הדרכת הורים!!!

איציק43

New member
הדרכת הורים!!!

כאב לבן בן 6 עם ADD אני נוהג לעקוב יום יום על הנכתב בפורום ובהחלט נעזר רבות בשאלות ובתשובות הניתנות בפורום ובהזדמנות זו אומר תודה לכולם. כבר זמן רב אני מסתובב בידיעה כמה מעט אני יודע ויותר מכך חוסר הידיעה שלי כיצד לעזור לבני ביום יום והכוונה דווקא בדברים המוחשיים ןהפיזים כמו דרכי לימוד והכנתו לקראת כתה א ובכלל העזרה שלנו כהורים בהקניית כלי לימוד ושיטות למידה המתאימות לילדנו לכן אני מנסה לארגן קבוצה של הורים{אני מאזור המרכז}שיחד נראה מה בדיוק אנו זקוקים לצורך כך וננסה לארגן את בעלי המקצוע אשר יעבירו לנו מן סדנא אשר תהיה רלונטית לנו. המעוניינים יכולים לפנות אלי הערות והצעות וכמובן הורים שרוצים להרתם ולהרים את הפרוייקט הזה בהחלט ייתקבלו בשמחה תודה איציק

דליה.ד

New member
שלום איציק וברוך הבא../images/Emo140.gif

קודם כל: כל הכבוד על היוזמה האמיצה, כן ירבו כאלה יוזמות! הייתי מציעה לך לגייס אנשי מקצוע מומחים מתחום הנחיית קבוצות לעזרה עצמית וכן מתחום הפרעת הקשב. יש כמה עמותות בארץ שאולי תוכל להיעזר בהן כגון "ידע והקרה" בצפון הארץ. אני יכולה להמליץ על מכון בבאר שבע שיוכל לסייע. תוכל להוסיף הודעה בלוחות הפורום כדי שאנשים יפנו אליך, שם תוכל לפרסם מספרי טלפון וכתובת. אנחנו כאן כדי לסייע בכל מה שנחוץ! ובעיקר: המוווווון בהצלחה!!

zivadina

New member
הדרכת הורים

שלום איציק וברוך הבא אלינו. לא יותר פשוט להעזר בסדנאות מקצועיות של אנשי מקצוע בתחום הזה? אני מצרפת לך קישורים בנושא, וממליצה לשאול גם בעמותת "ביחד". כמובן שאין בכך לשלול את היוזמה שלך להקמת קבוצת תמיכה. בהצלחה! כלים להורים בנושאי למידה ובית הספר כלים להורים בנושאי למידה-שעורי בית קשרים (וקשיים) חברתיים-טיפולים

איציק43

New member
תודה על,,,,,

התגובות והלוואי שזה היה פשוט כל כך אז בהחלט שלא הייתי חושב על קבוצה כזו אני כבר שלוש שנים בתוך הנושא וכל מה שנתקלתי בו היו הרצאות שלקחו נושא אחד ודנו בו ובדרך כלל זה יותר ברמה האקדמית או למורים ועוסקים בתחום ברמה הרעיונית ואני יותר מתכוון ברמה המעשית עם תרגולים{למשל של ריפוי בעיסוק} ויותר אינטראקטיבי והפריה הדדית של המשתתפים תקנו אותי עם אני טועה איציק

zivadina

New member
מתוך מידע ממקור שני

(כי לצערי לא יצא לי להשתתף בסדנת הורים), הבנתי שבסדנה כזאת יש הרבה שיתוף של ההורים וכן שהמנחה עוסק בארגון השיחה ובמתן ייעוץ.

zivadina

New member
הצבת גבולות בהורות

מאמר שעוסק בנושא הכי חשוב להורים של ילדים ADHD: ההצבת גבולות בבית. מאת הפסיכולוג חיים עמית.

רעיון מעולה ! ../images/Emo41.gif

אני כל הזמן חושבת שהלואי והייתי יכולה להיות לילדיי קצת מכל דבר , קצת פסיכולוגית קצת מרפאה בעיסוק...

putmusicon

New member
יש לי רעיון...

אחד הקשיים הגדולים ביותר אצל אנשי מקצוע הוא עניין השיווק. כשקראתי את ההודעה שלך - מיד עלה בי רעיון - שאם הקבוצה מתגבשת - אנשי המקצוע יגיעו בעצמם- וישמחו לתת מזמנם ונסיונם תמורת חשיפה לקהל יעד. כך זה משרת את שני הצדדים - וכך גם הקבוצה חוסכת בעלויות. אני אשמח לתרום מהתחום שלי :) בהצלחה

למעלה