הד של שאלה

הדהדהד

New member
הד של שאלה

הי חברות וחברים, אני חדשה גם בפורום הזה אבל גם בפורומים בכלל, אז אני מקווה שאני מבינה את הראש של איך שזה פועל (בעיקר מבחינת המכניקה של הכתיבה והקריאה - האם אתם כותבים את כל השיחות האלה און ליין? אם כן, אין לי מושג קלוש איך עושים את זה) בכל אופן ממש כיף להיות במקום בו א-מיניות לא נחשבת א-נומליה (אנחת רווחה).

דרוש שם

New member
לא

אנחנו כותבים הודעה, ואז מישהו מגיב לה (כשהוא כאן) אח"כ מישהו אחר מגיב לה , וככה מתפתחים להם שרשורים רגילים עם מגיעה לפורום מפלצת שגורמת לאנשים להגיב מאוד מהר הרבה הודעות אז מתפתח לו שרשורפלצת! ובמקרים רעים יותר מגהשרשורפלצת! וכמובן! ברוכה הבאה!!!

ברוכה הבאה!

פורום בשונה מצ'אט הוא לא און-ליין. כל אחד נכנס ומגיב כנוח לו מתאים לו וכו'. ככה אפשר לראות תגובות אחרי כמה ימים להודעה ישנה.... כמה דברים על הפורומים של תפוז (יש מעט הבדלים בין הפורומים השונים): כשרוצים לפתוח נושא חדש, פותחים הודעה חדשה (כמו זו שכתבת עכשיו) הודעה זו נקראת הודעה ראשית. הודעה ראשית שמגיבים אליה גם ~בתוכן~ ולא רק בכותרת, מוקפצת לראש הפורום. אחרי 3 ימים היא מפסיקה לקפוץ (כדי לאפשר להודעות חדשות יותר לבלוט) אם יש לך בעיה כלשהי את מוזמנת לפנות אלי במסרים. אני לא כל הזמן מול הפורום, אבל ברגע שאהיה מבטיחה להגיב. יש כאן למעלה סרגל עם מילים כחולות שמובילות אותך לכל מיני מקומות מעניינים כמו: קישורים לכתבות, שאלות נפוצות וכמובן ללוח ההכרויות שלנו. בלוח את יכולה להעלות הודעה עם פרטים כללים עליך (רצוי לא מזהים) והמצלה אישית במקום לכתוב גיל לציין שנת לידה כי הודעה יכולה להשאר שם גם יותר משנה. שמחה לשמוע על ההקלה שאת חווה. בשביל זה אנחנו כאן.
אשמח לראות אותך פעילה ובסופו של דבר זו הדרך הטובה ביותר להכיר את הנפשות הפועלות ואולי אפילו בן-זוג. פעם בחודש וחצי בערך אנחנו עורכים מפגש פורום (היה אחד לא מזמן...) אם תעקבי אחרי הפורום תראי הודעות לקראת המפגש. אני משתדלת לשלוח מסרים גם לפני, אבל אני לא תמיד מגיעה לזה. מקווה שתהני כאן.

למעלה