הההמפגש

נופר 30

New member
הההמפגש

אוקיי מאחר ואורן לא עונה לי נמשיך בתיכנון הרגיל אז ככה המפגש יערך בתאריך 21.6.2001 בביתי הקט שבבת חפר ( אלא אם יש רעיון אחר) הנושא הוא חלבי ( נא להכין הכל בכלים חד פעמיים בשביל שומרי הכשרות ) כל מי שרוצה להגיע נא לשלוח לי מייל עם מה הוא רוצה להביא על מנת שנכין תפריט ככככככככככככככככככככככוווווווווווווווולם מוזמנים נננננננננופר

נופר, גם אני מתנצלת על השאלה אבל

באמת איפוא זה בת חפר ואיך מגיעים לשם ברכב פרטי?

מאפין

New member
שיגריס, אריאלה......

שיגריס האם את מתכוונת לנסוע למפגש? אריאלה מה עושים בנוגע לכשרות?

מאפין, זאת באמת בעיה רצינית בשבילי

כלים חד פעמיים יפתרו על הבעיה של הכלים הבעיה היא אם המצרכים יהיו כשרים. אני מקפידה על כשר מהדרין וזה עוד בעיה. אבל, בבקשה, נא להמשיך את ההכנות כרגיל ולא להתחשב באדם אחד בלבד, צרכי הכלל חשובים יותר.

נופר 30

New member
אריאלה

לדעתי אפשר לבקש מהאנשים לשים מצרכים של למהדרין כי זה לא משנה כל כך אפשר להיכנס לכל סופר ולמצוא היום מדף על יד מדף דברים שהם למהדרין ( אני יודעת בוודאות כי תמיד אני קונה לבת דודה שלי ) אני מבטיחה שאת שלי אני אעשה עם דברים למהדרין אם זה יעזור אני אשמח מאוד

נופר 30

New member
זה לא שאני מתעלמת

פשוט משום מה כל אח``הצ אני לא מצליחה להשאיר הודעות מקווה שהפעם כן לבאים מהדרום פונים ימינה בצומת בית ליד ולבאים מצפון שמאלה נוסעים 10 דקות עד לצומת ניצני עוז פונים שם שמאלה ישוב שני ימינה זה בת חפר

droli

New member
אני מכינה - בלינצ`ס זוכרת?

כלים חד פעמיים זה לא רעיון טוב מספיק לשומרי הכשרות, מאחר והכלים שלנו (שלי בכל אופן) לא כשרים, בשרי וחלבי ביחד וכו`. יש לך עוד רעיון? מי מכין לי עוגת יום הולדת?? מיכל

טללבן

New member
מיכל מזל טוב, דם כחול

האם ה-21/6 זה יום ההולדת שלך? אם כן אז מלבד בעלי (וגם וויליאם נסיך אנגליה ,בנה של ליידי די ז``ל) מצאתי סוף סוף עוד מישהו שנולד ביום הארוך ביותר בשנה שיהיה במזל טוב!!!!!!!!!!! טל

odeia

New member
נעלבתי :)

לא מגיעה לי הזמנה אישית למסיבה? קיבלת רשות מבעלת הבית שלך?

אני צריכה טרמפ....יש מתנדבים?(-:

אני גרה בר``ג ואין לי רכב כך שמי ש``עובר דרך`` ולא איכפת לו לאסוף אותי אני מאוד אשמח.. אני יכולה להגיע גם לצומת גהה - זה קרוב אליי.. אז מי שיכול ומוכן אפשר לכתוב לי במייל ואני אצור קשר בטלפון.. תודה לכוווווווווווולם

droli

New member
צומת רעננה

אם תגיעי לצומת רעננה אשמח לקחת אותך

תודה..

אבל אני מניחה שאם יהיה מישהו יותר קרוב אני אסע איתו.. הרי לא נרצה לטלטל את המטעמים שלי כ``כ רחוק באוטובוס..(-; סתם..אני צוחקת.. על כל פנים, אם לא יימצא אחד כזה אשמח מאוד לנסוע איתך.. ושוב תודה.

כן!!כן!!כן!!

זה מצויין.. ממש קרוב לאיפה שאני גרה. תבואי ..נו...אל תהיי כזאת..(-: בחיי לא אינטרסנטית.. אבל נחמד להכיר, לא?

יש לנו באותו יום

בת מצווה של אחת מבנות המשפחה (משהו שאי אפשר לדפוק נפקדות ממנו) כך שנהיה אתכם בליבנו ובמתכוננו... מיכלי מזל טוב אשמח להכין לך עוגה ולשלוח ל

למעלה