הדר מרקס ב"נעים"?!!?

10יוסי10

New member
הדר מרקס ב"נעים"?!!?

אני לא יודע מה חשבו ששמו את הדר מרקס ב"נעים". זה היה מאד מוזר לשמוע את הדר מנסה להישמע כמו "לילך ברנע 2". ובכן לילך ברנע יש רק אחת! כמו שרומי נוימרק או נעמי רביע שהן החליפו את לילך בנעים לא ניסו להישמע כמוה, לא ברור לי מדוע הדר חשבה ניסתה להישמע כ"כ שקטה ואפילו קצת עצובה. הדר טובה בלהגיש את הבחירות או תוכנית בקצב של "אוטונומי" - אבל את "נעים" - תנו ללילך. היא עושה את זה הכי טוב.

yossierd

New member
למה הדר לא יכולה להשמע כמו הדר?

את האמת שהתופעה שאתה מעלה כאן היא קצת מוזרה, אני לא יודע אם זה השדרים או שזו ההוראה שהם מקבלים, אבל מי אמר שבשש בערב חייבים להשמע כאלה "נעימים" כמו לילך ברנע, או ב-12 בלילה צריך ללחשש כמו גידי שפרוט (או גדעון אוקו שמשדר שם היום)? אני אוהב את הדר מרקס וחושב שהיא שדרית טובה מצחיקה וסוחפת, ואני מאוד אוהב את החן "והטבעיות" שלה בשידור, אבל זה מאוד מוזר שהיא מנסה להשמע לילך, וגם שמעתי אותה פעם אחת שהיא החליפה את גדעון אוקו בשתיקת הכבישים היא נסתה להשמע כמו גדעון אוקו, וזה סתם נשמע מוזר ולא טבעי. מעניינת אותי דעתכם, האם ב-12 בלילה או ב-6 בערב חייבים להשמע "רגועים" ונעימים"? עוד יוסי.

10יוסי10

New member
אבל לא כולם מסוגלים להיות מותאמים

לילך ברנע ונעמי רביע הוותיקות - מסוגלות להתאים טון דיבור לשעה ולסוג התוכנית. הדר מרקס - כנראה שקצת פחות.

האגס 1

New member
לא כולם צריכים להשמע אותו דבר

מה פירוש "תשתפר"? תישמע כמו לילך ברנע? האם לילך ברנע היא האורים והתומים של השעות 17:00-20:00? אי אפשר להחיל כללים אחידים לכל שדרן ושדרן. יש כאלה ששונים, אולי, מלילך ברנע, אבל גם הם טובים לשעות הדימדומים. אם הם נשמעים טוב בשעה מסויימת ביום, זה לא אומר שזה לא ישמע טוב גם בשעה אחרת, ביום ובלילה. להתאים שדרן לשעות מסויימות, ולהנחות אותו (אם בהנחיה מפורשת ואם רק באוןפ משתמע) להשמע כמו מישהו אחר - זה עלול רק לגרום לו להשמע מלאכותי ומאולץ, ואין מה לצפות שהוא "יישתפר" - כי הוא כבר טוב בדרך שלו, ואין שום טעם לנסות לשנות אותו.

למעלה