ההדרכה שלי

obobus

New member
ההדרכה שלי

הי רותי, מה שלומך? כבר כמה זמן שאני מנסה ליצור קשר עם ההדרכה שלי. עד עכשיו לא בהצלחה מרובה, כנראה שבאשמתי עם החשש או הפחד שעולה בי, שגורם לי להרתע ולהסגר. אתמול ניסיתי שוב והפעם הייתי פתוח יותר ונינוח יותר מתמיד. ביקשתי לראות את המדריך, ביקשתי שיעשה משהו, שיציג את עצמו בסיטואציה מסוימת כדי שאדע שזה הוא וביקשתי גם לדעת את שמו. ראיתי, וגם היתה הסיטואציה, אבל לגבי השם שמעתי שני שמות. הייתי ער ומודע כשכל זה קרה ואני רוצה לוודא לעצמי, לקבל את הביטחון, שהדברים שראיתי או שמעתי היו אמיתיים. שהשם ששמעתי (אחד מהם, מי מהם) הוא האמיתי ולא למשל השם שלי בעולם הרוחות. אשמח לקצת מידע מתקשור ממך, בתשובה על השאלות האלה, מה השם של ההדרכה שלי, האם באמת "נפגשנו" אתמול בלילה, ואיזה מסר יש לה כרגע עבורי כדי להעמיק את הקשר, כי אתמול זה לא התקדם מעבר לסיטואצית ההיכרות וחזרה על "סצינת" ההיכרות שאני ביקשתי שתהיה כדי שהמדריך יציג את עצמו בה. תודה ולילה טוב

רותי 11

New member
obobus יקירי

בוא אני אשאל אותך משהו, כשהרגשת את ההדרכה שלך איפה היא הייתה מה התחושות שעלו בתוכך כשהתחברת אליה? לאחר שתענה על השאלות האלה אני אמשיך לענות לך (סליחה שאני עושה לך את זה ככה)

obobus

New member
למה היתה לי הרגשה שזה מה שתעני לי ../images/Emo140.gif

(מחייך חיוך רחב) השאלה שלך באמת נכונה ובמקום ואני מתלבט עם עצמי עם התחושות שעלו בי, ובגלל זה השאלה שלי אליך. קודם כל, אציין שבניגוד למקרים אחרים אצלי, הפעם הקשר לא היה בשינה מלאה, למעשה הייתי כמעט ער לגמרי ומודע לגמרי למה שקורה סביבי (טוב שכולם ישנו, כך היה לי שקט). אני אפילו לא בטוח מתי בלילה זה קרה, באיזה שלב התעוררתי, היתה לי תחושה כאילו אף פעם לא נרדמתי, מין דיסאוריינטציה בזמן, עד עכשיו אני לא בטוח אם זה קרה תוך כדי שנרדמתי או שהתעוררתי ואז זה קרה. באותה נשימה, ואולי בגלל שזה לא היה מתוך שינה, לא הרגשתי את הרטט הגבוה כמו שקורה לי בחלומות, שם אני מרגיש ויברציה ממש חזקה, וכמעט התעלות או יציאה של הנשמה מהגוף, כאילו אני במקום אחר. הייתי מאוד ספקן, ואולי במקום בו לא הייתי צריך להיות. כל הסיטואציה היתה במיטה, בלילה. לפני שהלכתי לישון אמרתי שאני לא מפחד יותר ואני רוצה שההדרכה שלי תתגלה אלי ביקשתי ואמרתי לה מה הסיטואציה שאני רוצה שהיא תתגלה בה, וזה מה שראיתי, הוא אפילו הגדיל לעשות במה שהוא הראה לי, אבל זה היה בדיוק מה שגרם לי לפקפק.אני בכוונה לא כותב לך מה הסיטואציה כי אולי זו תהיה הדרך שלו להראות לך את הסיטואציה כדי שאני אהיה בטוח בתחושות שלי. אני לא יודע, אולי בגלל חוסר הביטחון שלי הוא חזר על הסצינה שוב ושוב, הראה לי את אותו הדבר, כמעט את אותו הדבר ולא התקדם לדברים שמעבר להיכרות. כחלק מהמודעות הארצית שלי שהיתה שם, גם בכל פעם שהיה לי ספק או שחשש ניסה להתגנב פנימה, הפנים שלו התעוותו, השתנו למשהו אחר או לפעמים למשהו לא טוב, אבל כשהסרתי וגרשתי את החשש הזה הן חזרו להיות מה שהיו. הוא היה נראה כמו הדמות ממועצת הזקנים שראיתי כשהייתי ילד, אבל שוב, אולי זה רק הדמיון שלי ולא באמת? אני מאוד מקווה שזה מאפשר לך לענות לי תשובה מתוקשרת תודה

רותי 11

New member
ראיתי את מה שכתבת

ואני אענה על זה מאוחר יותר או היום או מחר פשוט אין לי כרגע שקט

רותי 11

New member
היי חמוד

אני אתחיל ואומר שברור שלא תרגיש את זה כמו בשינה כי בשינה המוח נמצא בגלים שונים מאשר בזמן ערות ואפילו בזמן מדיטציה. שלום לך איש יקר יודע אתה שהדרכתך נמצאת איתך תמיד ומלווה אותך תמיד, אתה אכן יודע לחוש אותה אבל מטיל אתה ספק בתחושות שלך, מבינים אנו את חשיבת בני האדם, את הספקות שבהם הם חיים את החששות שלהם והכי את ההגיון שהם פועלים על פיו, למרות שאתה משתדל לפעול על פי החושים שלך הם עדיין לא מספיק מחודדים, ולכן אתה עדיין מטיל ספק בקשרים שאתה וההדרכה שלך מנסים ליצור בצורה הדדית, יותר משאתה מנסה ליצור קשר עם הדרכתך היא עושה זאת גם לפעמים זה מצליח ולפעמים זה כושל, אבל אל יאוש מבינים אנו אותך ואת דרך חשיבתך ובכלל את דרך חשיבת בני האנוש, לכן אנו מחכים בסבלנות ואהבת אין קץ (אל תשכח שאצלנו הזמן לא משחק תפקיד
) אתה עושה עבודה נפלאה, תמשיך כך ואל תטיל ספק במה שמגיע אלייך, אל תנסה לעבוד בשיטת הבדיקה לך עם אמון מלא בלב עם מה שאתה מקבל מנשמתך ומהדרכת האור שלך, משחקי הנסיון האלה לא מועילים לך, הם יוצרים את המצב הפוך הם גורמים לך יותר ויותר להטיל ספק, שים ליבך לזאת שלא תיפול בפח של עצמך. שב ותתעד את הדברים ותשים לב למוטיב המרכזי והמוביל בכל המצבים הרוחניים שאליהם אתה מגיע, כך תוכל לבחון את הדברים ולא דרך התנסויות, אכן אתה יכול לבקש סימן מההדרכה שלך אבל אל תטיל ספק כשאתה מקבל את אותו סימן, אל תנסה להתחכם להם ולעצמך, קבל את הדברים בפשטותם, אין כמו הפשטות אין שום תיחכום בתקשור, תשמור על התום והפשטות וככה תתקדם יותר ויותר בתחום הרוחני בתחום שאתה שואף לגעת בו לעומק. השמות שקיבלת באותו יום מהדרכתך נכונים אך לא ממש מדוייקים, תנסה להקשיב שוב למה שנאמר והפעם בלי שום ציפיות וחששות, והתמונה תתבהר לך.הלב שלך ידע לזהות את ההדרכה ואת התדר שלה, אתה תחוש תחושה של חזרה הביתה תחושה שתעטוף אותך בכל הגוף תחושה שתתחיל מהלב ותתפשט לכל הגוף, שים לב לתחושות שעוברות בך בזמן יצירת הקשר עם הדרכת האור שלך, התחושות שלך הן המצפן/המדד שלך לאמת, ליצירת הקשר עם ההדרכה שלך. אתה יודע לעשות את הדברים נכון רק שאתה לפעמים מפספס בגלל כל אותם ספקות ולא בגלל שום דבר אחר. לכן איש יקר ואהוב קרא להם ולא משנה מה שמם חשוב התדר שלהם אל תתקע עם זה, עם עניין השמות זה שולי לחלוטין, בבוא היום אנחנו נתגלה בפנייך במלוא הדרנו.

obobus

New member
אני ספר פתוח

הי רותי קודם כל אני רוצה להודות לך, להדרכה שלך ולהדרכה שלי על התשובה. הייתי יכול לכתוב לך "את לא מאמינה" אבל את בעצם כן מאמינה, וגם התשובה שנתת לי עוזרת לי להאמין. קראתי אותה ותוך כדי קריאה הגוף שלי התמלא בזרם, כמו זרם חשמלי כזה, לאורך כל הגוף, הידיים ועד לקצות האצבעות. תוך כדי אני מבחין בזרם בגוף שלי מסתכל על הידיים שלי כמעט רוטטות ממנו ואז ממשיך לקרוא ומגיע לחלק בו את כותבת לי על התחושה שאני ארגיש מתפשטת מהלב שלי לכל הגוף. ברגע הזה הבנתי עם עצמי וחשבתי לעצמי שההדרכה שלי נמצאת איתי יחד בחדר, הסתכלתי לכיוון הדלת וראיתי אותו, מחייך אלי ומהנהן. ניסיתי כמו שאמרת לי לא להטיל ספק וכן לבקש סימן. החלון היה פתוח וביקשתי שהוא יטרק. ביקשתי דווקא את זה כי כמעט ולא היתה רוח ולכן זהו סימן. כשביקשתי ההדרכה שלי אפילו עשתה עם היד שלה תנועה הומוריסטית של טריקת החלון. זה לא קרה ואז מין קול פנימי אמר לי להניח לזה, וכשאסיח את דעתי ולא אתמקד בזה שזה לא קורה אז החלון יסגר. כך היה, קיבלתי טלפון, דברתי והפנתי את הגב לחלון ואז הגיע ה"בום", החלון (מהסוג שנפתח כלפי מעלה) נטרק חזק ונסגר
אני ממש מרגיש שהתשובה שלך ושלך ההדרכה שלי עזרו לי, כבר עכשיו, במיידי, להאמין יותר בתחושות אלי. אין לי ספק שיש לי עוד הרבה עבודה, אבל אני רואה את הדרך בצורה קצת יותר ברורה. באותה הזדמנות, אני רוצה לספר לך עוד משהו. אתמול חזרתי מאוחר בלילה מהעבודה. כולם כבר ישנו. נכנסתי למיטה ופתחתי את העין השלישית, ביקשתי לראות את הנשמה של אשתי (מאוד יכול להיות שאני לא מדייק במונחים וזו הנפש) אבל ראיתי אותה, מחייכת אלי, מעל אשתי שישנה ליידי, כמו אז כשראיתי את כל הנשמות האלה ברכבת. רציתי להרגיש אותה, אז העברתי את היד באוויר איפה שהיא היתה וכשהיד עברה "דרך" הנשמה, הרגשתי זרם בכף היד (שוב זרם, אם דברת על לחפש את החוט המקשר - אני מבין שזה זה אחד מהם). אמרתי לה שאני אוהב אותה ונישקתי אותה באוויר ואז היא רכנה אלי ונישקה אותי וברגע הזה הרגשתי כמו משב רוח קריקה, קטנה, ממוקדת על השפתיים שלי.
לגבי השמות שאני שומע, אני אעשה עוד ניסיון, כשלא אהיה בעבודה ואכתוב לך. ושוב, המון המון תודה! את מתנה ואני שמח שהגעתי לפורום שלך

רותי 11

New member
וואוו מדליק מה שאתה חווה

תקבל את הדברים כמו שהם הם מדהימים גם ככה.

obobus

New member
אם אני מנתח את זה נכון אז ממש מולי

כשזה בדמיון אז אני "כאילו" אומר לעצמי מה לראות, וכאן הדברים פשוט קרו מאליהם. הוא היה שקוף בגוונים של לבן

לירוני23

New member
איזה כייף לך

זה הכי מרגש בעולם פגישות כאלה עם מדריכים הלוואי שיחזור לי גם המפגשים האלו... כייף לך תהנה
כן אני מקנאה קצת
אבל לא נורא אולי הם יבואו שוב....

למעלה