הדרכת הורים

Koketka

New member
היא דווקא לא תחרותית , רק פרפקציוניסטית

והיא גם רוקדת אז זה לחלוטין קבוצתי. אחת הבעיות אצלה למשל שהיא תמנע מלעשות משהו אם לא יודעת לעשות את זה פרפקט. לכן ממש קשה לה עם משימות פתוחות. כי אין תשובה אחת נכונה. זה מגיע לרמות שהיא מתקשה לסכם טקסט כי ברור שזה משהו פתוח. בניגוד לחשבון למשל שיש רק תשובה אחת נכונה. הלוואי והיתה לה קצת אמביציה

לא יודעת לענות לך

אבל לפעמים אני קוראת את ההודעות שלך ואומרת לעצמי שוואללה, צריך לקחת אותה ואותו, לערבב ולחלק לשניים... (אני קוראת עליה ורואה את תמונת הראי שלו.)

moma422

New member
אז חוג אומנותי כלשהו

קרמיקה זה נהדר או ציור, עיסת נייר או כל חוג שמאפשר יצירה של משהו שאין לו תוצר חד-משמעי + אפשרות לראות את המגוון של ה"נכון" באומנות

הדרכת הורים

היא דבר חשוב מאד, ואפשר להעלות בו כל מיני נושאים. לנו יש הדרכה כזו אצל הפסיכולוג שמטפל בילד, ובמקביל לטיפול שלו. גם אצלנו זה ילד מורכב מאד ומחונן, והגענו לטיפול כשהילד כבר היה במצוקה. בדיעבד אם היינו מתחילים קודם היה יותר טוב ולכן לא הייתי שוללת על הסף אפשרות של התחלת טיפול לילדה כבר עכשיו. טיפול פסיכולוגי בגיל הזה הוא דרך משחק ולא "טיפול". אם את רוצה עוד תובנות וכו' אני במייל - GOBLINELA בג'מייל אה, ואפשר ללכת רק להדרכת הורים. גם זה כשלעצמו תורם, אבל הייתי הולכת לפסיכולוג/ית שמכיר את הנושא בו יכולה להתעורר בעיה ולא סתם מנחה הורים בשיטה כלשהי.

נושי 14

New member
במסגרת אבחון שעשניו לגדול (אם להשאיר עוד שנה

בגן או לא). קיבלנו גם המלצה על טיפול עבורו. אני לא יודעת איך זה בגיל 8 אבל הוא היה בן כמעט שש ומה שיצא זה שאני והחצי הלכנו לפסיכולוג (ילדים) כי בגיל הזה הטיפול נעשה דרך ההורים ולא עם הילד עצמו.

rnavina

New member
לדעתי

אפשרי בגיל הזה טיפול פסיכולוגי לילד ובמקביל עדכון/הנחייה להורים. נראה לי מוזר לאללה להתחייב על כשנתיים.

בלת"ק - היינו במצב דומה

אנחנו הלכנו להדרכת הורים אצל מישהו ממכון אדלר. עזר לנו הרבה מאוד. אם את מתעניינת - אשלח לך במסר את השם. דרך אגב, גם אני לא רציתי לקחת אתהילדה לטיפול רגשי. נראה היה לי שאין צורך. שאפשר להסתדר בדרכים אחרות. אחרי שנה היא התחילה שיעורים פרטיים אצל מורה להוראה מתקנת. המורה, אחר כמה פגישות, אמרה לי שהיא ממליצה לקחת אותה לטיפול רגשי. ואכן החלטנו לנסות. התחלנו לפני כמה חודשים, עוד קשה לי להגיד אם זה עוזר או לא, כי זה לא דבר שרואים את התוצאות שלו בואפן מיידי

למעלה