ההגנה שלנו פשוט זבל ! ! ! !

ההגנה שלנו פשוט זבל ! ! ! !

אני אמרתי לעצמי... האם לראות את ההפסד הבטוח של ישראל...כי זה היה ידוע לי שזה יהיה ביזיון.. או שנתמקד עם הנבחרת.... שלנו... אז הלכנו עם הלב... למי שלא יודע, לפני מספר שניות נגמר משחק ידידות בינינו לבין קרואטיה. אני הגעתי לכמה מסקנות ועוד כמה דברים שידעתי... מסי מדהים... אין מה לומר.. אבל... ההגנה.. שלנו.. פשוט זבל.. לא שווה כלום...ממש על הפנים... אני לא יודע מה פקרמן יעשה.. אבל ההתקפה שלו די טובה, מרכז מגרש גם.. אבל לפי דעתי.. כך, עם הגנה כל כך גרועה.. השאיפות שלי למונדיאל ממש אבל ממש לא התממשו.. מישהו ראה ? מה אתה אומרים ?

arg@00

New member
נראה לי לא טוב שמישהי/ו

שמזדהה כארגנטינאי/ת ואומר שאין איזה קבוצה שעושה לו את זה אפילו לא הנבחרת עושה לי פריחה בגוףףףףף!!!!!!!!!!! זה ( הכדורגל ) מהאורים והתומים של העם הארגנטינאי

arg@00

New member
אכן אתה צודק

ויותר מזה אני לא יודע עם גבי ורוברטו יחלימו ויהיו זמינים/כישרים עד הטורניר אם זה יעזור לנו בהגנה

Joy107

New member
חיכיתי לראות אם מישהו יכתוב על זה..

מרטין מהבוקר מקלל את אזרחי קרואטיה לדורותיה.... אבל נדמה לי שזה כלל לא משחק ידידות אלא זה מהמוקדמות של המונדיאל

rosedal

New member
לא.

זהו רק משחק ידידות. מוקדמות המונדיאל הסתיימו ממזמן. וכבר נקבע סדר המשחקים. טוב שזה הגיע עכשיו כך השחקנים יתאפסו על עצמם, ויגיעו למונדיאל מוכנים. ומוס קאראחו!!!!

לא להתרגש

גרמניה הפסידה 4:1 ובכלל המשחקי ידידות של לקראת מונדיאל תמיד יש תוצאות שלא אומרות כלום, יש מאמנים שצסידים בכוונה כדי להרדים את היריבים, יש נבחרות שמגיעות לשיא הכושר שלהן במודיאל עצמו ויש משחקים בהם מנסים מערכים שלא מוכיחים את עצמם ואז הם מוחלפים.

מרסלו1

New member
הרגשת שייכות.......

כמעט ושלחתי לך הודעה בלשון :"מה פתאום קרואטיה?, דנמרק" , משום מה המושג שלנו מתקשר לי אוטומטית עם ישראל.....אח"כ הבנתי שאתה מדבר על נבחרת ארגנטינה....מעניין.....

Joy107

New member
אז זה אומר שאתה מרגיש

יותר ישראלי מארגנטינאי...
באיזה גיל הגעת לכאן? צעיר מאוד?

גרי רשף

New member
בכל מה שקשור לכדורגל..

..אני לטובת נבחרת ישראל עד שהיא עפה במוקדמות
, לאחר מכן אני לטובת ארגנטינה עד שהיא עפה ברבע הגמר
, ואז אני לטובת ברזיל שבדרך כלל מגיעה לגמר..
אם זכרוני אינו מטעה אותי- מאז 1994 ברזיל היתה בכל הגמרים. לקראת אמצע יוני נתארגן לצפיה משותפת בחלק מהמשחקים (היכונו היכונו
).

ראיתי! ../images/Emo13.gif

בקשר לצפייה המשותפת, במוקדמות היו כמה מסעדות ברזילאיות ששידרו את המשחקים של ברזיל-ארגנטינה במסך ענק. היה שמח. אני אעדכן אתכם במידה ויהיו שוב כאלה.

Matanhirsch

New member
וואי באמת רעיון טוב..לצפות ביחד

את המשחקים של ארגנטינה במונדיאל!!(רק מקווה שזה יהיה באזור המרכז) נקווה שהיא לא תעוף ברבע הגמר וגם לא בשלב הבתים(כמו בפעם הקודמת..)

מרסלו1

New member
הייתי אתמול במשחק

של הפועל ב"ש נגד מכבי חיפה, נראה כי היו שם כמה אוהדים של אינפנדיינטה שאימצו את ב"ש....הם ממש התלהבו, היה נחמד.

מרסלו1

New member
6

אבל מעבר לכך יש הרבה אידיאולוגיה.....למרות שכדורגל זה בעייתי, אני מבין שבלתי אפשרי להחליף אהבה כזו....

ללא ספק היה אחד מהמשחקים

המהנים ביותר שראיתי בזמן האחרון. נכון לא היו הגנותץ (גם לקרואטים אגב) אבל בחייאת, איזה התקפה! איזה גולים! מסי שוב מוכיח שהוא מלך. ומתי ראית משחק שתוך 7 דקות יש לך כבר 3 גולים ושלקראת הסיום יש מהפך מדהים. אז אין מה לעשות, היה משחק מעולה.

Joy107

New member
משחק מהנה....?

שמחה שנהנת, באמת, אבל שום משחק שארגנטינה מפסידה בו לא יכול להיות מהנה... "מענין" אולי היה יותר מתאים פה...
ולמי שמעונין - יש במוסף סוף שבוע כתבה על מסי

fushit

New member
ואצלי כולם במשפחה בוסטרוס - רק אני

גז'יניטה.... תמיד "שמח" בבית כשיש סופר-קלאסיקו!

למעלה