ההההההההההההה

ההההההההההההה

ת´עוררתי

../images/Emo12.gif

התעוררת מהר יא תולעת ואני עמדתי במשימה ולא הצקתי לך חחחחחחח בוקר טופפפפפ

את רואה ישנתי מלא בלי..

בזזזזזזזזז מהפון והיה ממש כייף... חוץ מאיזה "נסיכה" שהחחחחחח היה נשמע מזעזע... תגידי מה קורה חוץ מזה אחותי...קררר פה רצחחחחחחחח

לי חםםםםםםםםם

בדיוק סיימתי לנקות ותיכף מתחילה עם הבישולים והאפיה אז ככה שאיני מרגישה את הקור קחי
אולי יהיה לך חםםםםם

../images/Emo24.gifממך אחותי...

תמיד ממלא את לבי בהנאה גדולה.. בישולים ששששש לא לדבר על זה מרוב שבישלתי היום ואכלתי בלי סוף ממש בא לי בעעעעעעעעעעעעע גדול מזה.. אבל הזיתים המבושלים יצאו לא רע

סנדי32

New member
בוקר טוב יפיפיה הנירדמת ......

תשתי משהו לפניי שאת כותבת לנו סיפור לשבת ?

סנדושה..זהו סיימת ...

נקיונות בישולים לקראת שבת המלכה... לגבי הסיפור יום ראשון מכינה משהו מיוחד לתחרות הגדולה
בינתים יושבת פה בנחת מעלעלת בשיחות הצהרים ה"מענינות" ושותה שלוק מהנס קפה ועשנת ת´מונטנה שלי בהנאה מלאה...

דרדי התחת שוב מתרבע פה

מה יהיה אין אף ציפור או נמלה לשוחח איתה ולהפיג את השעון. ממש יתומה בבניין הזה.

סיצוס שששששששששששששש

מה יתומה מי יתומה... נשמה לעולם לא תהיי יתומה אם אני בסביבה!!.. קבלי עוד אחת
תגידי שאני לא לארג´ית היום

אכן את אקסטרה לארג´ היום חחחח

אם היית רואה את הבניין היפיפה הכי בארץ שאני יושבת בו. והוא שומם רק מחדרי מבצבץ האור מבחוץ...ועוד מעט אלך. האמת אצלי הבית נקי יש לי עוזרת בימי חמישי. כך שאין לי בעיה וילדיי בחוגים עם אבאל´ה. צריך משהו שיפרנס לא? סתתםםםםםםםם גם הוא עובד אבל פחות שעות ממני.

סיצוש את הופכת לי לרומנטית ואווו

"אם היית רואה את הבניין היפיפה הכי בארץ שאני יושבת בו. והוא שומם רק מחדרי מבצבץ האור מבחוץ...ועוד מעט אלך..." יאללה קבלי משימה קטנה יקירה כתבי איזה שיר קטן או פרוזה, מלאה באהבה או במה שתבחרי על אותו בנין מיוחד שאת נמצאת בו.. סיצונת ווואוו לא שמעתי אותך מתארת כך משהו בכזה יופי

אנסה

בניין יפיפיה זה היתה לו פעם תקווה. הסקיצה שלו היתה מיועדת להיות ארמון למלך. השנים עם המלחמה גרמו למלך לעזוב בבושת פנים, וכל הפמליה החדשה ואני בתוכם נכנסנו אל החדרים ושינינו דמותם. עכשיו הבניין עם כל העיטורים קצת עצוב לו..הרי הוא אמור להיות בית המלך! ומי יושבת לה עכשיו בו סתם בת של בן כלב! חחחחחחחחחחחחחח לא טובה בפיוטים!

חחחחח מצחיקולה..

דווקא התחלת יפה הרסת עם המשפט האחרון אבל יפפפה כנראאאה שהבניין הזה אכן מיוחד במינו לפי תאורך...

המשפט האחרון בשביל החרוז

למרות שאין עשן בלי אש חחחחחחחחחחחחחח אבא היה באיזה מאפיה הרבה עשן היה שם.

למעלה