הההללווו.. בא לכם לענות לי..?.
» »•°Anna°•« New member 15/1/05 #2 עברה רק דקה בין כל הודעה שלך,אנשים לא נמצאים 24 שעות ביום בפורום. ומשרשרים זה כשנכנסים להודעה קיימת ובוחרים באפשרות של הוסף תגובה. בקשר לשאלה השנייה שלך יש שרשור על הפרק של אתמול אז את יכולה להיכנס ולראות מה אנשים כתבו עליו.
עברה רק דקה בין כל הודעה שלך,אנשים לא נמצאים 24 שעות ביום בפורום. ומשרשרים זה כשנכנסים להודעה קיימת ובוחרים באפשרות של הוסף תגובה. בקשר לשאלה השנייה שלך יש שרשור על הפרק של אתמול אז את יכולה להיכנס ולראות מה אנשים כתבו עליו.
ד דרוסילה1 New member 15/1/05 #4 וגם לפחות תשרשרי את ההודעה הזאת להודעה הקודמת שלך, לא צריך לפתוח הודעה חדשה כל שניה.
F F U N K Y GLOW New member 16/1/05 #6 נצל"ש../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif תמונה מסוקסת ביותר ... לוידעת אם כבר ראיתם - אם לא - אנג'וי
נצל"ש../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif תמונה מסוקסת ביותר ... לוידעת אם כבר ראיתם - אם לא - אנג'וי
F F U N K Y GLOW New member 16/1/05 #7 וכמובן- הקישור ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif כזו אני - מעופפת כדאי שתתרגלו לזה ... הקישור
Q QueenMaria New member 16/1/05 #8 נצל"ש../images/Emo9.gifאין לי מושג אם זה ספוילר. מישהו יכול להגיד לי מאיזה פרק התמונה הזאתי