הדתיים העלית שבעלית:)

הדתיים העלית שבעלית:)

שלום לכל משתתפי הפורום המקסים הזה רציתי לשתף אתכם בהרגשותי ומנסיון שלי אני אומנם מסורתי שומר מסורת מכיר גם את הצד החילוני וגם את הצד הדתי בכל מערכות היחסים הייתי עם גברים חילוניים ועם דתיים הקשרים עם בחורים דתיים הרבה יותר ארוכים אמיתיים ובעלי ערך אנחנו לא מתערבבים בכל הביצה ההומאית הזאת,יותר חיים בסולידיות פחות מוחצנים ועל זה רציתי לשבח מאוד. אומנם יותר קשה לנו לצאת מהארון,אבל לרובנו בסוף אנחנו מגבשים החלטה שהעדפה שלנו זה לחיות עם גבר כל הנושא של סקס מלא לא סקס מלא לדעתי הוא מאוד זניח,כי מה שחשוב באמת זה האהבה הנתינה והערכים מה שלצערי לא היה הרבה בחברה החילונית. אתם מקסימים והתגובות שלכם לעניין אשמח להיות כאן חלק פעיל מהפורום תמשיכו לאהוב ולתת דוגמא מצויינת לחברה ההומואית השטחית והריקנית כי אנחנו ללא ספק הרבה יותר איכותיים ובאמת מסתכלים על הרגש הצד הפנימי ולא מבססים קשר רק על בסיס סקס. הגיעו אלי הרבה פניות חמודות מבחורים מביני עניין בנוגע למודעתי הקודמת שאשמח להיות איתכם בקשר אתם באמת חמודים. אז זהו לסיכום, תמשיכו להאמין, תמשיכו לאהוב וללכת בדרכם ואל תדפקו חשבון לאף אחד אתם מדהימים!!!!!!

למעלה