תמיד ממלא את לבי בהנאה גדולה.. בישולים ששששש לא לדבר על זה מרוב שבישלתי היום ואכלתי בלי סוף ממש בא לי בעעעעעעעעעעעעע גדול מזה.. אבל הזיתים המבושלים יצאו לא רע
אם היית רואה את הבניין היפיפה הכי בארץ שאני יושבת בו. והוא שומם רק מחדרי מבצבץ האור מבחוץ...ועוד מעט אלך. האמת אצלי הבית נקי יש לי עוזרת בימי חמישי. כך שאין לי בעיה וילדיי בחוגים עם אבאל´ה. צריך משהו שיפרנס לא? סתתםםםםםםםם גם הוא עובד אבל פחות שעות ממני.
"אם היית רואה את הבניין היפיפה הכי בארץ שאני יושבת בו. והוא שומם רק מחדרי מבצבץ האור מבחוץ...ועוד מעט אלך..." יאללה קבלי משימה קטנה יקירה כתבי איזה שיר קטן או פרוזה, מלאה באהבה או במה שתבחרי על אותו בנין מיוחד שאת נמצאת בו.. סיצונת ווואוו לא שמעתי אותך מתארת כך משהו בכזה יופי
בניין יפיפיה זה היתה לו פעם תקווה. הסקיצה שלו היתה מיועדת להיות ארמון למלך. השנים עם המלחמה גרמו למלך לעזוב בבושת פנים, וכל הפמליה החדשה ואני בתוכם נכנסנו אל החדרים ושינינו דמותם. עכשיו הבניין עם כל העיטורים קצת עצוב לו..הרי הוא אמור להיות בית המלך! ומי יושבת לה עכשיו בו סתם בת של בן כלב! חחחחחחחחחחחחחח לא טובה בפיוטים!