הדרקון פותח במיאמי

billc

New member
קול הרגע נכנס למשחק, והקהל במיאמי מריע

צריך לציין הוא במדים של ניו אורלינס

Executioner

New member
גם התאנדר פתחו עם החברים החדשים

סינגלר לא עשה כלום, קנטר עם תרומה מינימלית. מיטצ' מקגרי עם 7 נק' ו7 ריב' ב5 דקות. אוגוסטין נתן מעט מהספסל.
&nbsp
התאנדר מובילים בלי דוראנט על הבובק'ס...

OrEl74

Well-known member
מנהל
איפה ג'ורג' קארל היה עד עכשיו?

הפך את כספי לכוכב
&nbsp
&nbsp

דראגיץ' היה מאוד חלש.

אני לא יודע בדיוק מה הסיבה אבל השנה בפיניקס הוא היה נראה כמו עוד גארד סביר+ בעוד שנה שעברה הוא היה נראה כמו אולסטאר. משהו בצעד הראשון שלו, ביכולת שלו לשבור את ההגנה ולהוציא החוצה פשוט לא עקבי, כשגם הקליעה מ-3 מתחת לממוצעי קריירה. אני רואה שהוא גם השנה מסיים ב-70% בתוך הצבע למרות שהוא לוקח משם 40% מהזריקות שלו (5% יותר משנה שעברה) שזה מספרים מדהימים לגארד, וקשה להגיד מה הסיבה המדוייקת, כנראה שילוב של התפקיד המופחת, העזיבה של פריי, קצב המשחק שטיפה הואט וסתם שינויים סטטיסטיים שקורים תמיד.

בכל מקרה, המשחק הראשון לא משקף יותר מידי וראו שהוא עדיין לא מתואם עם הקבוצה. נקווה שהוא ייכנס לקצב אחרי קצת זמן הסתגלות כי שנה שעברה הוא היה אחד השחקנים שהכי כיף לראות בליגה...

billc

New member
משחק ראשון אחרי האולסטאר יש הרבה שחקנים שחזרו לא מאופסים

לא הייתי דואג על זה, יש להם בעיות אחרות

כן, אני גם לא מודאג מידי,

הפסקה הראשונה הייתה בקשר למשחק שלו בפיניקס, לא לגבי המשחק היחיד במיאמי...

מעניין אם עדיין היה מסכים לעבור למיאמי אם היה יודע על בוש

אין מה לעשות, בלעדיו אין למיאמי מה לחפש בפלייאוף
&nbsp
אני אפילו לא בטוח שהם יגיעו לפלייאוף...

Orenseg

New member
הוא דרש אותם, את הניקס או את הלייקרס

אתה חושב שהפלייאוף מעניין אותו?

אגב פציעות

KD ואנתוני דיוויס מדאיגים מאוד מבחינת נטייה להיפצע עכשיו

rapgamer4ever

New member

דיוויס סובל מפציעות מאז שהגיע לליגה ודוראנט עיקם את הקרסול כבר בפעם השלישית העונה נדמה לי. אלה שחקנים שבלעדיהם הליגה לא נראית אותו דבר.
&nbsp

אני רואה עם איזה נעליים נמוכות KD משחק- לראות ולבכות.

לא מבין למה הוא לא שומר על הקרסול עם נעליים נורמליות.. לא שאני מומחה או משהו אבל זה צועק לשמיים

קליפרס - קינגס

האתרים הישראלים מיהרו לקרוא לזה "ערב שיא" של כספי, אבל למרות 17 ריב', ערב חלש שלו [ושל כל הקבוצה]. ההגנה לא היתה קיימת והקליפרס עשו מה שרצו. את המספרים הגדולים הוא השיג בגארבג' [לא פעם ראשונה העונה]. בדקות שעוד היה על מה לשחק, אוסטין ריברס / ג'יי.ג'יי רדיק זכו לחגוג עליו מספר פעמים כשהוא איבד אותם בהגנה ואיפשר זריקות חופשיות או/ו הכנסת כדור פנימה לדיאנדרה. רגע השפל קרה כשטורקוגלו לקח אותו לסל והצליח להחטיא לייאפ פשוט [היה את דיאנדרה שיתקן]. לזכותו יאמר שזה לא רק הוא לא תיפקד, וממשחק של 15 נק' יציב עם עמרי זה קפץ ברבע השלישי [עמרי נכנס רק 20 שניות לסיום הרבע] ל-34 כשעמרי על הספסל. הפתיע אותי לראות שג'ורג' קארל הלך עם עמרי לכל אורך הרבע השני, הרגשתי שהיה נכון להשתמש בספסל אחרת ואולי לשחק עם סטאוסקאס, אבל אז במחצית השניה הבנתי כמה התבדתי כשראיתי את סטאוסקס מתבזה וטועה בערך בכל טעות אפשרית שיש בכדורסל. בא לומר, אם ג'ורג' קארל לא הולך עם שחקנים מסוימים כנראה שהוא יודע למה, וזה הוכח במחצית השניה. וזה טוב לעמרי, כי סטאוסקאס זה אחד השחקנים שקיבלו דקות על חשבונו בתקופת קורבין, גם דריק וויליאמס שהיה בערב חלש. ג'ייסון תומפסון פתח והתבזה עם אחד המשחקים הגרועים שלו שראיתי, שזה גם טוב לעמרי, כי ברבע האחרון קארל עבר להרכב נמוך עם עמרי ב-PF [נכון, גארבג' טיים, אבל אם קיים סיכוי שנראה את זה גם בהמשך - טוב לכספי שג'ייסון תומפסון לא מתפקד].

אהבתי את אנדרה מילר, שחקן שלדעתי צריכים לנסות להשאיר גם בעונה הבאה. אפשר ללמוד ממנו הרבה כדורסל. רכז שמנסה למצוא את המסירה הנוספת וגם מוותר על זריקות כשהוא מזהה שאפשר להשיג זריקה טובה יותר. שחקן חכם וחיובי שנראה כמו מישהו שמוכן לקבל תפקיד של מנטור לצעירים.

בסה"כ אני מרוצה מכספי - לא משחק טוב, אבל במשחקים כאלה גם צריך לדעת לנצל את ההזדמנות להקפיץ את המספרים. מחר אף אחד לא יזכור איך שיחק, יבדקו את הגיים לוג ויראו שהשיג דאבל-דאבל נגד הקליפרס, ובעונת חוזה זה כל מה שהוא צריך. הליין הסופי: 11 נק' [4-8 מהשדה, 1-2 משלוש, 2-3 מהקו], 17 ריב', 1 אסיסט [איבוד אחד] ב-28 דקות משחק.

דייויד סטוקטון ערך את הופעת הבכורה שלו ב-NBA --> בתמונה המצורפת.

ומה אתם יודעים - את האסיסט הראשון שלו הוא השיג ממסירה לשלשה של כספי!

והיה גם את זה

אוסטין ריברס היה שחקן המשחק עם שיא קריירה של 28 נק'. בריאיון בסיום המשחק החברים עשו לירן חולצה אפורה.

המשחק הפך ליורוליג בשניות האחרונות כשלמרות היתרון הגדול ריברס חיפש לקלוע עוד. הוא השיג 4 נק' ב-24 השניות האחרונות של המשחק, וזאת למרות שהמאמן, שהוא במקרה גם אבא שלו, ביקש להוריד שעון. סטוקטון ראה איך הקליפרס לא מורידים שעון והחליט שגם הוא לא מוריד - מיהר לזרוק שלשה, החטיא, אבל היה את הולינס שתיקן בדאנק וקבע את תוצאת המשחק.

למעלה