ההבדל בין Mio 339 ו Mio 338

raananta

New member
לא מדויק

לגבי המיו 338 שם לב שישנת שני תת דגמים הפלוס וה-easy. ההבדל ביניהם הוא המעבד והזכרון. אבל נניח שאנחנו לוקחים את ה-338 plus מול ה-339 אז פרט למצלמה... 1.יש לו נגן מדיה קצת יותר משוכלל עם שלט חיצוני (כמו מינידיסק) (מעניין אם ניתן לחבר את השלט הזה ל-PPC אחרים
בהנחה שמשתמשים באותו נגן מדיה?) 2. לפי אתר מיו... 339 עובד עם PPC2003 וה-338 עם PPC2002 3. הסוללה של ה-339 נשלפת ושל ה338 לא מה שמהווה יתרון מסוים כאשר הסוללה מתה לגמרי. אז לא צריך מעבדה בכדי להחליפה.
אני מניח שאם נחפש נמצא עוד כמה הבדלים ואני בטוח שרועי יוכל להוסיף עוד. מה שאני מציע זה שתכנס לאתר של מיו (ראה קישור) ותדפיס את המפרט של שני המכשירים ואז כאשר הם מונחים אחד על יד השני ניתן לראות את ההבדלים ביתר קלות. אבל בעקרון ל-339 יש יותר יכולות מולטימדיה.

raananta

New member
../images/Emo51.gif למרות שנראה שאין לו חיבורים

מיוחדים אז הנחתי שאיכשהו הוא שולח פולסים שהנגן של ה-339 יכול לתרגם.

רועי.ג

New member
זה לא פולסים מיוחדים אלא נגן מיוחד

ל 339 יש נגן MP3 מיוחד אשר יודע לקבל את ההוראות מהאוזניות. מעבר לכך הוא גם מצוייד באקולייזר גרפי עם כמה אפשרויות קבועות עוד הבדלים כמו שציינתם מערכת ההפעלה ב339 היא מערכת ההפעלה החדשה 2003 מעבר לכך חריץ ההרחבה הוא SDIO בניגוד לחריץ ה SD הקיים ב338

raananta

New member
השאלה שלי היא.....

האם זה עניין של חומרה ו תוכנה?!? כלומר אם נניח אנימתקין את התכנה של נגן המדיה של המיו ב-IPQA נניח האם השלט יעבוד בחיבור לשקע האוזניות של שלו?

רועי.ג

New member
יתכן וזה יעבוד, הבעיה היא שלא

לא תוכל להתקין את התוכנה ל IPAQ מכיוון שלא ניתן להעתיק את התוכנה, היא חלק מה ROM של המכשיר כך שלא ניתן להעתיקה,והיא לא ניתנת להורדה משום מקום

2cookie

New member
לא ייתכן.

לשלט של המיו יש במקום סטריאו משהו כמו 3 או 4 פסים על החיבור, זה בעצם פסים שהם לא לאודיו אלא לפקודות מהשלט.

mikeoreli

New member
לא ראיתי את החיבור

אבל לא מדובר על מה שאתה ציינת אלא על תקע "פיעל" שיש לו 4 מגעים במקום 3. כלומר 2 לאאודיו, 1 לנתוני שלט ואחד זה הצד השלילי או החיובי.

2cookie

New member
לא הבנת אותי

על הפין של חיבור האוזניות במקום פס אחד או שניים מפלסטיק יש יותר....

raananta

New member
קוקי אכן אתה צודק ../images/Emo45.gif

אני משום מה זכרתי שיש רק שלושה מגעים כרגיל אבל לאחר בדיקה קיבלתי את כל התשובות.... בקיצור זה עניין של חומרה. תודה לכולם.

ron20

New member
שאלה נוספת שצריך לברר היא ....

אם ניתן לעבוד במיו הנ"ל גם עם אוזניות סטנדרטיות כי ... 1. אני בכל אופן מאבד אוזניות כרוני, או קורע אותן מדי פעם ותמיד נחמד לדעת שבכל חנות ניתן לקנות אזניות (הסט של מיו בטוח יקר יותר מאוזניות ובטוח נדיש פחות). 2. לפעמים אני נקלע לסיטואציות בהן אני צריך יציאת אודיו שאינה לצורך אוזניות: - חיבור ישיר לרמקולים של מחשב - חיבור לאודיו in של רסיבר - יציאה לצורך חיבור לרכב (עדיין אין לי אבל קיים מכשיר למשדר לתדר FM בטווח קצר) בקיצור, אם ה"אלמנט" השלישי מגיע כתוספת - זה חיובי, אבל אם זה מגביל את השימוש לסט האוזניות המקורי זה מינוס גדול לדעתי... יש למישהו מידע

2cookie

New member
לי יש

מהשלט עצמו יוצא פורט 2.5 מ"מ סטנדרטי כמו ב1910, רק צריך לחבר מתאם. כך שגם אם החיבור מהמכשיר לא עובד (דווקא סביר להניח שכן...) אז החיבור מהשלט יעבוד עם כל סוג של אוזניות.

למעלה