הדרכת טיולים בחול

poolo

New member
הדרכת טיולים בחול

שלום אני בן 24 משלים כרגע בגרויות מעוניין להמשיך לאוניברסיטה וללמוד אנתרופולוגיה וסוציולוגיה ועוד משהו שאני לא סגור עליו (אולי יחסים בין לאומיים או אולי גג לא סגור עדיין) אני חזרתי מטיול בדרום אמריקה לא מזמן אוהב מאוד הדרכה ולימוד ועבודה עם אנשים (עבדתי שנתיים עם ילדים ובני נוער) מכיר היטב את דרום אמריקה ואת התרבות והאתרים שבה יש לי יכולת הבעה טובה יודע פורטוגזית כשפה שנייה (דיי בסיסית) אוהב לטייל ועם ידע כללי רחב מאוד. איפה הייתם ממליצים ללמוד? עד כמה פרקטי ללמוד את זה ?זה שווה את הכסף ? אין לי כמעט כסף ואני מפחד שהלימודים יהיו בזבוז של כסף. מצד שני אני מקווה לשלב את העבודה כעבודה צדדית ולא כעיסוק מרכזי.

motti levin

New member
יש קורס

בבית ברל שהוא בשיתוף החברה הגיאוגרפית שנותן הכשרה די טובה בתחום הדרכת הטיולים בחו"ל. אם הלימודים הם בזבוז ? שאלה מה תעשה איתם אחרי זה. אם תעבוד בתחום הדרכת הטיולים (גם אם כעבודה צדדית – וזו אחלה עבודה
) אז ברור שהם לא בזבוז. כך או כך הם בטח לימודים מעניינים. אני חושב שהקורס הזה גם נותן הכשרה לעבוד כיועץ טיולים מהארץ ולא רק בליווי טיולים בחו"ל. המלצתי – להגיע ולהתייעץ עם ראש הקורס ועם סטודנטים בקורס. לדעתי גם העובדה שהקורס הוא בשיתוף חברה שנותנת שירותים כאלו עוזר אח"כ במציאת עבודה. שוב, שווה בירור. בהצלחה.

poolo

New member
תודה עזרת לי

אני מפחיד שאחכ אני לא ימצא בזה שום עבודה גם אם מהצד . הבנתי שאין הרבה עבודה בתחום(שזה מוזר יש טונות של מטיילים בעולם כל סוג שהוא) כן יועץ טיולים זה גם משהו שיתאים לי מאוד במיוחד ברזיל שם אני מכיר כל אבן וגם הייתי בה 5 חודשים ככה שחוויתי את הדברים על בשרי. (אני נותן עצות באתרים שונים של מטיילים בדרום אמריקה) אבל אני מניח שצריך ליבשת מסוימת. בכל מקרה תודה יש גם לימודים בדיפלומה אבל הם פחות נראים לי משום מה...חח

למעלה