ההגרלה משודרת ב....

prince01

New member
ההגרלה משודרת ב....

היום 30/8 מתקיימת הגרלת גביע אופ"א לסיבוב ראשון.... חיפשתי וחיפשתי ומצאתי כי ההגרלה מתקיימת בערוץ הספורט ESPN. בכל מקרה אעדכן אותכם לאחר ההגרלה שתתקיים ב15:00 למי שלא מבין אנגלית או שאין לו כח לצפות בשידור... תצפו לתשובתי מיד לאחר ההגרלה, כאן בתגובה להודעה זאת!!!

prince01

New member
תיקון טעות

המשחק כנראה משודר ביורוספורט... לבעלי ממיר דיגיטלי - מספר הערוץ הוא 51 .... סליחה על הטעות. אני בקרוב אעדכן... Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

prince01

New member
הפועל משחקת מול .....

הפועל האדומה שלנו משחקת במשחקה הראשון בסיבוב הראשון מול קארנטן האוסטרית, כך נקבע בהגרלת הסיבוב הראשון שגם מתקיימת עכשיו.... בעזרת השם ננצח אותם ונעבור לשלב הבא!!!! מי שרוצה לדעת: מכבי ת"א הזבל משחקת מול בואבוסטה מפורטוגל...... אמן שיקרעו אותם ויעשו להם בית-ספר הפורטוגלים!!! זה הכל להיום. אמרתי שאני אעדכן וקיימתי..... בתודה ואהבה: Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

yoavl1

New member
בניגוד אליך...

אני צהוב ואני מקווה שהפועל של תאומים (שאותו אני אוהב דווקא), תצליח כמה שיותר... ובטח ובטח מול קארנטן!! זאת לא סתם קבוצה מאוסטריה......הקבוצה בבעלותו האישית של יורג היידר....עכשיו גיליתי את זה באתר של אופ"א.... אמרו שהוא ינסה למרות איסור אופ"א להגיע עם הקבוצה שלו לארץ.... נראה!! בכל מקרה, ממני אוהד מכבי ת"א, שיהיה לכם בהצלחה!!

prince01

New member
אתה זה לא אני....

מצטער אחי אבל אני אוהד הפועל וזהו!!! מה אני אגיד, אני לא חושב שמגיע לכם להצליח בגביע אופ"א השנה, זה לא אתה! זה האוהדים האחרים ורובם של מכבי ת"א שמשפילים ומקללים ושונאים אותנו בדם, ולא תוכל לשנות את דעתי בכך שאתה אומר לנו בהצלחה! אני איתך הפועל בהצלחה הפועל Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

yoavl1

New member
אחי, תמיד יש כאלה....

אני אספר לך משהו קטן ומעצבן שחוויתי... הייתי לפני כ-8 חודשים במשחק של מכבי תל אביב בכדורסל נגד אלבא ברלין, במזרח ברלין. האווירה הייתה יחסית מחשמלת, כ-500 אוהדי מכבי באו בצהוב כחול ועם דגלי ישראל וביניהם גם אנשים שבכדורגל אוהדי הפועל. (אני אישית פגשתי שניים כאלה). ובצד,מאחורי הסל, יחד עם אוהדי ברלין, ישב מישהו צעיר (20 פלוס) לבוש באדום והחזיק בידו שלט בזו הלשון "באנו את מכבי לגרש ואת פארמה לקשקש. הפועל". כמו שהבנת זה היה אחרי שהפועל הוגרלו נגד פארמה בדיוק באופ"א. ולא זאת בלבד,אלא גם כל סל של אלבא ברלין,הוא קפץ יחד עם הקהל הגרמני. אני לא יודע אם אתה חושב שזה בסדר. בסה"כ זכותו, אנחנו דמוקרטים ושכל אחגד יעשה מה שהוא רוצה. אבל לי זה מאוד הפריע. מאוד.

prince01

New member
זה סוג האנשים שאני שונא!!

אחי, בתור אוהד הפועל, מוזר להגיד אבל אני אוהד בכדורסל גם את הפועל וגם מכבי ומעריץ את שניהם... אבל זה לא העניין, אנשים מסוג כזה הם חרא, לא בוגרים ולא בני אדם!! אני דווקא מעדיף פירגון וכד´ ... (קרא " בואו נפרגן!!!") בתודה: Prince01

prince01

New member
תמונה של היריבה שלנו

הנה התמונה של יריבינו הסיבוב הראשון בגביע אופ"א... התמונה צולמה במשחק האחרון שלה בה קבעה 4-2, וניצחון כולל של 6-2. תאחלו להפועל בהצלחה!!! Prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

Skate is Back

New member
עוד קצת מידע על קארנטן

כידוע היא קבוצה אוסטרית,הנשיא שלה הוא יורג היידר,מנהיגה הגזעני של המפלגה הימנית קיצונית באוסטריה (עוד סיבה למוטיבציה מוגברת שצריכה להיות להפועל...). בשנה שעברה היא סיימה את הליגה האוסטרית במקום ה-5,והיא מדורגת במקום הזה גם כעת,בליגה האוסטרית שנפתחה כבר. בעונת 2001 היא זכתה בגביע האוסטרי וגם בסופר קאפ האוסטרי (המשחק בין מחזיקת הגביע לאלופת המדינה).מהסיבוב שעבר היא עלתה לאחר שניצחה קבוצה בשם מטאלורגס 6-2 (בסיכום). בהצלחה לאדומים. גם בסיבוב הזה!!!

prince01

New member
קריקטורה של שחקן קארנטן!!! חובה..

קריקטורה שהעתקתי היום של שחקן (כביכול) של קארנטן אך הוספתי שיפורים של חפצים חדים מסביבו מאיימים ל**** אותו במידה ויקללו,ישפילו יעליבו ולא יתאמצו לבוא לארץ השחקנים האוסטרים!
חחח...... גדול אההה??? בעיצוב של :prince01 אולה ## הפועל ## תל אביב ## מלחמה

למעלה