הדרקון מקיוטו

Digi Lista

New member
הדרקון מקיוטו

אחד הפרקים שאישית אני יותר אוהבת,יש שם המון מידע שיכול לבסס ולהרוס לי תיאוריות חופשי ולשנות את ההסתכלות על דברים. המשפט של ארוקנימון לדיג'יגורלים שיחכו במקום כדי שהיא תוכל להשמיד אותם קרע אותו מצחוק,אני לא זוכרת אותו במדויק אבל זכרתי שמופיע משהו דומה בפרק,כנראה שככה זה כשרואים משהו המון פעמים... סוף סוף קן מבין שהוא שימש כלי במשחק של ארוקנימון וזה חשוב כי אולי זה יסיר ממנו קצת את האשמה(זה שהיא הוסתרה כרגע לא אומר שהיא לא נמצאת אצלו ושומעים משפטים בנושא כמעט בכול פרק). אני מאמינה שיהיה לי מה להוסיף יותר מאוחר...

gill142

New member
"עד שהחלטת להצטרף לדיג'יטמבלים"

פרק ממש יפה, נאום מטומטם ביותר של ארוקנימון בקשר לקן, שוב רואים את הקשר של טיקיי וקארי, ו: "אני ראיתי את זה ראשונה" "אכלת עוגיה אחת יותר ממני" "לא ידעתי שאתה סופרת" "לידיעתך דיוויס, כשמדובר באוכל, אני סופרת" מתוך הריב הקטן (גדול) של דיוויס ויולי על העוגיות

../images/Emo41.gifציטוטים!!../images/Emo41.gif

"כשיש מסביבכם אפלה עמוקה, שימרו על האור שבלבכם, ולא חשוב כמה גבוה יהיה חשבון החשמל שלכם" "אבל אז הצטרפת לדיג'יטמבלים" "אבל אכלת אחד יותר ממני!" "לא ידעתי שאת סופרת" "לידיעתך, דיוויס, כשזה מגיע לאוכל אני תמיד סופרת" "אבל המכשירים יכלו לאכסן יותר מביצה אחת, כמו תבנית ביצים" ואני חושבת שהיו עוד הרבה משפטים מצחיקים של אזולומון, אבל אני לא זוכרת=.-

lori4

New member
לגריימון מלחמתי שחור:

"אתה שואל יותר שאלות מקודי" או משהו כזה.

פרק טוב!!

שמתם לב שהמתקפה של שאקוומון מזכירה תחתיות לכוסות תה חמות?? ידעתי שהוא קומקום בהכחשה! היה נחמד שסופסוף גמ"ש הבין מי הוא ומה הסיבה לקיומו, אבל אני חושבת שהדיג'יגורלים והדיג'ימונים היו צריכים להגיד לו שהם רוצים להיות חברים שלו ושהם לא שונאים אותו ומבינים אותו. התעצבנתי שטיקיי וקארי כאילו "מעל" שאר הדיג'יגורלים, ושדווקא להם יש סמלים מיוחדים. ממש מעצבן, דווקא את המארי סואים האלה בחרו, והם גם כאילו מעל הדיג'יגורלים הבוגרים יותר. מעצבן. הרג אותי איך שבסוף דיוויס ויולי כמעט הרגו אחד את השני בגלל האוכלD:

Nightborn

New member
>.>../images/Emo16.gif

טיקיי וקארי הם שניהם דמויות מרי-סו מעצבנות משום שהם "כל כך מיוחדים" וכל הדברים האלה. אני חושבת שבאופן כללי הבמאי לא העביר טוב את הדמויות של הילדים הקטנים יותר, כי הן לא אמינות. קארי וטיקיי המושלמים-מדי, קודי היודע-הכל-ואף-פעם-לא-טועה שבכלל לא נראה כמו ילד, וטומוקי שהוא סתם שטוח (לא במובן ה-זה-!! ~.~).

קורורו

New member
"... כמובן שג'ו התלונן"...

פרק חמוד ביותר. אזולנגמון בדרן או משהו? הוא יותר מדי אדיש - אבל מצחיק... לא יודעת איך להסביר. למה לא הזכירו את הדיג'יגורלים הראשונים? הם הזכירו רק את החבורה של טאי, אבל לא את אלו שראינו בהתחלה, את הצלליות. אממ.. אין לי ממש מה לומר, חוץ מזה שארוקנימון ומומימון היו נורא מצחיקים, וגמ"ש די חסר תועלת היום. לא יודעת למה.

Moondust

New member
אזולונגמון לא מצחיק O.O../images/Emo41.gif

כלומר, עם כל ההסברים על האיזון של העולם הדיגיטלי כל הבדיחות שלו כל כך לא קשורות. אני לא מבינה איך אנשים מוצאים את זה משעשע...

למעלה