הדר לוי ה-

הדר לוי ה-../images/Emo47.gif

מה יש לומר על הדר לוי? אין לי מילים עליה...קומיקאית על רמה. קודם כל היא חמודה. דבר שני, היא יפה. דבר שלישי, היא דומה שתי טיפות מים לחברה שלי. דבר רביעי... למה היא לא זכתה ב"האקדמיה לצחוק"?!
מדוע צחי אירני ניצח אותה? הרי יש לו בדיחות קרש!!!
היא לא הייתה אמורה לזכות מקום 3!!! האמת, גם יוסי וטירן מצחיקים, וגם שלישיית דופה. "האקדמיה לצחוק" זו התוכנית המציאות המחישית שאיכזבה אותי בשנה האחרונה. להלן הרשימה של תוכניות מציאות שאיכזבו אותי: 1. "כוכב נולד" 2. "פרוייקט Y" 3. "נערת הפלייבוי הישראלית" 4. "ג'ו מיליונר" 5. "האקדמיה לצחוק" להלן הרשימה של תוכניות מציאות ששימחו אותי: 1. "קחי אותי שרון" 2. "האודישן הגדול" עכשיו יש את "סוף הדרך", שבה הזוג הנבחר שלי הוא חיים ונעמה, ובקרוב יש את "רצים לדירה"...נראה מה יקרה בהמשך. בכל מקרה, צחי אירני הוא סתם בחור צעיר שעשה לעצמו שפיץ וחימצן אותו. ובכל מקרה, הוא מספר בדיחות קרש...לא, לא, טעיתי, בדיחות קלקר... שמעתי פעם בדיחה שלו אצל יצפאן-"פעם אחת, כשהייתי קטן, אימא שלי אמרה לי לצייר בית במרכז הדף. ציירתי בית בצד של הדף ולא במרכז. אימא שאלה אותי: 'מה קרה צחי? למה ציירת את הבית בצד של הדף ולא במרכז?' אז אמרתי לה: 'אין לי כסף לבית במרכז...מה את רוצה ממני?'" צחי, אפשר לדעת מה מצחיק פה? רק שני קטעים הצחיקו אותי, בקליפ של השיר הכי יפה בעולם, "הכל עובר חביבי", בביצוע להקת "הלילה", שאותה יצרה מערכת "האקדמיה לצחוק": 1. אתה שר ברמקול באמצע השיר. 2. אתה מרביץ לבובה צביקה הצבי, שאותו מדובב טירן מהצמד יוסי וטירן, ואתה אומר לו: "תירגע, צביקה! רבאק!!!" אתה לא מצחיק בכלל!!! רק הדר מצחיקה אותי!!! הדר לוי ה-
הכי הכי... ומי שחושב שהיא בעצמה לא מצחיקה-יש לו בעיה רצינית מאוד!!!

Ronush14

New member
חחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

נעמה מה אני יגיד... פשוט תגובה מענינת!
ושמתם
שנראה לי שהיא הראשונה פה שממש אוהבת את הדר?? היו פה ושם אנשים שאמרו שגם היא טובה... אבל כולם פה אוהבים או את נוסבאום
או את יוסי וטירן
או את דופה... חחחח

NimaZ

New member
או שתי בנות...

שאוהבות את צחי
... ובאמת מה אני יכולה להגיד על ההודעה הזאתי? כלום! רוני תתקשרי!!!

DAND00SHY

New member
אבל...

הרוב אוהבים את יוסי וטירן
או את נוסבהום...(נוסבאום...)

אוש7יתי

New member
אהו אהו אהו

רק רציתי להגיד שאני כבר הכי אוהבת את יוסי וטירן........... אבל זה לא אומר שאני ב"אגודה למילחמה בצחי" (או או אני מקווה שלא נתתי פה רעיון לאף אחד....)

לא נכווןןןן../images/Emo3.gif../images/Emo121.gif

אני אוהבת את הדר
אבל גם את נוסבאום ויוסי וטירן ושלישיית דופה

hadas 5

New member
לאאאאאא נכון...

אני ממש אוהבת את הדר...ורציתי שהיא תזכה (כן, כן, אפילו יותר מיוסי וטירן או נוסבאום)

gilmorefreak

New member
כן גם אני!!!!

לא יפה ככה...יש..אנחנו פשוט שקטות בנושא..ככל הנראה...

למעלה