הדר מילר:"אחרי שצעק עליי באולפן "מי את בכלל" אני רוצה לשאול את י.ג. : מי אתה בכלל? "

מוטי חוף

Well-known member
הדר מילר :

" אחרי שצעק עליי באולפן "מי את בכלל" אני רוצה לשאול את יאיר גולן: מי אתה בכלל? מי אתה שתפגע ככה בצבא שלנו, בעם שלנו ובמדינה שלנו?! "

מוטי חוף

Well-known member
נו באמת. הפרחה המתלהמת
הוצאת דיבה חמורה לכאורה
תשאל את גולו מי אתה?

הפרבולה1

Well-known member
נו באמת. הפרחה המתלהמת תשאל את גולו מי אתה?
צפה בקובץ המצורף 105043

לא ברור למה אתה מביא קורות חיים צבאיים כעדות לחוכמה מדינית ופוליטית אחרי הכשלון המהדהד של הדרג הצבאי ב 7 באקטובר. הרי ראינו איך כל עתירי הנסיון הצבאי האלו טעו בגדול בהערכות שלהם ש"החמאס מורתע" והביאו לאסון של ה 7 באוקטובר, ודוקא אלו ללא נסיון צבאי מרשים צדקו ( בן גביר , סמוטריץ ).

ויאיר גולן ספציפית אפילו ראה בחמאס פרטנר ראוי להדברות.

מוטי חוף

Well-known member
נתפס ה"קופי פייסט" של הבוט.
אל תספר לנו את מי אתה רואה כל יום כאשר אתה מביט במראה , מחוסר עניין לציבור .
לא ברור למה אתה מביא קורות חיים צבאיים כעדות לחוכמה מדינית ופוליטית אחרי הכשלון המהדהד של הדרג הצבאי ב 7 באקטובר. הרי ראינו איך כל עתירי הנסיון הצבאי האלו טעו בגדול בהערכות שלהם ש"החמאס מורתע" והביאו לאסון של ה 7 באוקטובר,
(y)כל מילה בסלע
ודוקא אלו ללא נסיון צבאי מרשים צדקו ( בן גביר , סמוטריץ ).
לכן אני טוען ורושם שישראל זקוקה למאה בן גבירים דוברי ערבית/בן גבירית/מזרח תיכונית בכנסת.

Harrington

Well-known member
מנהל
הדר מילר :

" אחרי שצעק עליי באולפן "מי את בכלל" אני רוצה לשאול את יאיר גולן: מי אתה בכלל? מי אתה שתפגע ככה בצבא שלנו, בעם שלנו ובמדינה שלנו?! "

מזהה תהליכים נאלח שכל עניינו בתקופה זו היא לפלג את הציבור בישראל, להגביר שנאה בין-מגזרית, ולקדם את האג'נדה הפוליטית-מדינית הקיצונית שלו. כל זאת כמובן מתוך יהירות שרק גנרל בדימוס יכול להנפיק, כאשר האיש משוכנע שעל-פיו יישק דבר, שאנשים צריכים לעבור לדום כשהוא עובר, ושכולם אהבלים ורק הוא יודע את הסוד להצל(ח)ת המדינה וכל מי שעשה דברים אחרים שלא בדיוק בסגנון שהוא בחר לעשות, הוא פר הגדרה נחות ממנו ומחויב לנשק את נעליו.

המצער בכל הסיפור הזה הוא שהאיש ייבחר ככל הנראה לבית הנבחרים הישראלי וישוב לכהן שם ולהשמיע את קולו והגיגיו הבזויים.

למעלה