המנתחת היה אחד המהמממממים שראיתי..
..ושלא לדבר על הפיזיוטרפיס נשימה של אחרי הניתוח......בקיצור אם את מצליחה להגיע לגברים שבחבורה ....סחטין ......לרופאה שטיפלה בי אחרי הניתוח קראו "אדמס".....ללא ספק הזכירה את משפחת אדמס במיוחד כשניסתה לקחת לי דם..
...תמנעי מרופאות נקבות....המנתחת היתה מקסימה....אבל שוב הגברים חבל על הזמן....... גאה בך שלא ברחת.
.....הייתי מגיעה ב
הראשונה אבל תפסה אותי שפעת כואבת.........
אוהבת אותך

מאחלת לך כמו לזק שמנת היסורים שלך תסתיים

ותראי ימים יפים ללא בתי חולים (חוץ ממח' יולדות).

lee E

New member
תודה בנות..אני במצב רוח די

אופניק מאתמול...מתכננת בלילה איך אני בורחת שוב...דינוש הצחקת אותי...מח' יולדות? בסורוקה ובבלינסון יש שלט עם התמונה שלי יחד עם "אין כניסה"..אחרי שגם משם ניסיתי לברוח להם...וגם לא נתתי לאפחד לבדוק אותי..וגם הגעתי עם תחתונים לחדר לידה
. בסורוקה גם ניסיתי פעם לבעוט באיזה רופא מהכסא גינקולוגים..מזל שהוא היה ידיד שלי... פזיוטרפיסט נשימה? אני בטוחה שיש כמה דברים שאני יכולה ללמד אותו!! אבל המרדימים הם בד"כ החברים הכי טובים שלי.. למישהי יש אולי איזה רולרסקטים בשבילי? שמעתי שכך אפשר לברוח יותר מהר..

galim29

New member
הלו גברת תירגעי שם../images/Emo23.gif

את שגרירת האנדו בארה"ב... את צריכה לעשות רושם טוב עלינו.... מה סקטים? מה לברוח? את יכולה להסביר להם איך, איפה, למה וכמה... לא לעשות בעיות בובה

LEE E../images/Emo25.gif -את עוד תראי ימים נפלאים

וכל הבתי חולים יהיו מאחורייך. התקופות הקשות האלו של הבדיקות וכל השיט הזה קשות לכולנו. אבל תאמיני ותראי שעוד הכל ישתנה. אם את קצת מאמינה תגידי כל הזמן "רפאני ה' וארפא הושיעני ואיוושע כי תהילתי אתה". את תראי ניסים. הרגת אותי מצחוק עם התחתונים בחדר לידה. מה קרה שם?

לברוח זה דרך החלון

תעשי חבל מהסדינים וככה תברחי כמו בסרטים................ואז באמת תכנסי לרשימה השחורה..........בעצם למה להרוס את שמם הטוב של הישראלים בחו"ל...... תשמעי חבובה אני מביאה לך גברברים חתיכים שינתחו אותך אז לא את תלמדי אותם כלום את תסתכלי עליהם תהני ותשתקי..........גם אם ידברו שטויות........יתרונם של היפים..... תגידי גברת אופניק מסקרן אותי לדעת אם איזה תחתונים הגעת לחדר לידה......ויש מבחר - תחתוני סבתא.....תחתוני מחזור...........תחתוני מידי..........מיני..........לאר'ג ...........או הכי שוס יהיה אם תגידי חוטיני..............?????????? עדיין אוהבת אותך עם מלאנת אלפי חיבוקים מחייכים

זואילי

New member
ליהי, את חייבת הסבר

על התחתונים בחדר לידה. אם את תספרי לי אני אספר לך על התחתונים בזמן הוצאת הקטטר

זואילי

New member
אין שום בעיה

כשמחוברים לקטטר 9 ימים... האמת, כבר ביום הניתוח הולבשתי בתחתוני סבתא והצינור השתרבב לו מהצד. זה דווקא נתן תחושה שמשהו מחזיק את הקונסטלציה - שלא תברח. אבל אין ספק שלהוציא קטטר בעודי לבושה בתחתונים זה כבר סיפור מסובך. הסבתי את תשומת ליבה של האחות לעניין ומבטה ההמום הסביר הכל... כאילו, סליחה, מאיפה לי לדעת איך מוציאים את זה???

lee E

New member
טוב טוב טוב..הנה הסבר.

בלידה הראשונה..לפני שידעתי שהתינוק יצא ממקום אחר..הודעתי לכולם שאפחד לא בודק אותי!!! מי שרוצה לדעת מה קורה בפנוכו שיביא אולטרא סאונד לבטן. לא אלאה אתכן במהלך המאורעות שהביא אותי למחשבה שאולי הייתי צריכה לבקש שישימו לי ריצרץ (עיין ערך רוכסן) בפופיק...אבל לאות מחאה לבשתי תחתונים..הודעתי להם שהיחיד שיגע בתחתונים האלו , הוא התינוק..בפלסו דרכו החוצה...וגם זה רק עוד 10 שבועות בלבד..לא ממש עזר לי והאדון "עקף אותי מימין" ..יותר נכון מלמעלה..ויצא מהפופיק בשבוע ה-30..ולא דרך התחתונים.. לוחצת על SEND..לפני שאתחרט.

זואילי

New member
יו ../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שהם בכלל מגיעים מהחסידה! אין ספק שאת גם אלופה בסצינות מול הרופאים. ניצחת אותי בגדול!

נעמי 17

New member
ניצחת בגדול

הכי רחוק שאני הצלחתי להגיע היה להכנס לחדר ניתוח עם גרביים עבות.

זואילי

New member
גם אני זוכרת במעומעם גרביים בחדר ניתוח...

אין לי מושג מה נעשה איתם דקה אחרי... אבל במהלך האישפוז זכיתי להערות מהאחיות על שילובי הצבעים של הגרביים שהתאמתי לכותונת הורדרדה הסקסית.

למעלה