ההודעה לעופר גלעד

ההודעה לעופר גלעד

עופר אתה מקסים, היי אני חדשה כאן. כמעט שבוע+ אני קוראת את הנאמר בפורום זה והיום החלטתי להצטרף כי שבית את ליבי. לדעתי אתה צריך להיות בין מנהלי הפורום. אתה תמיד יודע לנתב, לדבר, לרכך, לענות כצריך אבל בדרך מתונה, בלי לפגוע באף צד (יהודי או ערבי), מן משכין שלום כזה, בא לך להיות ראש ממשלה? נראה לי שהמצב שלנו (ערבים ויהודים) היה יותר טוב אם היו לנו עוד המון המון המון עופרים גלעדים שכמוך! להתשתמע!!!!!!!!

אבו-דני

New member
עופר יא חנון מה תודה..יש לך מעריצה

-- שנס מותניים וקח טלפון יא קציצה

אבו-דני

New member
עופר נו קדימה השאר את האי מייל שלך

-- בע´´א-ד´יש מה עובר עלייך? מחשבות רבות בראשך.. שלח לחמך ללא היסוס ורתיעה בהצלחה

ממתי האימייל שלי חסוי..../images/Emo35.gif

כל מי שחיפשני עד כה, מצאני בקלות..

תזהר להגיע לעופר "חנון" (בצחוק)../images/Emo6.gif

1. אני לא פנויה. 2. "שבית את ליבי" - לא חייב להיות בהכרח בקטע רומנטי. 3. הוא מקסים, האין אתה חושב כך!!! בעצם אני יודעת שאתה חושב כמוני. 4. כאשר אני קוראת את ההודעות של כולם ומגיעה לתשובות של עופר אני נרגעת. הוא יודע לרכך, שים לב שהמון פעמים הוא המתרגם של התשובות. שלך ב-

all

New member
אני תומך בך בכל כוחי.

ומכיוון שאת כאן רק שבוע. אומר לך שהפורום במשך חדשיים ירד לרמה של 4-5 הודאות בשבוע. ההודאות היו שלי, של עופר ושל אבו-דני. אח"כ מונו לפורום - שני מנהלים. אנשים חדשים, אנשים שאיש לא מכיר. מאז שמינו אותם למדתי שהדעות של - "ילדונת ערביה", הן שמאלה משמאלה ואני מצטט - "כמה אתם רוצים שיהרגו בכם עד שתבינו שאתם צריכים לצאת מהשטחים"? המנהל השני - "מימון", אין לי עדיין מושג במה הוא דוגל. אבל היגיון בריא מחייב שיהיה ימני מובהק או לפחות מייצג את המרכז השפוי. ואם אין הדבר כך, דו-קיום מוזר יהיה בהנהלת הפורום הזה.

שמע..

אני אמנם לא מכיר אישית את מימון, אבל שתי עובדות כבר פועלות לטובתו: 1) הוא חבר של מאדי. 2) מההודעות שהוא שלח עד עכשיו, אני מנחש שהוא נמנה על דור הולך ומתרחב של שומעי pink-floyd במגזר הערבי - והמבין יבין..

mimoon_m

New member
פינק פלויד.. ../images/Emo13.gif

איזה ציפור לחשה לך מה אני אוהב לשמוע? חוצמזה, סיפרתי על עצמי בהודעה למטה בתשובה לשאלתך מי אני. בקשר למאדי, זה עניין אישי. שאני לא חייב לספר עליו כאן. יאללה עופר, לך להפגין, המרצים רוצים כסף! והסטודנטים לא יוכלו לישון עוד מעט בגלל השלמות! ושהיה כבר שקט! שלך, מימון

אוקיי, אז ככה:

1) בקשר למאדי - הוא עצמו כתב כאן בפורום בקשר אליך, כך שלא הדלפתי שום מידע חסוי... 2) פינק פלויד - סתם ניחוש פרוע... אבל צדקתי, לא?.. 3) איזה כיף לישון עד מאוחר.......

hunky@dory

New member
פינק פלויד זה טוב ... בעיקר אטום ../images/Emo20.gif

חיפשתי אומטיקון של פרה . לא היה ענבל

אבו-דני

New member
משמסכים אני על כל הנאמר דלעיל ....

-- הרי לכם כתובת על הקיר : עופר לשילטון......עופר לשילטון...

פחחחחחחחחח.. הגזמת...

קודם כל, זה ממששששששששש לא בשבילי... שנית - אם היום הייתי בשלטון - אחד מאיתנו, המדינה או אני - היה מפסיק להתקיים
בקיצור - אני יודע מה טוב לי.. אני נשאר בפורום

גם אבו-דני וגם תמר תומכים|

אומנם אני כאן רק שבוע, אבל דפדפתי במשך כל הזמן הזה מדף מספר 1 ועד שכתבתי לעופר. וכל כך כאב לי על המילים של הילדונת "הערביה" שדרך אגב אמא שלה חמודה לאללה... (אני מכירה אותה מפורום זוגות מעורבים), ובגלל שאמא שלה יהודיה אסור לה לדבר כך וכמנהלת פורום היא מקצינה ביותר. שלכם באהבה.

ברורי

New member
ליהלום לבכתר ../images/Emo39.gif

תודה על המחמאה.ומי את בלי כינוי.באהבה ברוריה

ברורי יקרה שולחת לך../images/Emo25.gif

בינתיים אני רק משקיפה מן הצד בפורום זוגות מעורבים, בקרוב גם אשתתף. כל דבר בזמנו. שלך, בינתיים היהלום שבכתר! נ.ב. יש לי מחשב רק בעבודה ולכן קשה לי להשתתף בהמון פורומים שאני מעוניינת. קניתי מחשב ומחכה בכליון עיניים לקבל אותו ואז אהיה יותר פעילה.

למעלה