לגבי המיו 338 שם לב שישנת שני תת דגמים הפלוס וה-easy. ההבדל ביניהם הוא המעבד והזכרון. אבל נניח שאנחנו לוקחים את ה-338 plus מול ה-339 אז פרט למצלמה... 1.יש לו נגן מדיה קצת יותר משוכלל עם שלט חיצוני (כמו מינידיסק) (מעניין אם ניתן לחבר את השלט הזה ל-PPC אחרים
בהנחה שמשתמשים באותו נגן מדיה?) 2. לפי אתר מיו... 339 עובד עם PPC2003 וה-338 עם PPC2002 3. הסוללה של ה-339 נשלפת ושל ה338 לא מה שמהווה יתרון מסוים כאשר הסוללה מתה לגמרי. אז לא צריך מעבדה בכדי להחליפה.
אני מניח שאם נחפש נמצא עוד כמה הבדלים ואני בטוח שרועי יוכל להוסיף עוד. מה שאני מציע זה שתכנס לאתר של מיו (ראה קישור) ותדפיס את המפרט של שני המכשירים ואז כאשר הם מונחים אחד על יד השני ניתן לראות את ההבדלים ביתר קלות. אבל בעקרון ל-339 יש יותר יכולות מולטימדיה.
ל 339 יש נגן MP3 מיוחד אשר יודע לקבל את ההוראות מהאוזניות. מעבר לכך הוא גם מצוייד באקולייזר גרפי עם כמה אפשרויות קבועות עוד הבדלים כמו שציינתם מערכת ההפעלה ב339 היא מערכת ההפעלה החדשה 2003 מעבר לכך חריץ ההרחבה הוא SDIO בניגוד לחריץ ה SD הקיים ב338
אם ניתן לעבוד במיו הנ"ל גם עם אוזניות סטנדרטיות כי ... 1. אני בכל אופן מאבד אוזניות כרוני, או קורע אותן מדי פעם ותמיד נחמד לדעת שבכל חנות ניתן לקנות אזניות (הסט של מיו בטוח יקר יותר מאוזניות ובטוח נדיש פחות). 2. לפעמים אני נקלע לסיטואציות בהן אני צריך יציאת אודיו שאינה לצורך אוזניות: - חיבור ישיר לרמקולים של מחשב - חיבור לאודיו in של רסיבר - יציאה לצורך חיבור לרכב (עדיין אין לי אבל קיים מכשיר למשדר לתדר FM בטווח קצר) בקיצור, אם ה"אלמנט" השלישי מגיע כתוספת - זה חיובי, אבל אם זה מגביל את השימוש לסט האוזניות המקורי זה מינוס גדול לדעתי... יש למישהו מידע
מהשלט עצמו יוצא פורט 2.5 מ"מ סטנדרטי כמו ב1910, רק צריך לחבר מתאם. כך שגם אם החיבור מהמכשיר לא עובד (דווקא סביר להניח שכן...) אז החיבור מהשלט יעבוד עם כל סוג של אוזניות.