הדרכת יח"ש

הדרכת יח"ש

המנילה שלי כתוב שאני ממיונת בהדרכת יח"ש למכית טירונים ולמפעילת האמרים. עכשיו יש לי 2 שאלות. 1. ביום של המיונים (23.1) מפרידים אותנו (אלה שממיונים רק לשני אלו) משאר הבנות? 2. אני יכולה לכתוב שהעדפות שלי תפקידים שהם לא מכית טירונים או מפעילות האמרים ויתחשבו בזה או שהם יהיו חראות ולא ישימו עלי זין? תודה מראש, זהר בתקווה שהשאלה שלי לא תעלם חחח

PinkyRaSta

New member
לא מפרידים ../images/Emo210.gif

את תעשי את המיונים כמו כולן ותתבקשי לדרג את ההעדפות שלך, כמו כולן. אם תבלטי באופן מיוחד מהרגיל ותצטייני אני בטוחה שיתחשבו ב1 מההעדפות הראשונות שלך. המיונים הם לכל האשכול. במנילה שמו לך חלק מהתפקידים שלדעתם ועל פי הנתונים שלך את מתאימה להם. ניתנת לך הזדמנות אז נצלי אותה, תבלטי ותרשימי אותם שם במיונים ואני בטוחה שאם אכן זה יהיה מצב תקבלי את 1 ההעדפות הראשונות שלך. הצלחה.

שרון 181

New member
במיונים שאני הייתי בהם

(גם למ"כית ולמפעילת האמר) הייתה אופציה לדרג בכל אחד מהתפקידים: 1. רוצה מאוד. 2. לא משנה לי. 3. חותם ויתור. במיונים שלי כולן קיבלו מיונים למ"כית ומפעילת האמר..האשכול היה הדרכת יח"ש! אני חשבתי שאני הולכת למיונים של הדרכות יח"ש והתאכזבתי לגלות שזה רק האשכול ושהמיונים הם בעצם רק למ"כית ומפעילת האמר. שימי לב! המיונים של מכיות ומפעילות האמר היו יחד.

תודה רבה בנות!

ואת התשובה נגלה אחרי ה23

למעלה