הדרכת קרב מגע בצבא

ננדין המתוסכל

בתקופתי המדריכים ממש לא היו תלמידים של מורים מקומבנים ולהיפך חלקם אף מורים שדאז לא היו מוכרים בכלל. גם את המאמן שלי לא הכירו בכלל ואני בספק אם מכירים.. וכך גם עמיתי למדור. אני יכול לומר לך שממש לא אהדנו אנשים משומנים ובטח שלא קיבלו חיים קלים ולא תמיד הם הוסמכו... ויש לי שורה של חברה כאלה..

ננדין

New member
אני רואה שיש לי עסק עם מישהו שמורעל

על המדור... טוב, זכותך! אני אישית מרגיש אחרת... ואני גם חושב אחרת, לא בטוח שבכלל ידעתם אם מישהו משומן או לא... והשאלה לא האם המורים של אותם חיילים מוכרים בקרב אנשי הא"ל בארץ אלה האם הם בעלי קשרים כאלו ואחרים בקמ"ג הצבאי ותגיד מה שאתה רוצה אבל כל אחד במדינתו יודע מה ערך ויטמין P במוסדות הממשלתיים במדינתנו ובמיוחד בצבא, והמדור שלכם אינו יוצא מן הכלל... ואגב, אם תבדוק, תראה שאני לא אדם מתוסכל אבל בכל הנוגע לשירותי הצבאי יש לי הרבה תסכול ובצדק!

אני אישית די כועס על הצבא...

יצאתי מאוכזב ממנו המון פעמים, למרות זאת, יש דרכים להגיע למדריך קרב מגע גם אם אין פרוטקציות. רצוי מאוד וחשוב שיהיו, אך זה לא קריטי כמו שזה קריטי בשביל מדריך צניחה. בעיקרון, אם אתה לא בן יחיד אתה לא תגיע לקורס ישירות. אתה צריך להיפלט למז"י מאיפשהו. או שתתחיל במקום מובחר שלא שייך למז"י (יחידות מטכ"ל, חיל האויר וחיל הים) או שתתחיל במז"י, תסיים טירונות איכשהו (אתה יכול להיות המון זמן על בתים) ואז או שתעשה בעיות ותיפלט, או שתצא לקורס מכי"ם (המלצה אישית שלי) ובתום הקורס תבקש להיפלט למז"י. כמעט כל החבר'ה ירצו לחזור ליחידות אז לא אמורות להיות בעיות. בהצלחה

אה עוד משהו...

אני יודע שעכשיו אני אקבל המון תגובות שליליות...אבל....קודם כל תחשוב טוב טוב על העין שלך!!!! אם העין שלך עושה לך בעיות בקיץ, תוריד פרופיל, כי אחרת הצבא די י...ן אותך. אתה לא תריך להיות קרבי בשביל להיות במדבר, והקיץ והחול מגיעים גם לג'ובניקים. וכן, גן למדריכים למיניהם. אני לא יודע מה הבעיה שיש לך בעין, אבל תשים את זה בעדיפות ראשונה, לך לרופאים ואל תוותר. גם אם זה אומר להוריד פרופיל ולשרת ליד הבית בבניין סגור. אני אישית מכיר המוווון חבר'ה שדפקו לעצמם את הבריאות בשביל הצבא (אני די אחד מהם) ולמרות כל הרעל שיש לך כשאתה צעיר...זה פשוט ממש ממש לא שווה את זה. אז זכור, את כל ענייני הבריאות, ובמיוחד משהו חשוב וקריטי כמו עין, תסדר לפני הגיוס, וקח את זה כדבר הכי חשוב בשיבוץ.

MidNight Flame

New member
לא מסכים איתך בכלל...

הגעתי לשם בזכות עצמי וללא קשרים או פרוטקציות וככה גם 99.999% מהאנשים בקורס שלי. יש אחד אוליייי שיש מצב שהתקבל בפרוטקציה וגם זה לא בטוח.

ננדין

New member
כמו שנאמר:

"אתם אל תבלבלו אותי עם העובדות..." אבל בתכל'ס, אני מכיר קצת דברים אחרים...

ננדין

New member
א1ט1, כנס בבקשה

אני מתנצל שהדיון נלקח לכיוונים קצת לא אופטימיים, זה בטח מבאס אותך... בכל מקרה אני מאחל לך בהצלחה! ואני ממליץ לך לפנות לכל הגורמים המתאימים כולל בקו"מ וקצין פניות הציבור, תעשה כל מה שאתה יכול (ומה שלגיטימי) בשביל להגיע לאן שאתה רוצה אני גם מצטרף להמלצה של "אני לא נורמאלי" בקשר לעין שלך, הבריאות היא הדבר הכי חשוב שיש לך... בכל מקרה, תכנס לקישור המצורף, יש בו קצת פרטים על קורס מדריכי קמ"ג... בהצלחה! רון

א1ט1

New member
תודה

ברור שאני ישים את הבריאות במקום הראשון,אני לא מתכוון לשחק עם העיניים,ברור שהייתי מעדיף להיות קרבי אם אם מה שני צריך זה לשבת בבסיס זה מה שאני יעשה...אבל לפחות שהיה בסיס בי-ם ולצאת לדוג'ו! תודה על הקישור,קראתי אותו כבר קודם אבל זה לא ענה לי על הכל,תודה.

למעלה