ההודעה הארוכה שלי.

flowr..

New member
ההודעה הארוכה שלי.

במשך החצי שנה שאני כאן, האמת היא ש, אף פעם לא כתבתי הודעה ממש ארוכה, עם פואנטה ותיאוריה וכל הדברים האלו. האמת היא שאני לא חושבת שמתישהו כתבתי הודעה ממש ארוכה בכלל. אני מצליחה להיזכר רק באיזה פעמיים, שגם בהן כתבתי על בעיות שלי, דבר די אגואיסטי מצדי, בהתחשב בעובדה שלרוב אני לא פותרת בעיות של אחרים, ור מבקשת ממכם שתפתרו לי בעיות שלי... מצטערת, אני אשתדל לא לעשות את זה יותר מדי. בכל מקרה, העניין הוא שקצת יש לי רגשות אשם, כאילו שאני מאלה שהורסים לכם את הפורום. כאילו שזאת מין משימה שאני צריכה לבצע, משימה כזאת שכל חבר קבוע בפורום צריך לבצע פעם אחת בשהות שלו, לכתוב פעם אחת הודעה ארוכה ארוכה כזאת, אתם יודעים, כתובה יפה, עם תיאוריה משלי שפיתחתי, ועם פואנטה חכמה כזאת. טוב, אולי טיפה הגזמתי, אבל דברים בסגנון הזה. או סתם הודעה ארוכה שקשורה לפוליטיקה. אני שונאת פוליטיקה. אז אני קצת מרגישה כאילו אני היחידה שעוד לא כתבה הודעה כזאת. והאמת היא שאני לא יודעת אם אני מתכוונת לכתוב. אין לי על מה לכתוב הודעה כזאת. אין לי נושא כזה. אין לי תיאוריה משלי, אין לי פואנטה שאני יכולה לתקוע בסוף ההודעה, אין לי דעה פוליטית כי אני שונאת פוליטיקה, (לא להתנפל עליי...) ואני רק יודעת ששרון הוא ראש הממשלה כרגע. (נכון?). בכל מקרה, מה שאני כן אשתדל לעשות, זה לא להיות מאלו שמדרדרים את הפורום לרמה של צ`ט. כי האמת היא שאני ממש אוהבת את הפורום הזה. הרבה אנשים פה חכמים, מעניינים, ואפילו נחמדים לפעמים. הרבה אנשים פה. בלי לפגוע, לא כולם. לא כולכם נחמדים... ולדעתי זה דבר מאוד חשוב אצל בן אדם. שיהיה נחמד. אני חושבת שממש יש לזה השפעה על המרגש של שאר חברי הפורום. עכשיו אני נשמעת כאילו אני דורשת ממכם דברים.. אז אל תתיחסו לזה ככה. תתייחסו לזה פשוט כאל הדעה שלי (טוב, אולי זה בעצם מה שבאמת התכוונתם לעשות). בכל מקרה, בכללי אני אוהבת את הפורום הזה. למרות שאולי לא ממש שמתם לב אליי... הרי אף אחד לא ממש שם לב כשלא הייתי ודברים כאלו... אויש, יופי, עכשיו אני מרגישה כמו ילדה מסכנה שדורשת תשומת לב... מה שאני מנסה להגיד הוא ש, אם מישהו יעשה רשימה של הקבועים בפורום, אני לא אהיה כלולה בה. טוב, אני לא אומרת שאתם צריכים לעשות הכל כדי לקבל אותי, כי מה, אתם בסה``כ בני אדם, וחוץ מזה, אני יודעת שאם כבר, אז הבעיה היא אצלי, כי אין לי הרבה בטחון עצמי וכל זה... הרבה מכם, בהודעות שלכם אחד כלפי השני, חברותיים, קוראים אחד לשני בשמות הפרטיים, והרבה מכם אפילו מכירים אחד את השני במציאות. אני יודעת מהפורום את השמות הפרטיים של חלקכם, ולמרות שאני לא מכירה אותכם אישית, היי, מה באמת יקרה אם יום אחד אני אקרא לEclipsed by the moon מיכל, כמו שכולם עושים, או לקורט קוביין עומר, או ל-Luka יערה.. (סתם דוגמאות).. מה יקרה?.. טוב, כתבתי מספיק... ההודעה הזאת לא ממש מובילה לאנשהו.. flowr..

לא את זאת שתעשי את הפורום צ`אט

יש שתיים אחרות שזה התפקיד שלהן (לא כולל ליאתוש) ואין שום חוק שמכריח אותך לכתוב הודעות ראשיות או בכלל הודעות ארוכות. ואם אין לך דעה פוליטית או שאת שונאת פוליטיקה אז אל תכנסי לדיונים כאלה, לפחות את יודעת מה את רוצה ולא משנה את הדעות שלך לפי האנשים שיתמכו באותה דעה. ואני תמיד שם לב להודעות שלך (זה לא קשה) תמשיכי לכתוב מתי שאת רוצה ואיך שאת רוצה!

Black Star

New member
צודק

את לגמרי בסדר וחברה בפורום הזה בדיוק כמו כל אחד אחר. הרגשתי בהודעה שלך קצת הרגשה של כאילו את בחוץ... וחבל לי, אני לא רוצה שתרגישי ככה, כי אני בהחלט חושבת עלייך כאחת החברות הקבועות בפורום, ואחת מאלו שאני מאוד נהנית לקרוא את ההודעות שלהן. תאמיני לי, לא כולם חייבים להיות פילוסופים גדולים ולכתוב הודעות באורך הגלות, זה לא עושה מישהו ליותר או פחות טוב. יאללה, ביי ביי יעלי.

בקשר לשמות

אני חושבת שחלק מהעניין שקוראים לפעמים לחברי הפורום בשמותיהם האמיתיים, הוא שאין כוח להגיד את כל השם. עדיף לי לקרוא למיכל- מיכל, מאשר ליקוי ירח, מה גם שאני מתארת לעצמי שאף אחדל א יבין מי זו ליקוי ירח כי כולם רגילים לקרוא לה באנגלית. אבל מיכל היא לא דגומה טובה, אני מכירה אותה.. אממ..אם אני זוכרת טוב- כל מי שאני מכירה את שמו האמיתי כאן, אני קוראת לו בשם האמיתי. אני חושבת שזה כמו שיש לך שם, אבל החברים שלך קוראים לך בכינוי. ככה זה בפורום- יש לך שם- פלוור (נוותר לך על חוסר ה-אי, אני יודעת שזו לא אשמתך), אם הייתי יודעת את שמך האמיתי הייתי משתמשת בו לצורך קריאה. כאן השם האמיתי שלי הוא הכינוי החברמנ`י בשביל חבריי בפורום. המקוריות חוגגת הא?

איך קוראים לכם ?

אף פעם לא חשבתי על זה יותר מידי ... יש כאלה שכותבים פה קבוע ואני עדיין לא יודע מה השם שלהם ... תגידו לי ! המשתתפים הם: Goldy NO Flowr... Oi Vey Zmir dominik דולצינאה כל מי שלא ציינתי אני פשוט יודע איך קוראים לו ...

Oi Vey Zmir

New member
האמת היא

שאני לא כותבת פה הודעות אישיות -------> אני נקניק (יה) אבל עדיין אני לא אוהבת לפרסם את השם שלי כי -------> אני נקניק (יה) הייתי אומרת לך לקרוא לי לוסי אבל זה עושה לי אסוציאציות אתה יכול לקרוא לי עמה, אם אתה רוצה. אוי

כמה דברים.

1. אני מתייחסת אלייך כאל אחת מחברות הפורום. את מאלה שלא דורשים הרבה תשומת לב, אבל יודעים שהם פה, וזה טוב, הלוואי ואני לא הייתי צומית כל-כך :) 2. את לא מהווה מאלה שהורסים את הפורום, ממש לא. אלה שהורסים את הפורום בדרך-כלל זה החדשניקים האלה שמציפים בהודעות חסרות פואנטה ומטרה. 3. אסור לך לקרוא לי מיכל, את צריכה לקרוא לי שולטת חסרת הרחמים הנאצית המוטרפת שכולם אוהבים. לא, רגע, זו דומיניק. טוב לא משנה, תקראי לי מיכל. 4. כפי שאת יכולה לשים לב, את מאד רצוייה בפורום, ח``ח לך. think floyd מיכל

rastotman

New member
כולם נורא מרוכזים בעצמם..

תיראי, אני לא רוצה לא להתייחס אלייך, אבל כבר חתמת את כל הדיון ואמרת לכולם תודה, אז אני יכולה רק להגיד שאת פשוט מהאנשים הנעלמים שנותנים נפח לפורום, ובכל זאת מונעים ממנו להיות צ`אט, ועכשיו אלי. הפורום מלא בשמות של אנשים, והיי, אף אחד מהם לא שלי. אני חייבת להגיד שזה נעים מדי פעם לראות ראסטות באמצע המסך, גם אם זה לא באיזכור הכי חיובי בעולם. וזה לא שאני חדשה או משהו כזה, עד כמה שנעלמתי לאלף שנה, וחזרתי בלי ממש לכתוב- אבל אני לא רוצה שתישכחו אותי, כשיהייה לי זמן אני אגייס כוחות ואכתוב לכם, לפחות למה אני לא מצליחה לכתוב, פשוט הקקה אקספלורר מדגיש לי הכל והפורום ניראה לי עמוס מדי גם בלעדי. ואני אסיים פה תוך כדי שאני מספרת לכם, שלמרות שכולם מעיקים עלי ויש לי המון מה לעשות ולא נוסעים לכרמית [די, אני מעציבה את עצמי], ואתם מנסים לגרום לי רגשי נחיתות- אני דווקא מאוד מאושרת, ורוצה לתת לכולכם נשיקה אחת גדולה. -אה כן, ענבל.

flowr..

New member
זה נכון ש

יש פה כמה דמויות בפורום שיותר דומיננטיות מהאחרות, (למשל Eclipsed, Black Star, קורט קוביין...), ושיש את אלו שקצת פחות בולטים... אבל דווקא אותך תמיד ראיתי בתור אחת מהיותר בולטים בפורום, ואני לא חושבת שמישהו שכח אותך. אני לא שכחתי, אני יודעת שיש ראסטות מן בפורום... אוי ואבוי, אני מרגישה כאילו אני כותבת על ``מקובלים`` ו``לא מקובלים``, כמו בכתה ב`.. ``בולטים`` ו``לא בולטים``... שכחו מזה, זאת לא הכוונה שלי, תאמינו לי שאני מאלה שמאמינים בשוויון זכויות.. אז אל תבינו אותי לא נכון ב``בולטים`` ו``לא בולטים``.... טוב? כי ברור שלכל אחד יש זכות לכתוב בפורום, אני לא צריכה בכלל להגיד את זה. טוב... זהו. . . .

למעלה