ההגבלה הגיעה

pomelit

New member
ההגבלה הגיעה

אתמול סגרתי משש לשמונה, ובפעם הראשונה הרגשתי הגבלה משמעותית. אולי יותר מידי משמעותית... ניסיתי לאכול שלוש כפיות של דניאלה, לא עבר. הבוקר לא הצלחתי לשתות את הכדורים (אלטרוקסין, לא כדורים גדולים בשום קנה מידה), ובינתיים גם שותה במשורה. אני מקווה שההגבלה תתפוגג מעט עד מחר, אחרת אני חוששת שאאלץ לפתוח. מה אמור לקרות ביומיים הראשונים אחרי הסגירה שמובילה להגבלה משמעותית?

אופירA

New member
מנהל
הכל ניסוי וטעייה

אי אפשר לדעת מה קורה ביומיים הראשונים. לכל אחד קורה משהו אחר. כשסוגרים 2CC בבת אחת אחרי סגירה של 6 לוקחים סיכון גדול. אז לקחת סיכון גדול, ועכשיו רק המציאות תלמד אם הוא היה נכון או לא. תמשיכי לעדכן.

קוביd1

New member
פומליט

מה שאני מציע לחכות עד מחר ובמידה ולא יהיה שינוי לפתוח אפילו ב1/4 או ב1/2 סגירה משמעותית של 2 במכה אחת מביאה להפתעות צריך להזהר יותר בסגירות הגבוהות קובי

רוייקו

New member
מנסיוני, היומיים שלושה הראשונים לא מעידים על

ההמשך שיבוא לאחר הימים האלה. אי אפשר לדעת על מה ההגבלה תתקבע וכמה תהיי מוגבלת קבוע. כן אפשר לדעת שאחרי סגירות יש כמה ימים קשים של הסתגלות הוושט לסגירה החדשה. זה דורש אורך רוח, תושיה ואף אומץ. מי שמבין שהימים הראשונים שלאחר הסגירה הם ימים קשים וההתרגלות למצב החדש גובה מחיר לא פשוט: קשה לבלוע רוק, קשה להעביר נוזלים, קשה להתחיל לאכול, פירורים ושאריות של מזון נותרות מעל הטבעת ועולים במיוחד בזמן שכיבה. כל הקשיים האלה עוברים כשלומדים להכיר את השגעונות של הסגירה. בואי נראה מה יהיה עוד ארבעה חמישה ימים.

pomelit

New member
אחרי שבערב שלוש כפיות מים עלו לי במשך שעה

התקשרתי לרופא. הוא המליץ שאבוא לפתוח בחזרה. הוא הוציא שני סמ"ק, מה שאומר שחזרתי ל 6. לדבריו בגלל ההקאות עשויה להיווצר בצקת, ולכן הוא לא רוצה להשאיר הגבלה בכלל. בינתיים אני נשארת על תזונה רכה כדי לתת לכל האיזור להירגע קצת, אבל שתייה ומרק יורדים מצויין. בשבוע הבא אלך לסגור עוד סמ"ק אחד.

רוייקו

New member
אתמול הוספתי וסגרתי מ 2 סמק ל 3 ואין ולו

שינוי זעיר בהגבלה. אני תוהה שמה משהו שם לא בסדר אבל מסתמך על כך שהכמות שמולאה טבעתי היא מזערית ביחס לגודלה וניפחה. נמשיך ונוסיף עוד במהלך התקופה שתבוא וניראה אם תשוב ותחזור ההגבלה כשהיתה פעם. אני מת להוריד במשקל.

למעלה