הההופעה בארנה מחר... מישהו בא מחר להופעה בארנה????
S Sweet Misery New member 19/4/04 #6 אני באה. ../images/Emo13.gif חראגיל. וזה לא יום השואה, זה כבר שעתיים אחרי מוצאי יום השואה... וכן, צריך להזמין כרטיסים בארנה.
אני באה. ../images/Emo13.gif חראגיל. וזה לא יום השואה, זה כבר שעתיים אחרי מוצאי יום השואה... וכן, צריך להזמין כרטיסים בארנה.
נ נטעמ New member 19/4/04 #8 איך כנסו לאתר של ביפ ותחפשו את הטלפון של ארנה... תתקשרו ותזמינו...הכרטיסים בחינם
S Sweet Misery New member 19/4/04 #12 אכן אני רק מקווה שעוד יש כרטיסים... לפני שבועיים הייתי צריכה להזמין שמונה ימים מראש.
M MaD-d0g New member 19/4/04 #10 אממ אממ.. התקשרתי לארנה אזלו הכרטיסים (עמה ) ושאלתי מתי כדאי להתקשר ולהזמין.. אמרו לי שלא בטוח שיהיו יותר (בטח התכוונה להופעות).. למה
אממ אממ.. התקשרתי לארנה אזלו הכרטיסים (עמה ) ושאלתי מתי כדאי להתקשר ולהזמין.. אמרו לי שלא בטוח שיהיו יותר (בטח התכוונה להופעות).. למה
נ נטעמ New member 19/4/04 #11 לא ידוע, אבל... יכול להיות שנשארו לי 2 כרטיסים להיום, אז, מי שמעוניין... |פרעה
P prophecy girl New member 19/4/04 #13 יכול להיות שאני...../images/Emo21.gif תלוי אם אמא תרצה ללכת...