ההבטחה - המשך

Golanlevine

New member
ההבטחה - המשך

אז איפה אחזנו, על מנת להתרענן אנא חיזרו ל"ההבטחה"..................... אני מאט את קצבי, אני לא רוצה לגמור, טוב לי מדי עד כדי איבוד הדעת. אני מרגיש את הזקפה שלי ממש על נקודת המפנה להפוך לגמרה כזו שאח"כ ממש לא יהיה טעם להמשיך אלא לאחר מנוחה ממושכת ואני יודע שאת זה אני לא רוצה.. טוב לי מדי. אני עוצר ויוצא ממנה אבל מחזיק לה את הגב בחוזקה כדי שלא תזוז. מזיז את השולחן הסלוני ויורד על מתחתיה. אני מחדיר את לשוני ומרגיש אותה כ"כ חמה כל כך זמינה לרמה שאני לא רגיל לה. אני מוצץ את שפתותיה הנפוחות ומכניס על בין שפתותיי את הדגדגן. יש לו זקפה והוא קשה עד מאוד. היא נאנחת ומנסה להימלט אך אני מחזיק אותה עד אשר היא מתרצה ויורדת על פניי על מנת לקבל את הטיפול המלכותי. אני מוצץ חזק חזק והדגדגן מחכך בשיניי. אני מחדיר אצבע אחת ובעדינות הראויה ומשחק בעדינות עם כרית באצבע.. .היא כבר ממש מבקשת "תיכנס אני לא יכולה יותר" ואני לא מקשיב, היא לאט לאט מתחילה להגיע למצב גמירה, כל שיערה שהיה כה מסודר לפני שעה קלה, סתור ואני ממשיך היא נכנסת לקצב קבוע מתעלמת מהזמן ונכנסת אל הרגע. "אני גומרת" "אני גומרת" אני ממשיך באדיקות והיא מתחילה להשתתק ולהתעוות. אני נותן לה את הרגע הזה לעצמה ומייד אחרי הדקה בה אני מלטף אותה תוך כדי הגמירה מסייע לה לשכב על הספה והיא נשכבת פותחת את רגליה ואני נכנס, ממש מחליק פנימה. היא מזיזה איתי את האגן מסתכלת עליי ובמבט מלא זימה, סקס ותאווה אומרת לי שהיא רוצה שאני אגמור.. אני מסתכל עליה וחובט את עצמי בתוכה, היא בכל חבטה מתנגדת לי באופן מושלם עד אשר אני מרגיש את מעלית האורגזמה עולה לי במהירות מסחררת. אני שולף את עצמי מתוכה וגומר על בטנה. היא מסתכלת מלאת התפעלות ואני סוחט את איברי על חזה, שינו מורחים ואני נופל עליה וממתין לשלב הבא : : ))

למעלה