ai27
Well-known member
לא נתנו לה הרבה זמן
היא הספיקה לדבר על זה שאין ב8200,
לא ימנים
ולא אתיופים
לא ימנים
ולא אתיופים
כי היא ימנית צ'חצ'חיתלא נתנו לה הרבה זמן
לא ימנים
ולא אתיופים
עוד מחדל מודיעיני...כי היא ימנית צ'חצ'חית![]()
כתוב לך על המצח שאתה ימני?לא נתנו לה הרבה זמן
לא ימנים
ולא אתיופים
היא ניסתה להתמודד לפוליטיקה לפני הצבא, כך שאפשר היה לנחש מה היא חושבת, במיוחד שעכשיו ימניות נמדדת בתמיכה בביבי או ביקורת עליו והיא הצהירה שאם הרשימה שלה (לא עוד אסור היה להתמודד) תיכנס לכנסת הם יהיו מוכנים לשבת גם עם ביבי.כתוב לך על המצח שאתה ימני?
במקרה שלך כן, אולם לחילונים לא כתוב.
מה אתה מקשקש? הגיל המינימלי להיכנס לכנסת הוא 24.היא ניסתה להתמודד לפוליטיקה לפני הצבא, כך שאפשר היה לנחש מה היא חושבת, במיוחד שעכשיו ימניות נמדדת בתמיכה בביבי או ביקורת עליו והיא הצהירה שאם הרשימה שלה (לא עוד אסור היה להתמודד) תיכנס לכנסת הם יהיו מוכנים לשבת גם עם ביבי.
אתה מתבלבל.מה אתה מקשקש? הגיל המינימלי להיכנס לכנסת הוא 24.
אבל היא הקימה מפלגה ושלחה נציגים להתמודד לכנסת. ואגב בשיעורי האזרחות שלה הגיל היה 21, אולי עלה מאז.מה אתה מקשקש? הגיל המינימלי להיכנס לכנסת הוא 24.
אבל לא היא - כי היו חסרים לה כמה חודשים. היא עדיין יכלה לכהן בתפקיד שר - כי לתפקיד שר אין בכלל מגבלת גילאבל היא הקימה מפלגה ושלחה נציגים להתמודד לכנסת.
חוק יסוד "הכנסת" לא השתנהואגב בשיעורי האזרחות שלה הגיל היה 21, אולי עלה מאז.
אבל היא הרי ימנית שהייתה ביחידה, לא?לא נתנו לה הרבה זמן
לא ימנים
ולא אתיופים
מחדל מודיעיניאבל היא הרי ימנית שהייתה ביחידה, לא?
אני במקומך הייתי בוש להפוך את היצורה לאהובת ליבך החדשה.לא נתנו לה הרבה זמן
לא ימנים
ולא אתיופים
היא לא בדיוק הסתירה את עמדותיה כשהתרברבה שהיא שגרמה ל"גירושין" של איילת שקד וצבי הנדל ושוקלת להסתפח לימינה-הבית היהודי בתקווה לצלוח ביחד את אחוז החסימה. כך שכבר היה ברור שאינה שמלאנית, אבל השאלה איך תשב באותה מפלגה עם הצל שרדף אותה ותוך כדי כך גרם לה לחשוף קומבינה משפחתית לרמות את מס הכנסה ואמנם הצל לא מתמודד לכנסת אך עדיין חבר ליכוד.אני במקומך הייתי בוש להפוך את היצורה לאהובת ליבך החדשה.
התלונה של הפצלוחה , כן זכור לי שבזמן שרצה לכנסת חרטטה משהו שהיא לא ימין ולא שמאל עללאק, ופתאום נכנסה לריתוק בגלל מדבקה של הליכוד בעוד השאר קיבלו פס כאשר הציבו מדבקה בזכות מגילת העצמאות. ולא אתפלא אם אתה רואה את שני הדברים זהים מבחינה פוליטית.
בנוסף הגם משקרת, לראיה אותו יוספיאן שעלה לכותרות רק לאחרונה, ולא זכור לי שהוא שמאלני במיוחד .
בקיצור, היא פח! החליטה להתלבש על צה"ל בנושא קיפוח. פחחחחח פפפפפחה. בהחלט מסוג האשפה האנושית המתאימה לאייש את משבצת האישה במזבלת האמסלמים והרגבים.
אל תגלגל לנו עיינים, השמאלנים לא מזכירים את מגילת העצמאות כי הם מאמינים במדינה יהודית כמו שכתוב שם.אני במקומך הייתי בוש להפוך את היצורה לאהובת ליבך החדשה.
התלונה של הפצלוחה , כן זכור לי שבזמן שרצה לכנסת חרטטה משהו שהיא לא ימין ולא שמאל עללאק, ופתאום נכנסה לריתוק בגלל מדבקה של הליכוד בעוד השאר קיבלו פס כאשר הציבו מדבקה בזכות מגילת העצמאות. ולא אתפלא אם אתה רואה את שני הדברים זהים מבחינה פוליטית.
בנוסף הגם משקרת, לראיה אותו יוספיאן שעלה לכותרות רק לאחרונה, ולא זכור לי שהוא שמאלני במיוחד .
בקיצור, היא פח! החליטה להתלבש על צה"ל בנושא קיפוח. פחחחחח פפפפפחה. בהחלט מסוג האשפה האנושית המתאימה לאייש את משבצת האישה במזבלת האמסלמים והרגבים.
מגילת העצמאות מאוד ברורה. הם בהחלט מאמינים בה. חרדים קצת פחות , כי כתוב בה חופש דת בין היתר וההתיחסות ליהדות היא בהיבט למקורות התנכים ללא שום מילה על התושב"ע עליה בעצם מבוססת כל היהדות שאתם מאמינים בה.אל תגלגל לנו עיינים, השמאלנים לא מזכירים את מגילת העצמאות כי הם מאמינים במדינה יהודית כמו שכתוב שם.
הם מזכירים אותה בהקשרים הפוליטיים לקדם את האג'נדה שלהם.
נזרום איתךמגילת העצמאות מאוד ברורה. הם בהחלט מאמינים בה. חרדים קצת פחות , כי כתוב בה חופש דת בין היתר וההתיחסות ליהדות היא בהיבט למקורות התנכים ללא שום מילה על התושב"ע עליה בעצם מבוססת כל היהדות שאתם מאמינים בה.
ואפרופו , לא הייתי קופץ להגן על מוכתר, מפני שבפעמים הקודמות בחרה להתעסק גם בכם. היא קופצת מגל לגל במטרה לתפוס אחד שיוביל אותה לכנסת. זהו.
לא יכול לדבר בשם הכלל. אני כן. ויש עוד כמוני. מקורות תנכ"יים , בעיקר מספר מלכים, הם אחת מהעדויות האנושיות לקיומן של ממלכות ישראל ויהודה. יש עוד עדויות לגבי העניין דרך ממצאים ארכיאולוגים.אתם מיחסים חשיבות כלשהי למקורות התנכיים?
ברובו הגדול הוא אכן כך. זה גם לא מפתיע. כל העמים מסביב עשו דברים דומים.התנ"ך בשבילכם זה ספר מיתולוגיה
לי אישית הוא עושה רע כשמנסים לדחוף לי אותו לגרון, או ליד ולראש אם נדייק.תפילין עושה לכם רע
הייתי נזהר ממי שבא ממקום חרדי לשחק עם הסוגיה שרובם של הפלגים בזרם החרדי מקנים את הזכות לחיות בארץ ישראל במדינת הלכה ובבוא המשיח.ארץ ישראל לעם ישראל
אבל חלקכם עובדים לילות כימים כדי להוכיח שלא הייתה ממלכה מאוחדת של ישראל ויהודה שהתפלגה והאיחוד היה רק לאחר שהאשורים החריבו את ממלכת ישראל.לא יכול לדבר בשם הכלל. אני כן. ויש עוד כמוני. מקורות תנכ"יים , בעיקר מספר מלכים, הם אחת מהעדויות האנושיות לקיומן של ממלכות ישראל ויהודה. יש עוד עדויות לגבי העניין דרך ממצאים ארכיאולוגים.
לא יודע מי זה חלקנו. אני דברתי בשמי בלבד. גם אני נוטה לפקפק ברעיון הממלכה המאוחדת שכן אין ראיות ארכיאולוגיות תומכות לכך.אבל חלקכם עובדים לילות כימים כדי להוכיח שלא הייתה ממלכה מאוחדת של ישראל ויהודה שהתפלגה והאיחוד היה רק לאחר שהאשורים החריבו את ממלכת ישראל.
אבל יוסיאן טוען שהיה שם...לא נתנו לה הרבה זמן
לא ימנים
ולא אתיופים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.