ההודים בדרך-

בן100

New member
מצוייין!

הבאת עובדים הודים תישרת בעיקר סטרטאפים שמתקשים לגדול בשלב הראשוני ולגייס אנשים חזקים.
את החברות הגדולות הדבר כלל לא ישרת. חברה גדולה שרוצה לגייס הודים פשוט פותחת בהודו סניף. החברות הגדולות פה בשביל הטאלנט הישראלי.
&nbsp

vinney

Well-known member
ובינתיים בארה"ב...

טראמפ מתכנן להפסיק להאריך ויזות זמניות להודים תוך שהם מחכים לגרין קארד. המטרה: גירוש המוני של עובדים זרים (בעיקר מהודו וסין כי הם היחידים שמחכים יותר מ6 שנים של הויזה המקורית).
&nbsp
תתחילו ללמוד סינית.

hadooper

New member
הוא עדיין לא הגיע לגיל פרישה...

נו, אתה יודע.. ככה זה עובדי מדינה...
קרובים לצלחת עד היום האחרון....
אחר-כך מקנחים עם פירות הפנסיה התקציבית...

hadooper

New member
מצויין!

הודי/סיני שמגיע לתל-אביב, הוא פחות הודי/סיני שמגיע לברלין, מה שמקטין שם התחרותיות ומגדיל עוד יותר את הסיכויים שלי להגר לשם.

vinney

Well-known member

יש מספיק הודים וסינים לכולם, אל תדאג. הכמות שתגיע לישראל לא תשפיע על שום מקום אחר בשום צורה, מדובר בטיפה בים.

hadooper

New member
השימוש שלי במונח "הודי/סיני" הוא ציני...

הכוונה שלי היא לכל עובד זר באשר הוא (כולל מזרח-אירופאים, אמריקאים וכד').
והרי בסופו של יום, אם מדינת ישראל תתחיל למשוך מוחות מחו"ל, התחרותיות תתאזן גם במדינות אחרות.

vinney

Well-known member
כמה כבר מוחות מדינת ישראל תמשוך...

יותר נכון להגיד שבגלל השינויים של טראמפ לישראלים יהיה יותר קל להגיע לארה"ב ויותר מוחות יברחו.

hadooper

New member
לכל מהנדס מגיע לחוות תרבות שונה ולחיות כמה שנים במדינה זרה.

לעניות דעתי, בעולם הגלובלי בו אנו חיים כיום, לא אמורה להיות מניעה שאזרח ישראל יוכל לחיות כמה שנים בארה"ב ולעבוד שם ללא תנאי קבע וכך גם להיפך, אמריקאי שמתנודד זמנית לישראל...
&nbsp
הבעיה עם המדיניות של טראמפ, היא ההיפך ממה שאתה אומר - היא עושה הכל כדי שכל הנ"ל לא יתקיים...

yotamg24

New member
למה בכל בכתבה שלהם הם כותבים שיש מחסור למרות שאין באמת מחסור

?

Indigo121

New member
מאותה סיבה שהם הולכים לייבא הודים

הם רוצים להוריד את המשכורות. זה אפילו כתוב בכתבה, הם לא מחביאים את זה.

hadooper

New member
להוריד מחירים על חשבון לספוג אבטלה של מהנדסים...

h a j b i

New member
כי השכר הגבוה מרמז שדווקא יש מחסור

לפי מה אתה קובע שאין מחסור?

למעלה