הדרכת הורים

arena

New member
הדרכת הורים

זכור לי שהמליצו כאן על הסדנה להורים של ד"ר מירי כץ בתל השומר. מישהו יודע את הטלפון הישיר לשם ? (להגיע אליהם דרך המרכזיה של תל השומר זוהי משימה בלתי אפשרית לחלוטין). מישהו באמת היה בסדנא ויכול להמליץ או יכול להמליץ על סדנאות אחרות להורים? תודה מראש

דליה.ד

New member
arena

אני כל כך מעריכה את ההתגייסות שלך! יש הרבה מה ללמוד ממך. אני, אישית, לא שמעתי על מירי כץ, אשמח לשמוע. מה שכן ידוע לי על קבוצות תמיכה של עמותת ביח"ד.

arena

New member
דליה יקרה

דליה תודה. אני קוראת את הודעותייך בעיון רב ומאד אוהבת את התגובות ואת סגנון הכתיבה . אני רואה שגם את לא מוותרת ,לך יש יותר ילדים ולכל אחד התאמת את דרך הטיפול המתאימה לו ולדעתי זה מאד מאד קשה ואני ממש מורידה את הכובע. האמת , בלי להשמע מקטרת , לא קל לי הטיפול והחשיבה הבלתי פוסקים בילד עם ADHD. אפילו המצאתי לעצמי כמה אמונות תפלות.... יש ימים שאני פשוט מתמוטטת. אמנם אני משתדלת לא לקפוא על השמרים,אבל כמו שאת ואחרים עוברים בעצמם , זה לא קל. אומרים לי לראות את האור בקצה המנהרה ... אני מקוה שכך הדבר. שתהיה שנה טובה לכולם.

זהבה נ

New member
אני דוקה הייתי ממליצה לך את סדנאות

ההורים שנערכות בביחד, כרגע עוסקים בעמותת "ביחד" בהערכות לפתיחת סדנאות ברחבי הארץ. מנסיוני הן מומלצות ומוצלחות ולדעתי האישית (המשוחדת) אף יותר מכך. בהצלחה,

arena

New member
זהבה תודה

היינו בסדנא של עמותת ביחד והיה בסדר גמור.

arena

New member
קבלתי מסרים עם הטלפונים , אז תודה ל

לכולם !!

zivadina

New member
גם אני זוכרת

בינתיים מצאתי לך איזשהו קישור למרפאת "הפרעת קשב" בתל השומר. לא הצלחתי להמשיך משם, אבל אני מקוה שזה יקדם אותך קצת. בהצלחה זיוה

למעלה