ההגרלה!!!

Icarus Canopies

New member
ההגרלה!!!

שלום לכולם (והכוונה לכככככווווולללללםםםםם), לאחר מאמצים מרובים, הצלחנו לארגן שתי הנחות (כל אחת 50%, שזה בערך 1000$) על חופות של איקרוס. ההנחות יוגרלו במהלך אליפות ישראל ופסטיבל הסרטים, כל אירוע הגרלה אחת. כל משתתף באליפות, באופן אוטומטי, משתתף בהגרלה!!! לגבי פסטיבל הסרטים, הסיפור קצת שונה, וזה הולך ככה: כל מי שיהיה נוכח בפסטיבל הסרטים, גם אם לא הציג שם סרט, יוכל לרכוש כרטיס הגרלה. עלות כרטיס היא בסך-הכל 5 ש"ח וניתן לרכוש כמה כרטיסים שרוצים (ובכך להגדיל את הסיכוי לזכיה). כל הכסף ייאסף ויינתן כתרומה לארגון כזה או אחר (ניתן לשלוח רעיונות), אז תהיו נדיבים בואו לפסטיבל בהמוניכם ותתרמו!!! לשאלות, רעיונות, מענות, טענות וכדומה ניתן להשאיר לי הודעה במסר פרטי או לחילופין בטלפון 0526507007 (להשתדל בערבים). להתראות, UV

JUMPERSKY

New member
אתם גדולים!!!!!!!!

מי שלא ארגן את זה - אתם גדולים. נבוא ונתרום, ומי יודע אולי גם נזכה בהגרלה!

Icarus Canopies

New member
עדכון קטן להגרלה

לגבי הפסטיבל: כל מי שמציג סרט, מקבל כרטיס אחד on the house, כמובן אם שהוא יכול לרכוש עוד, ואף רצוי. לגבי מי שמגיע לצפות בפסטיבל, רק כאלה שהסדירו את התשלום עבור הפסטיבל (שהוא אגב סימלי ביותר ומממן אחל'ה פרס לזוכים ואוכל במשך הערב), יוכלו להנות מהזכות לרכוש כרטיסי הגרלה. יאללה תתרמו ובואו בהמוניכם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UV

oferbar

New member
10.6

זה יום שישי שלפני שבועות. אבל לפי התמונה אני לא חושב שנוכל לאפשר לך all you can eat השנה

yaelpick

New member
../images/Emo8.gif

כן, הזדקנתי אתה יודע. עשור חדש
(לא יודעת למה התאהבתי בתמונה הזו - אבל נתון. מחמיאה לי
) .

למעלה