ההבדל בין התארים!

The Terminator4

New member
ההבדל בין התארים!

בואו נגיד אני אלמד באוניברסיטה העברית ואסיים תואר בהנדסת מחשבים עם ציונים גבוהים ואחרי שאסיים עוד מישהו מהטכניון יתמודד איתי על איזה משרה מי יקבל אותה ??

The Terminator4

New member
אבל הוא מהטכניון!!!

הם לא נותנים עדיפות לבוגרי טכניון?? אין קשר לאיפה אני לומד??ועוד שאלה הפקולטה למחשבים באניברסטיה העברית נחשבת לטובה ומומלצת?

בגדול צודקת..

בקטן- בקטן תמיד יהיו כאלו שיעדיפו טכניוניסטים על אחרים. אבל שוב-לא שחור/לבן אלא תלוי בעוד מלא פרמטרים ולכן,בקיצור-לא חושב שלתואר ראשון זה עקרוני. צריך לבחור מוס לימודים אוניברסיטאי בהתאם ל: -איפה שהכי נוח להגיע -איפה שהכי נוח להתקבל וזהו פחות או יותר...

The Terminator4

New member
יותר נוח לי בטכניון אבל ..

אני מחפש מה שיותר טוב לי לעתיד ולא משנה איפה אלמד עכשיו העיקר לא סתם לבזבז כמה שנים מהחיים שלי ובסוף להיות מובטל

H20

New member
אם נוח לך ללמוד בטכניון, אז תלך

ללמוד שם. אפשר להתווכח (ולעולם לא להגיע להכרעה) האם לתארים ההנדסיים של הטכניון יתרון על פני תארים ממוסדות אחרים, אבל בטח אי-אפשר לטעון שהם פחות טובים.

The Terminator4

New member
תודה רבה לכם!!

אם אתקבל לטכניון אני אלמד שם אבל הבעיה שמפחידים אותי ומספרים לי שקשה מאוד שם

H20

New member
כן, אנשים אוהבים להפחיד

גם אותי ניסו להפחיד לפני שהתחלתי ללמוד, אבל היום אני רואה שקיטורים יש בכל מקום. בכל אופן- הנדסה זה קשה, מההתרשמות שלי לא נראה שניתן ללמוד הנדסה במקום רציני באופן רציני בלי להשקיע.

אם אתה בא בגישה של

"החומר מעניין אותי בגדול,אני טיפוס ריאלי ויש לי מספיק *** לדגור עליו" - אז אני מניח שתסתדר. כמה תסתדר?..זה כבר תלוי בך ובמרצים ה"חביבים" שיהיו לך

The Terminator4

New member
אני מצויין בפיסיקה יש קשר?

אני מגמה עיונית,פיסיקה וכימיה ואני מצליח מאוד בפיסיקה השנה לא ירדתי מ100 בכל המבחנים וגם ביחידת המכניקה קיבלתי 100 על המחברת ואני מבין את כל החומר ולא נתקל בקשיים. אני יודע שזה קל מאוד יחסית למה שלומדים באוניברסיטה אבל האם זה קשור להצלחה באוניברסיטה?או שזה שונה בכלל

אני לא מכיר אותך אז אין לי מושג.

אבל לאור הציונים האלו אני רק יכול להגיד,שוב, שאם אתה בא בראש של להשקיע[לא אגיד ש"לא יהיו לך חיים"-זו כבר הגזמה או יותר נכוןתלוי בכמה אתה חייב לשבת על ציונים ממש גבוהים{80+}] - יהיה בסדר......

The Terminator4

New member
אין לי בעיה להשקיע!

מה שחשוב לי זה לא רק להצליח אלא לעבור את הממוצע 80 כדי שאוכל למצוא עבודה בחברת הייטק

למעלה