ההבדל בין אנדומטרין לאוטרוגסטן

יציואפי

New member
ההבדל בין אנדומטרין לאוטרוגסטן

אהלן בנות יקרות , מצטערת שלא השתתפתי הרבה זמן בפורום,היה עומס בעבודה ובקושי הספקתי להתעדכן מה קורה כאן איתכן. היום עברתי שאיבה (35 ביציות!).ב"ה אני מרגישה לשם שינוי טוב. רציתי להתייעץ לגבי תרופה בשם אנדומטרין. הרופא רשם לי אותה במקום אוטרוגסטן. מישהי מכירה או השתמשה? נראה לי מוזר שלשתי התרופות אותו מינון של פרוגסטרון אבל האוטרוגסטן קיבלתי 6 כדורים ביום, וכאן אני אמורה לקחת רק 2 ביום. אשמח אם תענו לי. מקווה לנס חנוכה שיגיע לכולנו מהר

נועם@בת

New member
סחטיקה על היבול המבורך

אני מחזיקה לך אצבעות שלא תפתחי שום תופעות לואי
. האנדומטרין מהווה תחליף לזריקות הגסטון שעל פי הספרות יש לו מעט יותר הצלחה בתמיכה. הספיגה שלו איטית וטובה יותר ולכן אפשר לקחת אותו במינון נמוך יותר. הוא גם פחות נוזל מהפנינים, רק קצת אחרי כמה שעות כשהוא גמר להתמוסס. מחכים כאן לנס חנוכה בהצלחה נועם

יציואפי

New member
../images/Emo137.gifנועם נראה לך

הגיוני שאני יורדת מ - 6 או 9 כדורים ביום לשניים בלבד? תודה ועדיין מחכים לנס

kasa

New member
הגיוני מאוד. האנדומטרין אומנם מכיל

גם פרוגסטרון אך "קשור" בצורה אחרת, וספיגתו טובה הרבה יותר.

לא יכולה לענות אבל ממליצה...

לשתות המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עם יבול כזה את חייבת להיתחבר לשתייה בהצלחה

אני מכירה רק אנדומטרין

ולוקחים אותו פעמיים ביום-בוקר וערב בשעות קבועות. עד כמה שאני יודעת הוא גדול יותר (בגודלו) מהאוטרוגוסטן. ומחכה לשמוע על נס חנוכה!!! בהצלחה!!! בטא גבוהה לעתיד ורוד

orname

New member
ויש עוד הבדל - אבל פחות מהותי

לאנדומטרין יש בעיני המון יתרונות. לקחתי פעמיים ביום (בוקר ולילה) - מה שחסך לי החדרה אחת (אוטרוגסטן הייתי צריכה לקבל גם בצהריים - ולא תמיד היה נוח) הוא הרבה פחות נוזל (אם כי עדיין זה לא מעט...) והמוליך שלו הרבה יותר נוח ומגיע בקופסא כחלק בלתי נפרד מהערכה. אבל החסרון הוא המחיר. לפחות במכבי המחיר של אנדומטרין הוא 133 ש"ח עבור 30 יחידות (15 יום) - 50 אחוז השתתפות. אוטרוגסטן עלה לי 36 ש"ח בפעם האחרונה שקניתי. הבדל משמעותי אלא אם משהו השתנה מאז. בעיני זה שולי בהתחשב בכמות התרופות ומחיריהן לאורך הטיפול - אבל חשוב לדעת

יציואפי

New member
תודה רבה../images/Emo9.gif

תודה על העזרה , לקחתי היום בבוקר ויחסית לאוטרוגסטן זה חיים טובים. לגבי המחיר זה באמת היה נראה לי מוגזם ולשמחתי הרבה אני עדיין,טפו...טפו...טפו.
, לא מפתחת סימנים של גירוי יתר, לא ברור לי איך. דרך אגב מכל היבול, נהיו רק 14 עוברים
.

babywishing

New member
רק רציתי להגיד בהצלחה ../images/Emo24.gif

היי מתוקה, אמן והטיפול הזה הוא הטיפול המנצח איזה יופי 14 עוברים, זה מצוין. מה שצריך זה רק עובר אחד מתוק שישתרש לו ברחם שלך ל-9 חודשים משעממים
והכי חשוב באמת - תשתי, תשתי ותשתי כל הזמן

למעלה