הדרת גברים

cwen

New member
איזה גועל נפש

בכלל, הגברים הם אלה שאמורים להקפיד לא לראות נשים, זו בעיה שלהם, והם צריכים לבחור מה גורם להם "למחשבות זימה" ומה לא. נראה לי שהאבות יכולים לדעת לבד אם בהיה בילדות בנות תשע משפיעה עליהם או לא.

פשוט בושה וחרפה.

the ror

New member
אפשר הבהרה?

למה זה לא בסדר שיש נשים שלא מעוניינות שגברים יראו אותן רוקדות?

the ror

New member
שאני כבר יודע את דעת החבר'ה פה על צניעות

שנובעת מרצון לשמור על הגבר שלא יתפתה ורציתי לברר את דעתם על צניעות שנובעת מנשים שלא מעוניינות שגברים יראו אותן רוקדות.

שלא קשורה בכלל לכתבה

כי בכתבה מדובר בילדות בנות 9 שאסרו על אבותיהן לראות אותן רוקדות.

the ror

New member
גם לא נכון. זה לא מה שנאמר בכתבה, בכל מקרה,

זה פחות משנה לי הקשר לכתבה.
שאלתי כדי לשמוע את דעת החבר'ה פה, והכתבה נראתה לי קשורה מספיק כדי להתעניין בנושא.

deathcaster

New member

the ror

New member
תגובה.

אשמח שתראה לי ציטוט מהכתבה שאומר ש"ילדות בנות 9 אסרו על אביהן לראות אותן רוקדות". אני לא חושב שתמצא משהו כזה.
ובמה אני אמור להיות מדויק? שאלתי שאלה.

Sophalin

New member
זה מה שהוא אמר

שבכתבה זה לא שהבנות לא רצו שהאבות יראו אותן אלא אנשים אחרים, זרים שאינם קשורים לילדות.

the ror

New member
את זה הוא אמר ועל זה הגבתי.

"כי בכתבה מדובר בילדות בנות 9 שאסרו על אבותיהן לראות אותן רוקדות."
הציטוטים שכתבתי בשתי ההודעות זה מאותם דברים שהוא אמר. לפי מה שאני מבין הוא כן טוען שהילדות הן אלה שאסרו.
אני לא בטוח מי בידיוק אסר ומהכתבה בכלל לא ברור מה הצד של הילדות בעניין(בהחלט יתכן שזה הכל מעורבות של אנשים מבוגרים אחרים).
ולכן זה לא נכון לטעון שהכתבה מדברת על ילדות שאסרו על אביהן לראות אותן רוקדות.

Sophalin

New member
אני חושב שיש פה אי הבנה

אולי כדאי שכל אחד יהיה יותר ברור
הוא לא אמר שבכתבה מדובר במה שציינת.
זו למעשה טענה שאתה העלת.

אתה אמרת - מה פסול בזה שנשים לא רוצות שיראו אותן רוקדות בהקשר של המאמר.
ה"נשים" היחידות שרקדו במאמר הן ילדות בנות תשע.

ההקשר למאמר הוא זה שיצר את החיבור הזה. אם אתה רוצה לסטות מנושא הדיון, יש לציין זאת במפורש.

למשל היית צריך לכתוב - "בלי קשר למאמר, אם נשים היו מעלות מופע ולא רוצות שגברים יראו אותן רוקדים, מה פסול בזה?" ואז זה היה אולי יותר ברור.

the ror

New member
קיבלתי. סליחה על האי הבנה. אשאל מחדש.

בלי קשר למאמר, אם נשים היו מעלות מופע ולא רוצות שגברים יראו אותן רוקדות, מה פסול בזה?
(אילן, הייתי כותב שציטטתי אותך אבל תיקנתי את ה"רוקדים" לרוקדות=))

deathcaster

New member
תשובה

אין שום פסול בזה, כל עוד יש הסכמה כללית בין כל הנשים הללו על כך. ושוב נדגיש כי המקרה המתואר בכתבה אינו כזה.

Sophalin

New member
זה לא המצב פה

וכמו שאמרתי אם אדם לא רוצה שיראו אותו הוא מוזמן להסתגר בביתו.

deathcaster

New member
הבהרה

קרא את הכתבה שוב, "לא רוצים" צודק.. מה הקשר?

מדוע שאב לא יראה את ביתו רוקדת?

the ror

New member
במקרה שזה יפריע לשאר הבנות, אני בהחלט יכול

להבין למה.
זה הרי מועדון לנשים.
ואין פה מניעה מהאב לראות את ביתו רוקדת. הוא תמיד יכול לראות את ביתו רוקדת, המניעה היא פה לראות את ביתו רוקדת עם בנות אחרות(שכאמור בשאלה שלי לא מעוניינות שגבר יראה אותן רוקדות).

Sophalin

New member
לא זה לא

זה לא מועדון המיועד לנשים.
המדריכה אולי אמרה שזה מועדון המיועד לנשים (גם דבר לא לגיטימי) אבל לי זה נשמע מפוקפק.
חוץ מזה אם חולקו הזמנות להורים לצפות במופע ורצו שרק האמהות תגענה, הם היו צריכים לציין את זה במפורש.
אין שום סיבה למנוע מהאבות לראות את בנותיהן רוקדות רק בגלל שיש כמה הורים סוטי מין בקרב הצעירות הללו.

למעלה