תשובות לכולכם!
1. הייתי במיונים באוגוסט ונכשלתי לצערי 2. יום המיון כולל- הגעה לבה"ד 10 בצריפין, כנס ומילוי שאלון, אח"כ הרצאה של 10 דקות שבה מציגים מה אתם עושים פה וקצת על המסלול, אח"כ סיור בסימולטר שלהם שבו הם משוויצים כי הוא יקר, אח"כ המיון שכולל שלושה שלבים: א) דינמיקה קבוצתית- יושבים 5 בשורה מול 5 חיילים (סה"כ בכל יום מיונים יש 20 חברה בערך), ונותנים לכם משימה שבה אתם צריכים לדרג כקבוצה 7 ערכים מתוך רשימה מהחשוב לפחות חשוב אצל מדריך, יש לכם זמן לדון על זה והם מסתכלים איך אתם דנים. דגשים- לשבת באמצע, להיות פעיל, לדעת להקשיב לאחרים ולהראות את זה שאתה מקשיב לאחרים ולומד מדעותיהם!! למשל לסובב את הראש בנמרצות כך שהחיילים ישימו לב לזה. אח"כ יוצאים ואז אומרים לכם אחד חד מי עבר ומי עף. ב) הרצאה- מול כיתה עוינת, ה- 5 חיילים יפריעו!!! מה שקובע הוא איך אתם משתלטים עליהם, עושים סדר, האם מתערבים בכל דבר קטן או לא? וכו'. פה מי שלא מדריך מלידה ייפול. מחפשים מדריכים ולא חובשים, תזכרו!!! זה מיון להדרכה! אם יש לכם ניסיון בהדרכה בתנועת נוער אז זה בונוס אדיר! גם קורס במד"א יעזור... ג) מי שעובר יש לו רעיון, ואת תוצאות הרעיון יודעים אחרי כמה שבועות. 3. נתונים- לפי שמועה קב"א 53, ומתאם קצונה 2. לי יש 54, דפ"ר 7 וכנראה מתאם 2. 4. מי מקבל- בין היתר אלה שמסמנים 1 ברצון להיות לוחם בשאלון יח"ש אם יש עוד שאלות, אני כאן.