ההודעה הראשונה שלי

ההודעה הראשונה שלי

גם אני רוצה להצטרף לכאן. הרבה זמן אני כאן כקורא, ולכן אני יודע שמקבלים כאן אורחים בברכה. אני חרדי. עדיין. אותי לא מפחידה האמונה. לא מפחיד לעזוב את הישיבה או לצער את ההורים. לכל אלו אני מופן פרט לתחושת התלישות שאני חושש ממנה. לא הייתי ואינני מתכווין להיות בעתיד, אדם ש"תופס את עצמו" ויושב ללמוד או לעשות משהו רציני עם החיים שלו. כך שעם יציאתי בשאלה אני חורץ על עצמי דין של פועל למשך כל חיי. הייתי רוצה, אם תוכלו, לשמוע איזה אופציות עומדות בפני היוצא לעולם -להצלחה, פרט לזו המאלצת אותו לשבת וללמוד. אני יודע שיהיו אנשים שימליצו ללמוד וכו'-אין לי כוח לזה, באמת, אני לא במצב רוח שיש לי עצבים לשבת עכשיו וללמוד חומרים שלא מעניינים אותי-לא עשיתי זאת כחרדי ואינני מתכווין לעשות זאת כחילוני. תודה רבה בין הטיפות

בן הצבי

New member
אווו.. אני מחכה לבני..

בני, אני ב ט ו ח שאתה קורא את ההודעה הזאת, ומתעצבן.. ;-)

ברוך הבא../images/Emo39.gif

אני עומד להתחכם עליך, אז כנס למצב ערני
אני מאמין לך שלא מתאים לך להיות פועל ושגם לא מתאים לך ללכת ללמוד. כרגע! כי אתה לא במצב רוח לזה. כרגע! לכן, כיוון שביקשת עצה, עצתי לך בשלב שבו אתה נמצא, לקדם את עצמך, את האישיות שלך, עד שתגיע למצב שבו תוכל לפעול למען עצמך בכוח, בעוצמה ובהצלחה (חציו האחרון של המשפט הוא ברכה
).

מה אתם רוצים ממנו..

חלק מהיציאה שלך בשאלה כנראה נובע מזה שאתה לא מסוגל לשבת כל היום וללמוד (וזה מה שנדרש ממך כיום). אבל זה מפחייייייייייייייד. ובצדק. לא כולם צריכים להיות "פרופסורים". דווקא סבבה לך שאתה יודע איפה קשה לך ומה לא מתאים לך. למה אתה מתכוון כשאתה אומר פועל? יש הרבה עבודות שאינן כרוכות במאמץ פיסי דווקא אם זה מה שמרתיע אותך. מה אתה אוהב? במה אתה טוב? מה חלמת לעשות כשתהיה גדול?

../images/Emo94.gif כבר אכלת היום?

אם לא, בבקשה. אין לך מה לחשש. כל הטענה כאילו אין לאכול בננה אחרי 12 בלילה זה אמונה תפלה של סבתות פולניות.

למעלה