מרשים
זו ההודעה הכי מרשימה שלך. אם תמשיך כך אני עוד עלול להעריך אותך... הבט, הבעת בצורה יפה, קצרה ומתומצתת הרבה אלמנטים של השמאל. נתחיל קודם כל מן הנקודה שלי (ואחר כך נרד לפרטים): תמיכה בצדקת מאבקו של האויב, או לפחות נכונות למו"מ לפני מיגור הטרור. אמנם לא כתבת את זה, אבל אתה תומך במו"מ גם היום (תקן אותי אם לא). הייתי אפילו מעז ומנחש שאתה חושב שהפלסטינים צודקים בכך שמגיעה להם מדינה. כלומר: אתה שמאלן. מדוע? כי אתה מאמין שאפשר להגיע לשלום עם הפלסטינים לפני שימוגר הטרור שלהם (וזו כמובן טעות). לא מספיק להגיד שהעולם המוסלמי אינו רוצה לראות אותנו כאן... זה לא מספיק. השאלה היא: האם אתה חושב שבתנאים הנוכחיים (בטרם ימוגר הטרור, ובטרם הפלסטינים יובסו בצורה מוחצת ויבינו שאין להם סיכוי להשמידנו ולנצחנו) אפשר להגיע להסכם שלום? אם כן, הרי שאתה שמאלן. אם אתה תומך קודם במיגור הטרור לפני כל מו"מ, הרי שאתה ימני. זהו. עכשיו נמשיך הלאה: ==== אינך מאמין שלבעיות מסובכות יש תשובות פשטניות. זו בעיה שמאלנית ידועה: מרוב עצים אתם לא רואים את היער, אתם משוכנעים שאסור להכליל, שאין שחור לבן, ושהאמת היא תמיד באמצע. הפתעה: הפתרון פשוט. בדיוק כמו הנאצים, האיסלאם הם הרעים ואנחנו הם הטובים. הם רוצים להשמיד אותנו! לכן לא ניתן להגיע עימם לשלום בטרם הם יבינו שאין להם סיכוי להשמידנו. יש שחור לבן, האמת היא בצד, ואפשר להכליל. לכן התשובה היא כן חד משמעית וכן פשוטה: יש להכריע את הרייך הרביעי, הנאצים של ימיני (האיסלאם). לכן בדיוק בוש מתכוון להעיף את סדאם חוסיין, כדי שאחריו יפול הרייך הרביעי כולו כמגדל קלפים. אם הוא לא יצליח בכך, האיסלאם ישמיד את ישראל. ==== אתה חושב שסכוי הקיום של מדינת ישראל הינו הלגיטימציה הבינלאומית, שהיא ורק היא תיתן לישראל את האפשרות לבנות צבא חזק שיגן על המדינה מפני הפסד אסוני. צודק מאה אחוז. רק שכשמאלן אתה חושב שלגיטימציה בינלאומית פירושה כניעה לתפיסות השגויות של אירופה (שאתה בעצמך מזין אותן וכך אירופה והשמאל נותנים לגיטימציה אחד לשני). ואילו אני כימני מתכוון לשנות את דעת הקהל בעולם שיבין את צדקתנו ורק כך נשרוד. למזלנו היה בין לאדן, ואכן התהליך הזה מתבצע. תהליך ההתפכחות הבינלאומי החל רשמית עם נאומו של בוש בו הוא קבע כי ערפאת לא רלוונטי, וקיבל תנופה ותאוצה לאחרונה עם הסרת חותמת הכשרות של אמנסטי משחיטת יהודים, נאום הרמטכ"ל, וחשבון הנפש המקוצר של אוסלו ביום שישי האחרון בערוץ 2. התהליך הזה רק בתחילתו, וכבר צובר תאוצה. בקרוב הוא יגיע אל סופו: הכחדת אידאולוגית השמאל, ויחד עימה גם התפיסה האירופית. התהליך בלתי ניתן לעצירה. עימכם הסליחה. ===== אתה מאמין שמדינת ישראל אינה ערך, אלא מכשיר לקידום הערכים של תושביה, והיהודים בעולם, ולכן כערך חשוב לך האדם יותר, ואל המדינה אתה מתייחס רק כמכשיר לקידום ערכי תושבי המדינה. מאחר שאתה הנרי, וכבר שוחחתי איתך על נורמות, אז הנה נתת דוגמה יפה לנורמה. שים לב: אתה הפנמת אל המובן מאליו שלך, אל האישיות שלך, את אחת הנורמות השמאלניות הבסיסיות. את הנורמה המכונה: "הגשמה עצמית" (שפירושה לגיטימציה לאגואיזם צרוף של הפרט על חשבון הכלל). ראינו את התפיסה הזו גם אצל הפרופ´ אסא כשר בה הוא אמר כי הפרט עומד מעל הכלל (ואף הגדיל ואמר שלכלל אין רצון... שזו כמובן שטות גמורה, חוסר הבנה בנורמות, ואפילו סתירה מיידית משום שברגע שהוא קבע שהוא שמאלני הוא בעצמו אמר שיש כלל שהוא השמאל ויש לכלל הזה רצון מסויים)... זו אחת הנורמות השגויות, שבעזרת שטיפת המוח הנורמטיבית הופנמה גם אליך. אתה הפכת לסוכן של הנורמה השמאלנית (הנאורה, המערבית המודרנית), ללא ידיעתך והבנתך. בתמימות אתה מספר לי את תפיסותיך, ואתה חושב שמדובר ברצון שלך (גם בדבר הזה דיברנו כבר...) והנה מסתבר שאין לך שום רצון חופשי, ומה שאתה משוכנע שהוא התפיסה הפרטית שלך בהתאם לרצון שלך, למעשה הופנם בתוך האישיות שלך באמצעות שטיפת המוח הנורמטיבית של התרבות הנאורה המודרנית. יופי של הזדמנות. בשידור חי עברנו על כל החומר וחיברנו אותו יחד... ===== אתה מאמין שניתן לעשות מלחמה חזקה, החלטית מוחצת ומנצחת, ללא עבירות על חוקי זכויות האדם ועל המוסר האנושי. זכותך להאמין. בגלל זה אתה שמאלן. השמאל זו כת דתית ששבויה באמונות ותקוות. לצערי אין בין האמונה והתקווה שלך ובין המציאות ולא כלום. אין שום אפשרות לעשות מלחמה כזו. במלחמה מתים חפים מפשע - כבר מהגדרה. (בוודאי שבמלחמה כנגד טרור, שהוא בא מתוך אוכלוסיה...) ==== אתה מאמין שאפשר להיות חזק וחכם בו בעת. אתה צודק! רק שעקב היותך שמאלני אתה משוכנע שלך בעלות על החכמה (לכן אתה בכלל לא מוצא לנכון לשאול מהי החכמה)... ובכן, אתה צודק: אנחנו חזקים וחכמים כאחד, הודות לבוש ולשרון. בוודאי לא בזכות האווילות השמאלנית... === בקיצור, אתה שמאלני בדיוק בהתאם לכל ההגדרות שלי של השמאליות. תודה על הודעתך זו, היא היתה המעניינת והמועילה מכולן.