הדר לוי

סי15

New member
הדר לוי

שימו לב לידיעה שהתפרסמה בערוץ אי: צוחקת מי שצוחקת אחרונה: הדר לוי, שהגיעה למקום השלישי ב"אקדמיה לצחוק" מקבלת עכשיו פרס ניחומים לא רע בדמות פינה בתוכניתו החדשה של ארז טל, כך נודע ל- Eonline. לוי שומרת בקפידה על זכות השתיקה ובניסיון להבין ממנה מה צופן לה העתיד היא מגיבה באין תגובה: "אני לא יכולה להגיב על זה, תפנו לקשת" (פנינו, אך הם לא הגיבו עד לפרסום הידיעה). אבל ככל הנראה הדימיון שלה לאורנה בנאי, שקשה להתעלם ממנו, עשה את זה גם לארז טל והיא בפנים. התוכנית החדשה, "איפה אתה חי?", שתעלה בתחילת יולי אמורה להיות סוג של פארודיה על תוכניות הריאליטי, שתשלב הומור, אקטואליה, אינטראקטיביות וכמובן קשר ישיר לצופים באמצעות סלולר. בנוסף, בימים אלה עסוקה לוי עם חבריה לספסל הלימודים מהאקדמיה בהכנות לקראת מופע הבמה שלהם, שיעלה כבר ב- 18 ביוני בבית ציוני אמריקה, בהפקתם של אורי הריס ודורון פרידמן. (07.06.04) שמתם לב שלכל חברי האקדמיה: נוסבאום, יוסי וטירן ועכשיו גם להדר יש פרוייקטים והם מתקדמים הלאה ומצחי עדיין לא שמענו מילה... טוב, כנראה הוא עובד עם אנשים בשביל לשפר את ההופעה שלו וזה כמו שאתם יודעים יקח הרבה הרבה הרבה זמן...

ראיתי !!חיחי.....אורנה בנאי אימפריה

וזה מזכיר לי שאורנה בנאי אמרה להדר "את מאיימת על התפקיד שלי".......גגגגגגגרררררר

gilmorefreak

New member
גם אני זוכרת את זה...

ייאי איזה כיף שהם לא נעלמים לנו..חלקם לפחות..

למעלה