תגובה קטנונית משהו על הודעה קטנונית
כמה דברים קטנים בשבילך להבין עומר: הפיזיקה של הפיזיקאים ושל המהנדסים ( לפחות בהנדסת חשמל ), נפרדת אך ורק מהשנה השניה , בקשר למתמטיקה , אתה צודק בעיקרון אבל ההבדל הוא הרבה יותר קטן ממה שהיית חושב או לצורך זה מה שאני חשבתי שהייתי בתיכון, בקשר למחשבים, זאת הרי שטות מוחלטת מה שכתבת , ולו רק בגלל שאת המחשבים לומדים מהנדסי חשמל\מחשבים ולא אחרים כלל. אתה לא יכול להכליל את כל המהנדסים ולו בגלל שרוב המהנדסים לומדים דברים שונים, וחלקנו לומד פיזיקה ברמה גבוהה מאוד , ואפילו אם תשאל לדעת כמה מהאנשים הרבה יותר גבוהה מהנדרש מאיתנו , אבל בבקשה, שים לב למה שכתבת. הערה נוספת בקשר לפסגות ותלפיות, אל תזלזל באנשים שעושים פסגות ובטח שאל תחשוב שהם פחות מאנשי התלפיות , כי יש כמה גורמים שלא תמיד קשורים לאדם עצמו למה הוא לא התקבל לתלפיות או לחילופין החליט , כמו במקרה שלי, לא ללכת לא לשם ולא לשם , תמיד תזכור שעל כל מסלול מבוקש בכל מקום , עדיין רוב אנשי העולם לא מעוניינים בו , וזה מהסיבות שלהם, אז קצת ענווה בבקשה . דבר נוסף והוא יהיה האחרון להיום , לדעתי פסגות הוא המסלול בעל דרגת הקושי הגדולה ביותר שניתן לעשות בעתודה , עד שלא תלמד באוניברסיטה לא תדע מה זה , כמה שאני או חברי חשבנו שאנחנו יודעים מה זה , זה היה אחרת לגמרי. חיים עתודאי במסלול להנדסת מחשבים דרך הפקולטה להנדסת חשמל בטכניון בחיפה