מיינסטרים זה לא מילה גסה
מיינסטרים זה בדיוק משמעות המילה - זרם מרכזי - משמע מה שכולם מכירים - משמע מה שמשמיעים בגלגלץ. הדג נחש הם האמא של המיינסטרים, פשוט משום שכל סינגל שלהם הוא להיט בגלגלץ, זה לא נוגד את זה שהם לא מכרו את נשמתם לשטן (או "התמסחרו" שזו מילה שאני פחות אוהב), הם לא שינו את המוזיקה שלהם בשביל להיות בגלגלץ אלא הגיעו לגלגלץ עם אותה מוזיקה שאיתה הם התחילו, במקרה שלהם זה מאוד בולט עם שירים מאוד "מעוררי מחלוקת" כמו מה נעשה או קוסאמאמק. התקווה 6 כיום גם נכנסו למיינסרים עם "אלוהים" ו"לילה לבן", ואלה אותם שירים שהיו בהופעות לפני שהם התפרסמו בתקשורת ולכן אין סיבה לחשוב שהם מכרו את נשמתם, אם אתם שואלים אותי הם נפלו בהפקה של הדיסק שהיא כשלון, נתן לשירים שמרגשים בהופעה צליל פלסטי כזה, אבל זו רק דעתי וזו לא אשמתם. מספיק לראות את עומרי בהופעה כדי לראות שזה בן אדם אמיתי שמאמין במילים שהוא שר. אבל זאת לא מה שבאמת מפריע לכם , מה שמפריע לכם זאת רק הצפיפות בהופעות, מי שהתרגל להופעות שהיו לתקווה לפני שנה שנתים, שהיו אשכרה הופעות פרטיות עם יחס אישי, קשה לו להתרגל להופעות עכשיו שהם המוניות וצפופות, ואז הוא נהיה ממורמר ואומר שהם התמסחרו, אין מה לעשוות ככה זה כל האמנים המצליחים, גם הופעות של אנשים כמו ברי סחרוף או אהוד בנאי הם מגעילות וצפופות, אבל זה נראה ברור מאליו. ולכן אני אומר שמי שנהנה בהופעות שיבוא ומי שלא , גם טוב חסכת 100 שקל.