הדרכת אנאלי

ענקי25

New member
הדרכת אנאלי

שלום לכולם! אני וחברה שלי רוצים לנסות את התנוחה האנלית הינו שמחים מאוד לקבל קצת הדרכה מה עושים איך עושים עם מה וכו תודה תגובות בהמשך....

ענקי25

New member
קצת יותר פרקטי...

נו אתם יודעים איזו משחה לסיכוך ומה עושים..? לאט לאט מגדלים את החור ואז או מה?

מגדלים את החור... ../images/Emo6.gif

תטפחו אותו... תלטפו אותו... נשיקה מידי פעם ותאמרו לו כמה שאתם אוהבים אותו.

המממ..

השיעור הראשון מתחיל פה
שיעור שני, חפש בפורום הודעות על שם חופ שיה והמצלותיה. בהצלחה. אגב חופשי, לא בא לך לכתוב איזה מדריך מסודר או לרכז את ההמלצות שלך בפורום בנושא הזה ונעלה את זה מאמרים?

חופ שיה

New member
אני אחשוב על זה.

זה לבטח יחסוך לי לענות לכולם כל פעם מחדש - למרות שאיפה שהוא אני נהנת מזה.

הגיע הזמן שחופשיה תקבל פינה בערוץ 2

היא גם תעשה ימבה כסף וגם הישראלים/ות יקבלו שידרוג..בעיקר בצד ה"אחורי" והיותר מוזנח של חיי המין שלהם...

ענקי25

New member
אולי קצת יותר פרקטי???

מה עושים בתאכלס? איזו משחה? איך מכניסים לאט מהר? מגדילים קודם את החור...?

חופ שיה

New member
תקרא את המדריך לסקס אנאלי

תפשפש בפורום על הודעות שלי בנושא אנאלי - יש הרבה טיפים שלא רשומים במדריכים האלו. בשביל אנאלי טוב צריך להשקיע הרבה , גם בקריאת חומר בעניין וזה כולל סיכונים ומחלות שעלולים להתרחש בעת מגע אנאלי.

חופ שיה

New member
ובמילים פשוטות יותר

אין יותר פרקטי מהמדריך לסקס אנאלי. (הנה הבאתי לך קישור למדריך שאני מאוד ממליצה)

VeryBigFoot

New member
הנה עוד מדריך

טריסטן היא המומחית לאנאלי - היא עשה הרצאות בכל העולם עם הדגמות LIVE באמצעות האורחים שבאים להרצאה

טריסטן טאורמינו היא כוהנת עולמית

בתחום המין האנאלי. היא כתבה ספר בשם "המדריך האולטימטיבי למין אנאלי לנשים" ואח"כ הפיקה סרט פורנו שמבוסס עליו - אחד מסרטי הפורנו החזקים שראיתי. כל סצינה שם היא מקורית, מרתקת ומגרה. בסצינת הסיום טריסטן מפגינה יכולת מעשית מרשימה. הסרט מומלץ בחום, את הספר מודה שלא קראתי (בעבר פירסמתי כאן לינק לספר באמאזון - זה גם יכול לסייע בשיפור האנגלית ).

VeryBigFoot

New member
גם כוסית וגם מומחית לאנאלי

בטח זה עילוי להזדיין עם אחת כזאת

בבקשה

אפשר לקרוא על הסרט ביקורות ואף להזמינו כאן. אגב יש שם אפילו סצינה שמדגימים איך לבצע חוקן לפני סקס אנאלי עם מכשור מדליק שאף פעם לא ראיתי כמותו בחנויות סקס...רק בשביל הסצינה הזו שווה להשיג את הסרט

על לא דבר - לכבוד הוא לי

לחדש לכוהנת של הפורום (לפחות בתחום המין האנאלי)
יש לי הרגשה שאת תאהבי את הסרט.

איי

נשמע כואב אני אישית לא מבינה את הקטע אנאלי צריך להיות כואב פי 5 נכון? אני לא מבינה איך בנות מסכימות לכך בנות נהנות מאנאלי בכלל?

למעלה