הד החיים.....

april1

New member
הד החיים.....

איש וילדו טיילו יחדיו ביער. לפתע מעד הילד ועיקם את רגלו. ``איייי`` צעק הבן בכאב ``אייי`` ענה לו קול מן ההרים. הילד שהקול הפתיעו, הסתקרן וקרא ``מי זה?`` הקול ענה ``מי זה?`` מאוכזב ומעוצבן מכך שלא קיבל תשובה צעק הבן ``פחדן! מי אתה?`` והקול ענה ``פחדן מי אתה?`` הביט הבן באביו בתמיהה ושאל: אבא, מה קורה כאן?`` ``שים לב`` השיב לו האב ``אני מעריץ אותך!`` ``אני מעריץ אותך`` ענה לו הקול מבלי להתמהמה ``אתה נהדר!`` ``אתה נהדר`` השיב האב`` הבן שהיה מופתע מכל העניין, עדיין לא הבין מה קורה הסביר לו האב: ``אנשים נוהגים לכנות תופעה זאת כ``הד```` אבל למען האמת יש לכנותה החיים. החיים תמיד מעניקים לך חזרה את מה שאתה מעניק להם. החיים הם המראה של פעולותייך. רוצה עוד אהבה? תן עוד אהבה! רוצה עוד אכפתיות? תן עוד אכפתיות! רוצה הבנה וכבוד? תן עוד הבנה וכבוד! רוצה שאנשים יהיו סובלניים ואכפתיים אליך? היה סבלני ואכפתי בעצמך! חוק טבע זה חל בכל מישורי חיינו החיים מעניקים לך חזרה את שאתה מעניק להם. התנהלות חייך אינה מקרית. התנהלות חייך הנה מראה של מעשייך...

זה כל כך יפה ש....

פרסמתי את זה גם בפורום רייקי, רוחני, ומודעות עצמית ולהרגיש טוב. זה פשוט נפלא. תודה תודה תודה אור וטוב אוריאל מעוז מנהל פורום רייקי

קלייר

New member
הד -החיים-לא תמיד נשמע ההד

נכון אומרים חיך והעולם יחייך אליך בחזרה אך בחיים האמיתים -לא תמיד נשמע ההד ,האם תמיד מה שאתה מעניק לחיים החיים מעניקים לך? והתנהלות חייך הם מראה של מעשייך ,מילים יפות המציאות בחיינו שונה החייל שהולך לקרב לשמור על מדינתו ונהרג בקרב איך תקראו לזה מיקריות או גורל? כמו שפנים רבות לתורה פנים רבות לסיפור המופלא,

להד של היום יש סוליה עבה.

תהיה יותר נחמד לאנשים, ההד ידרוך לך על הפרצוף. תהיה יותר סובלני, ההד יחתוך אותך בכביש. תן יותר אהבה, ההד ירסק לך את הלב. ההד שלי הוא מכונת מלחמה מיומנת ואכזרית. יוב.

קלייר

New member
יש גם הדים חיובים בחיים

יש גם הדים חיובים בחיים,פשוט שפשף הסוליה בחיפש אחר ההד שיענה לך ,חפש מקום שממנו ההד שיחזור ישקף אותך

יוסי26.5

New member
אכן אני מחכה להד הזה...

בכליון עיניים... ובלב שלם... שהוא יגיע.. ולא רחוק היום הזה... ולא יהיו לי ימים ולילות ללא ההד ההוא,היפה,המתוק,המדהים והמקסים... :))))

*_*

New member
0123456789

פעם היה ילד קט שהלך לטייל. בטיולו פגש חיה טורפת פצועה. החיה הייתה יפה ולכן הוא טיפל בה. לאחר שהחיה שבה לעצמה היא החליטה לטרוף את הילד הקט כי היא הייתה רעבה. סיפור לא משהו אבל פואנטה יש: כל בע``ח ובכלל עושים את מה שהם רוצים. הילד רצה לטפל בחיה הפצועה והחיה רצתה לאכול את הילד, פשוט מאוד. הרעיון שמקבלים בחזרה את המעשים הטובים פשוט לא הגיוני. כולם עושים את מה שהם רוצים לעשות וכך מתנהל היקום.

שחף77

New member
בלי הכללות!!!

אני חושבת שאין פה נכון ולא נכון אין אפשרות לעשות הכללות פעם זה כך ופעם אחרת,שום דבר אינו קבוע, שום דבר אינו וודאי הכל זורם ולפעמים, כמה שזה בנאלי צריך גם מזל.. שחף77

למעלה